Start jouw carrière bij ABN AMRO samen met Procam

CareerCraft Academy

Twee jaar lang de beste trainingen en persoonlijke coaching.

Persoonlijke Matching

Door onze unieke aanpak kom jij op de plek die het beste bij je past.

Craft your Career

Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan; Procam helpt je jezelf te ontwikkelen.

Procam Community

Word deel van een groot en divers Procam netwerk binnen ABN AMRO.

IT TALENT PROGRAMME

Procammer Eline Wagenaar & Mandip Baruah

vertellen je graag hoe tof het is om Developer te zijn bij ABN AMRO.

“Er zijn bij ABN AMRO heel veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Je staat nooit stil. En ABN AMRO is écht bezig om die vertaalslag te maken naar vernieuwing, dat vind ik interessant. Zonder Procam had ik nooit geweten hoeveel mogelijkheden er zijn binnen de bank.”

Carlo Leopold,

DevEngineer, ABN AMRO

ABN AMRO staat niet stil.

De wereld verandert, en de banken veranderen mee. ABN AMRO zet volop in op innovatie, en jij kan daar een unieke rol in spelen! Het traineeship van Procam is jouw weg naar binnen. Na ruim 20 jaar intensieve samenwerking met ABN AMRO kennen wij de bank van binnenuit, en weten wij dus precies waar jij het beste op je plek zit! Bovendien kom je terecht in het beste IT Traineeship van Nederland. De CareerCraft Academy biedt jou een volledig programma van persoonlijke coaching en training dat jou helpt om uit te blinken bij ABN AMRO.

Technology Forward

Dat banken stoffige organisaties zijn, is al lang achterhaald. ABN AMRO is een bank die vooruit wil, en dat zie je in alles. De bank zet de technologie van vandaag in om hun bestaande producten en diensten steeds beter, makkelijker en toegankelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een app als Tikkie, die inmiddels onmisbaar is geworden. Maar de digitale revolutie gaat verder. ABN AMRO experimenteert volop met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën, zoals Blockchain, Artificial Intelligence, the Internet of Things, en Open Banking. Wil jij bouwen aan de bank van de toekomst? Dan is dit jouw kans!

FINANCE TALENT PROGRAMME

Procammers aan het woord

Carlo, Eline, en Kenta vertellen over hun ervaring met Procam

“ABN AMRO is een aantrekkelijke werkgever omdat het een groot bedrijf is waar er heel veel mogelijkheden zijn. Waar ik werk heb ik te maken met een ingewikkeld landschap, met veel verschillende stakeholders. Dat maakt het interessant!”

Kenta Takamura, Business Developer

Grid Finance & Risk Reporting, ABN AMRO

ABN AMRO staat niet stil.

De wereld verandert, en de banken veranderen mee. ABN AMRO zet volop in op innovatie, en jij kan daar een unieke rol in spelen! Het traineeship van Procam is jouw weg naar binnen. Na ruim 20 jaar intensieve samenwerking met ABN AMRO kennen wij de bank van binnenuit, en weten wij dus precies waar jij het beste op je plek zit! Bovendien krijg je met ons traineeship de allerbeste start van jouw carrière. De CareerCraft Academy biedt jou een volledig programma van persoonlijke coaching en training dat jou helpt om uit te blinken bij ABN AMRO.

Beyond Banking

De bank anno nu staat voor een heleboel nieuwe uitdagingen, en de wereld van bankieren verandert razendsnel. Transparantie, privacy, social impact, open banking — aan alle kanten is er nieuwe grond te verkennen. ABN AMRO wil als ondernemende bank vooroplopen en nieuwe concepten omarmen. Sneller, simpeler, slimmer, dat is het credo. Daarom is ABN AMRO continu op zoek naar ambitieuze talenten die met hun doordachte visie en frisse blik het verschil kunnen maken en de bank naar de toekomst kunnen tillen. Help jij ABN AMRO om de wereld van bankieren opnieuw uit te vinden? Dan is dit jouw kans!

CareerCraft Academy

Lees verder over wat Procam jou te bieden heeft!

Vacatures

Een selectie van diverse vacatures bij de ABN AMRO

Heb je vragen, of wil je meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze Talent Advisor, Josine de Goede. Stuur een appje of bel naar: 06-111 025 20. Stuur je liever een mailtje? Dat kan! Mail haar op j.degoede@procam.nl

“Toen ik klaar was met m’n studie wist ik nog niet precies wat ik wilde gaan doen. Samen met Procam hebben we een profiel geschetst waarbij er mij een spiegel werd voorgehouden van hoe ik ben, en wat ik leuk vind. Vanuit daar kijk je welke vacature bij je past. Zodoende ben ik op deze plek bij ABN AMRO terecht gekomen, en dat is echt een goede keuze geweest.

Kenta Takamura

Business Developer bij ABN AMRO