Start jouw carrière bij ABN AMRO samen met Procam

CareerCraft Academy

Twee jaar lang de beste trainingen en persoonlijke coaching.

Persoonlijke Matching

Door onze unieke aanpak kom jij op de plek die het beste bij je past.

Craft your Career

Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan; Procam helpt je jezelf te ontwikkelen.

Procam Community

Word deel van een groot en divers Procam netwerk binnen ABN AMRO.

IT TALENT PROGRAMME

Procammer Eline Wagenaar & Mandip Baruah

vertellen je graag hoe tof het is om Developer te zijn bij ABN AMRO.

“Er zijn bij ABN AMRO heel veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Je staat nooit stil. En ABN AMRO is écht bezig om die vertaalslag te maken naar vernieuwing, dat vind ik interessant. Zonder Procam had ik nooit geweten hoeveel mogelijkheden er zijn binnen de bank.”

Carlo Leopold,

DevEngineer, ABN AMRO

ABN AMRO staat niet stil.

De wereld verandert, en de banken veranderen mee. ABN AMRO zet volop in op innovatie, en jij kan daar een unieke rol in spelen! Het traineeship van Procam is jouw weg naar binnen. Na ruim 20 jaar intensieve samenwerking met ABN AMRO kennen wij de bank van binnenuit, en weten wij dus precies waar jij het beste op je plek zit! Bovendien kom je terecht in het beste IT Traineeship van Nederland. De CareerCraft Academy biedt jou een volledig programma van persoonlijke coaching en training dat jou helpt om uit te blinken bij ABN AMRO.

Technology Forward

Dat banken stoffige organisaties zijn, is al lang achterhaald. ABN AMRO is een bank die vooruit wil, en dat zie je in alles. De bank zet de technologie van vandaag in om hun bestaande producten en diensten steeds beter, makkelijker en toegankelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een app als Tikkie, die inmiddels onmisbaar is geworden. Maar de digitale revolutie gaat verder. ABN AMRO experimenteert volop met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën, zoals Blockchain, Artificial Intelligence, the Internet of Things, en Open Banking. Wil jij bouwen aan de bank van de toekomst? Dan is dit jouw kans!

VIDEO

“Bij een bank dacht ik aan geld, pakken en bankiers!” Suzanne startte na een studie Bio-Farmaceutische Wetenschappen als Development Engineer en werd verrast door ABN AMRO als werkgever!

TECHTALKS

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze TechTalks!

Heb je vragen, of wil je meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze Talent Advisor, Josine de Goede. Stuur een appje of bel naar: 06-111 025 20. Stuur je liever een mailtje? Dat kan! Mail haar op j.degoede@procam.nl

“Toen ik klaar was met m’n studie wist ik nog niet precies wat ik wilde gaan doen. Samen met Procam hebben we een profiel geschetst waarbij er mij een spiegel werd voorgehouden van hoe ik ben, en wat ik leuk vind. Vanuit daar kijk je welke vacature bij je past. Zodoende ben ik op deze plek bij ABN AMRO terecht gekomen, en dat is echt een goede keuze geweest.

Kenta Takamura

Business Developer bij ABN AMRO