WHY:

GELUKKIG MET JE WERKPLEK

Gepassioneerde werknemers die fantastische resultaten op de werkvloer neerzetten. Hoe krijg je dat en vooral hoe belangrijk is dat? Wij geloven dat bevlogen werknemers gelukkig zijn met hun werkplek en zich bezield voelen over hun werkinbreng bij werkgevers. Zij worden gezien en gehoord in hun IT-carrière, ontwikkelen zichzelf op het persoonlijk hoogst haalbare niveau en voelen de uitdaging. Belangrijk is het dus zeker!

ZELF DE REGIE

Deze passievolle IT-professionals bereik je door de IT-werknemers zelf de regie te geven. Jij mag jouw eigen keuzes maken binnen je IT-carrière en wordt omringt door flexibiliteit en vrijheid – er is vertrouwen. Daarnaast werk je in een passende omgeving waar je je veilig genoeg voelt om je omgeving te inspireren én ook geïnspireerd te worden. Het is een wisselwerking en een flow waar je in wilt belanden bij jouw opdrachtgever. Jij moet stralen in je werk!

HOW:

1
2
3
1

WIE BEN IK?

Je duikt in wat jou nou écht jou maakt. In een wereld vol prikkels ga met beide benen op de grond staan.

2

WAT KAN IK?

Een zoektocht naar je eigen power, zowel individueel met een coach als samen met andere millennials!

3

WAT WIL IK?

We gaan kijken naar hoe we jouw talenten zo groot mogelijk gaan laten groeien.

Wij begeleiden jou als jong professional aan de hand van drie vragen: ‘wie ben ik?’, ‘wat kan ik?’, en ‘wat wil ik?’. Met deze vragen in het IT-Traineeship zorgen wij er altijd voor dat het individu centraal staat zodat jij gaat stralen en groeien in je werk zoals je nooit gedacht had! Met een persoonlijke Procam coach aan je zijde en een boel herkenbaarheid bij je mede-CareerCrafters ga je een bijzonder IT-Traineeship in, wat garant staat voor een prachtige IT-carrière.

“Tell me about your vision
Be open to my ambitions,
I race, I box, I’m an artist, a musician.
I’m atheist, I’m muslim, I’m christian.
A technician!”

FEEL INSPIRED.
BE OUTSTANDING.