Millennials trainen doen we niet zomaar. Wanneer je bij de CareerCraft Academy zit, weten wij dat jij de potentie en talent bezit om een bruisende loopbaan als IT professional tegemoet te gaan: je bent een TopTalent. We zien je capaciteiten, ambitie en persoonlijkheid en vinden ze passend bij het bedrijf. We gaan je klaarstomen voor jouw droomcarrière waarin je jezelf helemaal kan laten zien. En daarbij hoort ook de nodige training.

BLOGS

In deze blogs duiken we net weer even wat dieper in het thema training. Wat kun jij doen om jezelf snel en effectief te ontwikkelen?

TECHTALKS

Naast de vaste trainingen in ons programma organiseren wij ook regelmatig TechTalks. Ook daar valt een hoop te leren. Ben jij erbij?

CAREERCRAFT ACADEMY

De CareerCraft Academy zit vol met nuttige trainingen die jou helpen productief en effectief te worden. Meer weten over ons traineeship?

ZO WERKT HET:

SOFT SKILLS VS. HARD SKILLS

Alles draait om het creëren van de juiste balans tussen technische vaardigheden en soft skills zodat iedereen aan tafel constructief en productief kan samenwerken. Ontbreekt de balans, dan ontstaat de neiging van mensen om naar hun eigen soort toe te trekken op basis van hun soft skills of hard skills. Dit ontwricht de organisatiecultuur en zorgt uiteindelijk een werkomgeving zonder creativiteit en richting.

MIND TRAININGEN

Bij onze trainingen denk je misschien gauw aan bedrijfstrainingen als presentatietechnieken, communicatievaardigheden en time management. Daar zit zeker een kern van waarheid in – zo zijn er workshops in onderhandelen en effectief overleggen. Ook bieden wij naast de algemene trainingen ‘mind trainingen’ aan voor millennials – alles voor een optimale groei als beginnend professional. Zo duiken wij met trainingen in onderwerpen als denken versus voelen, omdenken, piekeren, assertiviteit en mindfulness.

NET EEN STAPJE VERDER

Waarom willen we net even dat stapje verder gaan? Bij Procam staat het individu centraal en wij weten uit ervaring dat de gepassioneerde professional zichzelf ontwikkelt op zowel cognitief- als gevoelsniveau. Creatief zijn in je eigen vakkennis als IT professional én je persoonlijke groei. Ben je er klaar voor om uit je comfortzone te stappen, te werken aan jezelf en met ambitie voor je carrière te gaan?

WORK ON YOUR CRAFT, CRAFT YOUR CAREER.

“Er valt nog zo veel meer te leren en te ontwikkelen! De hele wereld ligt voor jou open.”

“Be persistent every day is one for enhancement.
I can be anything, just put my mind to it.
I am never too old to be a student.”

FEEL INSPIRED.
BE OUTSTANDING.