Procam levert toptalent

Wij stellen ze graag aan u voor.

Talenten met ambitie, lef, en een enorme potentie voor de IT-wereld. Wij stellen ze graag aan je voor. Dankzij onze matchingsmethodiek helpen wij jou om IT-talenten te vinden die passen bij jouw organisatie en aansluiten bij jouw behoeften. Met de trainingen en coaching van de CareerCraft Academy helpen wij onze talenten het beste uit zichzelf te halen. En daar plukt jouw organisatie de vruchten van!

DE CAREERCRAFT ACADEMY

De CareerCraft Academy is sinds 2015 elk jaar uitgeroepen tot IT Traineeship of the Year!

OP ZOEK NAAR IT TALENT?

Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

I AM THE ONE FOR THE JOB.

WIJ ZIJN CAREERCRAFTERS

Sinds 1997 hebben wij al meer dan 100 IT-professionals geholpen aan de start van bijzondere en inspirerende carriers. We zijn al meer dan 20 jaar succesvol omdat wij altijd hebben vastgehouden aan onze filosofie: het draait allemaal om het individu. Want wij geloven dat mensen fantastische werkresultaten leveren als zij gelukkig zijn met de plek waar zij werken, en gepassioneerd zijn over het werk dat zij doen.

DE VOORDELEN VAN EEN WINNEND TRAINEESHIP

Ons prijswinnende traineeship is niet alleen waardevol voor onze trainees. Ook jouw organisatie profiteert mee van de voordelen van de CareerCraft Academy. Ten eerste omdat wij onze talenten en de organisaties waar wij mee samenwerken écht goed leren kennen. Daarmee zorgen wij dat de trainees die wij aan jouw organisatie voorstellen écht matchen met de organisatie: op functioneel niveau én op persoonlijk niveau. Bij ons is er pas een match als zowel kandidaat als opdrachtgever bewust en enthousiast voor elkaar kiezen. Want de juiste match bevordert de productiviteit, ontwikkeling, én loyaliteit van jouw nieuwe werknemer.

VOLWAARDIGE WERKNEMERS

Tijdens de tweejarige academy is het talent fulltime bij jou in dienst. Geen tijdelijke uitzendkrachten of veredelde stagiairs, maar volwaardige werknemers. Dankzij de persoonlijke coaching en het uitgekiende programma van trainingen ontwikkelen deze werknemers zich sneller. Zo zijn ze in een versneld tempo productief voor jouw organisatie, en hebben ze alle tools in handen om uit te blinken in hun nieuwe baan.

ACADEMY TRACKS

Naast ons reguliere programma bieden wij maatwerktrajecten aan in de vorm van Academy Tracks. In deze tracks bieden wij, als toevoeging op onze reguliere Academy, een pakket aan van technische trainingen die aansluiten op de behoeften binnen jouw organisatie. Zo lanceerden wij het afgelopen jaar succesvol de Data Science Track in samenwerking met SAS, en de Low-Code Track in samenwerking met Team Resilience.

PROCAM WERKT MET TROTS SAMEN MET:

Vind de IT’er die past bij uw organisatie

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden


Bij Procam…

  • Kiest het talent bewust voor uw organisatie.
  • Dragen wij bij aan de retentie van uw werknemers met onze wetenschappelijk onderbouwde matchingsmethodiek.
  • Ontwikkelt jong talent zich aantoonbaar sneller en zijn zij sneller productief.
  • Delen wij graag onze kennis en visie op thema’s als onboarding, retentie, learning agility en diversiteit.
  • Zetten wij uw organisatie op de kaart als aantrekkelijke werkgever.
  • Denken wij graag met u mee vanuit een gelijkwaardig partnership.
  • Spelen wij in op de behoeftes binnen uw organisatie met technische maatwerk-programma’s.

“IT. I see possibilities, and in return
I just hope you see me.
I hope your company appreciates personality.
If so — I do believe you do need me.”

FEEL INSPIRED.
BE OUTSTANDING.