KLAAR VOOR EEN VLIEGENDE START IN IT?

Je zult vast ontdekt hebben dat IT’ers in trek zijn op de arbeidsmarkt. Er ligt een gouden toekomst voor je… Maar wat past het beste bij jóu?
Bij Procam sta jij centraal. Wij helpen jonge IT professionals bij het ontwikkelen van een carrière waarin ze zich gelukkig en geïnspireerd voelen. Kort gezegd: jouw droombaan. We noemen dat ‘career crafting’. Dat doen we al zo’n twintig jaar en we zien dat het werkt. Voor jou, omdat je kunt doen waar je goed in bent. Voor onze opdrachtgevers omdat ze graag enthousiaste, loyale IT professionals aan boord hebben.

Goed om te weten: Ons TalentWings® programma is in 2015 én 2016 uitgeroepen tot ‘IT traineeship of the Year’.

WELKE CARRIÈRE PAST BIJ JOU?

Kies uit fantastische carrièremogelijkheden bij één van onze veertig topopdrachtgevers. Kijk hieronder maar eens waar je zoal aan de slag kunt.

We helpen je met je keuze. Meld je aan voor onze assessment. Die is kosteloos en verplicht je tot niets. Je leert jezelf kennen en wij adviseren je over de loopbaanomgevingen die het beste bij jou passen. Met onze aanpak is er pas een match als jij én je werkgever voor elkaar kiezen.

We begeleiden je. Vanaf je eerste werkdag bij Procam begint ook jouw tweejarige TalentWings® programma;

een combinatie van trainingen afgestemd op jouw wensen en ontwikkelingsmogelijkheden.

In die tijd zet je met je persoonlijke coach jouw stip op de horizon en werk je aan een fantastische carrière. Na twee jaar rond je het TalentWings® programma succesvol af en treed je in dienst bij je opdrachtgever.
Meer over TalentWings®

Application Maintenance Specialist

Werken bij één van de grootste banken in Nederland?

Standplaats Amsterdam, Je hebt WO studie afgerond (Bedrijfskundige Informatica, Information Management, Business Information Systems) Je komt in een nieuw team (Enterprise Service Bus) dat de spil vormt tussen alle applicaties die gebruikmaken van de kernsystemen… Bekijk de vacatures

Jr App Developer

Aan de slag bij toonaangevende verzekeraar?

Meebouwen aan innovatieve mobile apps voor iOS en Android. De Appfactory in Apeldoorn is verantwoordelijk voor apps van alle labels op het gebied van Zorg, Schade & Inkomen, Zakelijk, Pensioen en nog veel meer. Er zijn dus grote IT uitdagingen!… Meer over deze job →

BPM Ontwikkelaar

Dé to go to Business Process Management specialist

Industriëel pand in Amsterdam en omgebouwde boerderij in Watergang, informele sfeer. Je werkt veel bij klanten dus reizen hoort erbij. Meer weten? →

Jr DevEngineer

Bank in internationale samenwerking

Jouw ervaring met SQL, Server Reporting, datawarehousing en/of Business Intelligence komt hier van pas. Maar ook als je Bedrijfseconomie hebt gevolgd en IT-minded, ben je welkom in Amsterdam… Bekijk je werkomgeving →

Functioneel Applicatie Specialist

Grootste hypothecaire dienstverlener van Nederland

Jouw team verzorgt het inregelen van apps, het oplossen van incidenten en oppakken van service requests. Dat is ook het leuke, je bent van A tot Z betrokken bij het klantproces. Standplaats Amersfoort, veel – fysiek – contact met klanten, advies over functies en je denkt mee over de context… Kijk maar eens →

OutSystems specialist

Innovatieve, sterk groeiende autoleasemaatschappij

Vanuit hun vestiging in Houten halen ze jaar op jaar de beste score op het gebied van klanttevredenheid. Voor de front-end van haar Java-omgeving wordt het Low Code development platform van OutSystems gebruikt. Je gaat de CRM/ERP applicaties verder uitbouwen… Weten hoe? →

WAAROM PROCAM?

We verwelkomen je graag bij onze community!

Ons winnende traineeship heeft al meer dan 1000 jonge IT professionals geholpen met het ontwikkelen van een fantastische carrière bij topondernemingen. Procammers zijn IT-professionals die één ding gemeen hebben: ze geven zelf sturing aan hun loopbaan.

ONTDEK JE KWALITEITEN

Bij Procam staan jij en jouw talent centraal. We kijken dus verder dan jouw CV. Met ons assessment willen we dat jij jezelf goed leert kennen, zodat we samen een helder beeld kunnen vormen van wie jij bent en wat écht bij je past. Het wordt een leuke dag! En aan het slot reageert iedereen enthousiast. Want je leert zaken over jezelf waar je nooit aan had gedacht! Het assessment is voor jou volledig kosteloos en zonder verplichting. Dus wat let je?
Meld je aan voor jouw assessment →

JE KIEST VOOR ELKAAR

Naast jouw vaardigheden en competenties speelt ook jouw karakter een belangrijke rol bij het vinden van een mooie baan. Elk bedrijf heeft zijn eigen cultuur. Daarom steken we veel energie in het vinden van precies die werkomgevingen waarin jij als persoon maximaal tot je recht komt. Bijzonder is dat we bij deze matching jou én je toekomstige werkgever meerdere opties bieden. Er is dus pas een match als jullie bewust voor elkaar kiezen.

PROCAM TALENTWINGS

Véél meer dan een traineeship

Met het TalentWings programma laat je jouw carrière vliegen. Gedurende twee jaar volg je — naast je werk — diverse trainingen, zowel overdag als ’s avonds. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling (‘Wie ben ik?’), je functionele ontwikkeling (‘Wat kan ik?’) en je loopbaanontwikkeling (‘Wat wil ik?’). Iedere training eindigt met een Action Learning Plan dat je — met ondersteuning van je coach — helpt het geleerde tijdens je werk toe te passen.
In overleg met de opdrachtgever zorgen we zonodig voor een uitbreiding van je professionele ontwikkeling in een specifiek expertisegebied. We noemen dat onze Academies. Ze zijn er dit jaar voor Data Science, Developer en Low Coding.
Ons TalentWingsprogramma werd in 2015 en 2016 verkozen tot ‘Traineeship of the Year’. Bekijk het programma →

Academies

In aanvulling op het TalentWings programma bieden we voor sommige functies gespecialiseerde, technische trainingen aan. Dit noemen wij de Procam Academies. Hiermee ben je optimaal voorbereid op de actuele kennis en vaardigheden die je nieuwe werkomgeving van jou verwacht. Dit jaar hebben wij de Data Science, Developer en Low Coding Academies gelanceerd.
Meer over onze Academies

TIP JE VRIEND(IN)

Denk je dat Procam ook perfect zou passen bij één van je vriend(inn)en? Stuur dan even een mail.

DE PROCAM COMMUNITY

Onze Procammers ontwikkelen vaak vriendschappen voor het leven. Dat stimuleren we graag, want het is fijn om deel uit te maken van een hechte groep. Je leert je medestarters in het TalentWings traineeship kennen tijdens een inspirerend en gezellig introductieweekend. Zo wordt het extra gemakkelijk om elkaar weer te vinden gedurende de rest van het programma.

Buddyprogramma

Het is prettig als jij je direct thuis voelt. Wij koppelen je daarom aan een ervaren Procammer die jou op weg helpt bij jullie opdrachtgever.

Kennissessies

Kennis moet je delen. Daar geloven we in. Kom inspiratie opdoen bij één van onze kennissessies. Bij elke sessie staat één onderwerp centraal. Met gave workshops, experiences en lezingen duiken we met elkaar in dat onderwerp. Wil je op de hoogte gehouden worden over onze kennissessies? Meld je hier aan →

Workshops

In kleiner verband organiseren TalentWingers hun eigen workshops en die zijn ook toegankelijk als je nog student bent. In een informele setting gaat het over onderwerpen als ‘mindfulness’, ‘power of storytelling’, of ‘beleggen met je eerste salaris’.

Alumni

Na TalentWings kun je als alumni aan de community verbonden blijven. Onze alumni mogen na hun tijd bij Procam gebruik blijven maken van onze coaches en ons klantennetwerk. Het bestuur organiseert jaarlijks zijn eigen events en meetups. Je maakt dus deel uit van een krachtig netwerk!

“Er wordt voor jou gezocht naar een passende organisatie om je carrière te beginnen. Een verfrissende ervaring! En dan de gemoedelijke sfeer. Je kunt altijd even bellen en het hoeft heus niet over serieuze dingen te gaan. Gewoon om even bij te kletsen over het weekend!”

Pieter Oostveen, Front-end Developer