Het is zover.

Een diploma! Maar what’s next?
Ontdek nu jouw ideale carrièrestart… 

Met een grote opluchting neem je het felbegeerde papiertje in handen. Hard work pays off! Toch ontdek je een lichte melancholie van binnen: je studententijd komt langzaamaan ten einde en je start in de werkende wereld begint. Kortom, het volwassen leven breekt, maar dan? Het vinden van de perfecte baan in de IT is niet makkelijk. Aanbiedingen vliegen je misschien om de oren, maar hoe vind je tussen al die banen nou die ene baan waar jij helemaal op je plek zit? Wij begrijpen dat het vinden van je eerste baan overwhelming is. Al meer dan twintig jaar helpen wij startende IT’ers en bèta’s zoals jij met het vinden van de IT baan waar zij blij van worden! Wordt jij de volgende starter die wij gelukkig gaan maken? Met ons prijswinnende IT Traineeship ben jij ervan verzekerd dat jij de beste start maakt van je carrière.  Meld je aan en kom vrijblijvend bij ons langs om kennis te maken!

Bij Procam…

  • Kies jij zelf je baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij het beste IT Traineeship van Nederland.
  • Kies jij zelf welke trainingen bij jou passen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Werk jij intensief aan een bijzondere carrière.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.

DE CAREERCRAFT ACADEMY

De CareerCraft Academy is in 2015, 2016, én 2017 uitgeroepen tot IT Traineeship of the Year!

EVENTS

Laat je inspireren bij onze TechTalks en andere events!

BLOGS

Kijk even rond, wie weet staat er wel wat tussen dat jou aanspreekt!

HET WORDT ALLEEN MAAR BETER

JUST YOU WAIT AND SEE

Bij Procam blijf je nog heerlijk hangen in je bubbel vol levenslust, activiteit en carrièredromen alleen nu met een prima salaris. Wij hebben contacten met talloze werkgevers die staan te popelen om te worden geïnspireerd door millennials. Met onze focus op jou als individu en de groei van je kernkwaliteiten, vallen wij op in de IT wereld.

JOUW DROOMBAAN

Wij zorgen dat jij door middel van een talentenprogramma terecht komt bij jouw passende IT startersfunctie. Een baan vinden in de IT wordt pas echt leuk met het talentenprogramma van Procam. Je komt in contact met werkgevers die jouw krachten zien. Met een solide start zorg jij ervoor dat je werktijd net zo interessant wordt als jouw studententijd! En een goed salaris verdienen is stiekem mooi meegenomen toch? Geen fulltime studentenleven op noedels meer, op weg naar een vliegende start in de IT met jouw droombaan!

DE CAREERCRAFT ACADEMY

Met onze prijswinnende Academy haal je alles in huis dat je nodig hebt om uit te blinken. Allereerst krijg je twee jaar lang allerlei trainingen die er op gericht zijn om het beste uit jezelf te halen. Tijdens het hele programma kun je wanneer jij maar wilt sparren met jouw persoonlijke coach; iemand met veel ervaring in de IT die jou met raad en daad bij kan staan. En last but not least word je ook deel van de altijd-groeiende Procam-community, een netwerk van IT-professionals die je kunt ontmoeten op events of via ons community-platform.

PROCAM WERKT MET TROTS SAMEN MET:

So I’m asking, please don’t just offer me a job…
Give me purpose and meaning, and I’ll be there for the cause!

FEEL INSPIRED.
BE OUTSTANDING.