KLAAR VOOR EEN VLIEGENDE START IN IT?

Je zult vast ontdekt hebben dat IT’ers in trek zijn op de arbeidsmarkt. Er ligt een gouden toekomst voor je… Maar wat past het beste bij jóu?

Bij Procam sta jij centraal. Wij helpen jonge IT professionals bij het ontwikkelen van een carrière waarin ze zich gelukkig en geïnspireerd voelen. Kort gezegd: jouw droombaan. We noemen dat ‘career crafting’. Dat doen we al zo’n twintig jaar en we zien dat het werkt. Voor jou, omdat je kunt doen waar je goed in bent en waar je je gelukkig bij voelt; voor onze opdrachtgevers omdat ze graag enthousiaste, loyale IT professionals aan boord hebben.

Goed om te weten: Onze CareerCraft Academy® is in 2015, 2016 én 2017 uitgeroepen tot ‘IT traineeship of the Year’.

WELKE CARRIÈRE PAST BIJ JOU?

Kies uit fantastische carrièremogelijkheden bij één van onze veertig topopdrachtgevers. Kijk hieronder maar eens waar je zoal aan de slag kunt.

We helpen je met je keuze. Meld je aan voor onze assessment. Die is kosteloos en verplicht je tot niets. Je leert jezelf kennen en wij adviseren je over de loopbaanomgevingen die het beste bij jou passen. Met onze aanpak is er pas een match als jij én je werkgever voor elkaar kiezen.

We begeleiden je. Vanaf je eerste werkdag bij Procam begint ook jouw tweejarige CareerCraft Academy®;

een combinatie van trainingen afgestemd op jouw wensen en ontwikkelingsmogelijkheden.

In die tijd zet je met je persoonlijke coach jouw stip op de horizon en werk je aan een fantastische carrière. Na twee jaar rond je de CareerCraft Academy® succesvol af en treed je in dienst bij je opdrachtgever.
Meer over de CareerCraft Academy®

WAAROM PROCAM?

We verwelkomen je graag bij onze community!

Ons winnende traineeship heeft al meer dan 1000 jonge IT professionals geholpen met het ontwikkelen van een fantastische carrière bij topondernemingen. Procammers zijn IT-professionals die één ding gemeen hebben: ze geven zelf sturing aan hun loopbaan.

ONTDEK JE KWALITEITEN

Bij Procam staan jij en jouw talent centraal. We kijken dus verder dan jouw CV. Met ons assessment willen we dat jij jezelf goed leert kennen, zodat we samen een helder beeld kunnen vormen van wie jij bent en wat écht bij je past. Het wordt een leuke dag! Wij weten zeker dat je enthousiast naar huis gaat, want je leert zaken over jezelf waar je nooit aan had gedacht! Het assessment is voor jou volledig kosteloos en zonder verplichting. Dus wat houdt je nog tegen?
Meld je aan voor jouw assessment →

JE KIEST VOOR ELKAAR

Naast jouw vaardigheden en competenties speelt ook jouw karakter een belangrijke rol bij het vinden van een mooie baan. Elk bedrijf heeft zijn eigen cultuur. Daarom steken we veel energie in het vinden van precies die werkomgevingen waarin jij als persoon maximaal tot je recht komt. Bijzonder is dat we bij deze matching jou én je toekomstige werkgever meerdere opties bieden. Er is dus pas een match als jullie bewust voor elkaar kiezen.

PROCAM CAREERCRAFT ACADEMY®

Véél meer dan een traineeship

Met de CareerCraft Academy® laat je jouw carrière vliegen. Gedurende twee jaar volg je naast je werk ook diverse trainingen, zowel overdag als ’s avonds. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling (‘Wie ben ik?’), je functionele ontwikkeling (‘Wat kan ik?’) en je loopbaanontwikkeling (‘Wat wil ik?’). Iedere training eindigt met een Action Learning Plan dat je — met ondersteuning van je coach — helpt wat je hebt geleerd toe te passen tijdens je werk .

In overleg met de opdrachtgever volg je ook diverse technische trainingen die jou helpen met je professionele ontwikkeling. Hiermee verbeter jij je kennis en vaardigheden voor de expertisegebieden waar jij mee te maken hebt in je werk.

Onze CareerCraft Academy® werd in , 2015, 2016 én 2017 verkozen tot ‘IT Traineeship of the Year’

Bekijk de Academy →

Academies

Sommige onderwerpen zijn op het moment erg in trek. Daarom hebben wij voor een aantal gespecialiseerde functies de Procam Specialisatietrajecten opgezet. Dit zijn Academies waarin jij je ontwikkelt tot expert op het gebied van deze gewilde onderwerpen. Zo ben je optimaal voorbereid om aan de slag te gaan met de actuele kennis en vaardigheden die je nieuwe werkomgeving van jou verwacht. Dit jaar lanceerden wij de CareerCraft Academy for Developers (Java & .Net), de CareerCraft Academy for Low Coding Developers én de CareerCraft Academy for Data Scientists.

Meer over onze Specialisatietrajecten →

TIP JE VRIEND(IN)

Denk je dat Procam ook perfect zou passen bij één van je vriend(inn)en? Bekijk dan ons Tell-a-Friend programma!

DE PROCAM COMMUNITY

Onze Procammers ontwikkelen vaak vriendschappen voor het leven. Dat stimuleren we graag, want het is fijn om deel uit te maken van een hechte groep. Je leert je mede starters aan de start van ons Traineeship kennen tijdens het inspirerende en gezellige Take-Off weekend. Zo wordt het extra gemakkelijk om elkaar weer te vinden gedurende de rest van het Academy.

Lees hier de blog van Carlo over het Take-Off weekend

Buddyprogramma

Het is prettig als jij je direct thuis voelt. Wij koppelen je daarom aan een ervaren Procammer die jou op weg helpt bij jullie opdrachtgever.

Kennissessies

Kennis moet je delen. Daar geloven we in. Kom inspiratie opdoen bij één van onze kennissessies. Bij elke sessie staat één onderwerp centraal. Met gave workshops, experiences en lezingen duiken we met elkaar in dat onderwerp. Wil je op de hoogte gehouden worden over onze kennissessies? Meld je hier aan →

Workshops

In kleiner verband organiseren Procammers hun eigen workshops. Die zijn ook toegankelijk als je nog student bent. In een informele setting gaat het over onderwerpen als ‘mindfulness’, ‘the power of storytelling’, of ‘beleggen met je eerste salaris’.

Alumni

Na de CareerCraft Academy® kun je als alumni aan onze community verbonden blijven. Onze alumni mogen na hun tijd bij Procam gebruik blijven maken van onze coaches en ons klantennetwerk. Het bestuur organiseert jaarlijks zijn eigen events en meetups. Je maakt dus deel uit van een krachtig (en gezellig!) netwerk.

“Er wordt voor jou gezocht naar een passende organisatie om je carrière te beginnen. Een verfrissende ervaring! En dan de gemoedelijke sfeer. Je kunt altijd even bellen en het hoeft heus niet over serieuze dingen te gaan. Gewoon om even bij te kletsen over het weekend!”

Pieter Oostveen, Front-end Developer