Het is zover.

Een diploma! Maar what’s next?
Ontdek nu jouw ideale carrièrestart… 

Met een grote opluchting neem je het felbegeerde papiertje in handen. Hard work pays off! Toch ontdek je een lichte melancholie van binnen: je studententijd komt langzaamaan ten einde en je start in de werkende wereld begint. Kortom, het volwassen leven breekt aan en echt blij wordt je er niet van: een baan vinden in de IT gaat minder makkelijk dan je dacht en alles vliegt je aan. Je speurt op vacaturewebsites naar die perfecte IT startersfunctie en blikt terug op de avonden met je vrienden in de kroeg waarbij fulltime banen niet bestonden. Is die bruisende tijd nu echt over?

DE CAREERCRAFT ACADEMY

De CareerCraft Academy is sinds 2015 elk jaar uitgeroepen tot IT Traineeship of the Year!

EVENTS

Laat je inspireren bij onze kennissessies en andere events!

BLOGS & EVENTS

Kijk even rond, wie weet staat er wel wat tussen dat jou aanspreekt!

HET WORDT ALLEEN MAAR BETER

JUST YOU WAIT AND SEE

Bij Procam blijf je nog heerlijk hangen in je bubbel vol levenslust, activiteit en carrièredromen alleen nu met een prima salaris. Wij hebben contacten met talloze werkgevers die staan te popelen om te worden geïnspireerd door millennials. Met onze focus op jou als individu en de groei van je kernkwaliteiten, vallen wij op in de IT wereld.

JOUW DROOMBAAN

Wij zorgen dat jij door middel van een talentenprogramma terecht komt bij jouw passende IT startersfunctie. Een baan vinden in de IT wordt pas echt leuk met het talentenprogramma van Procam. Je komt in contact met werkgevers die jouw krachten zien. Met een solide start zorg jij ervoor dat je werktijd net zo interessant wordt als jouw studententijd! En een goed salaris verdienen is stiekem mooi meegenomen toch? Geen fulltime studentenleven op noedels meer, op weg naar een vliegende start in de IT met jouw droombaan!

DE CAREERCRAFT ACADEMY

Met onze prijswinnende Academy haal je alles in huis dat je nodig hebt om uit te blinken. Allereerst krijg je twee jaar lang allerlei trainingen die er op gericht zijn om het beste uit jezelf te halen. Tijdens het hele programma kun je wanneer jij maar wilt sparren met jouw persoonlijke coach; iemand met veel ervaring in de IT die jou met raad en daad bij kan staan. En last but not least word je ook deel van de altijd-groeiende Procam-community, een netwerk van IT-professionals die je kunt ontmoeten op events of via ons community-platform.

PROCAM WERKT MET TROTS SAMEN MET:

Bij Procam…

  • Kies jij zelf je baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij het beste IT Traineeship van Nederland.
  • Kies jij zelf welke trainingen bij jou passen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Werk jij intensief aan een bijzondere carrière.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.

So I’m asking, please don’t just offer me a job…
Give me purpose and meaning, and I’ll be there for the cause!

FEEL INSPIRED.
BE OUTSTANDING.