Join de CareerCraft Academy

Het beste IT-Traineeship van Nederland!

Jou de allerbeste start in je IT-carrière geven, dat is wat wij doen. Wij geloven dat we van werkgeluk iets heel gewoons kunnen maken. Geloof jij dit ook? Dan nemen wij jou graag mee in het avontuur dat leidt naar jouw droombaan.

Procam leert je als startende IT-professionals zelfsturend met je carrière omgaan. Dat noemen wij career crafting.Door middel van onze unieke matchingsmethodiek vinden we de tofste baan voor je. Daarna start je in onze winnende tweejarige CareerCraft Academy. Een tweejarig traineeship vol coaching, training, en begeleiding; en met een inspirerende community. Tegelijkertijd werk je bij één van de toffe bedrijven waar wij mee samenwerken.Dat is het beste van twee werelden — wie wil dat nou niet?

Ben jij op zoek naar hét IT-traineeship voor de beste start van jouw carrière?

Bij Procam…

  • Kies jij zelf je baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij het beste IT Traineeship van Nederland.
  • Kies jij zelf welke trainingen bij jou passen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Werk jij intensief aan een bijzondere carrière.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.

DE CAREERCRAFT ACADEMY

De CareerCraft Academy is in 2015, 2016, én 2017 uitgeroepen tot IT Traineeship of the Year!

EVENTS

Laat je inspireren bij onze TechTalks en andere events!

BLOGS

Kijk even rond, wie weet staat er wel wat tussen dat jou aanspreekt!

ONS TRAINEESHIP

DE PERFECTE BAAN

Dat wil iedereen wel. Maar hoe vind je die? Werkgeluk staat voor ons op één. Wij vinden het belangrijk dat jij op de plek terecht komt waar jij je goed voelt. En die plek is voor iedereen anders. Daarom kijken wij veel verder dan je CV. Door jou centraal te zetten in onze matching kies jij een baan waarin je helemaal tot je recht komt.

HOE WERKT HET?

  • Jij kiest zelf je IT-baan bij één van onze toffe opdrachtgevers. Bij deze opdrachtgever ga je fulltime werken. Geen stage dus, maar een volwaardige baan
  • Parallel aan jouw nieuwe baan doorloop jij onze CareerCraft Academy waarmee jij het beste uit jezelf haalt
  • Je werkt middels een detavast constructie. Dat betekent dat het de insteek is dat jij na de tweejarige CareerCraft Academy in vaste dienst treedt bij de opdrachtgever

DE CAREERCRAFT ACADEMY

Met onze prijswinnende CareerCraft Academy haal je alles in huis om uit te blinken. Je krijgt twee jaar lang allerlei soft skills trainingen die erop gericht zijn jou de beste start van jouw carrière te geven. Tijdens het hele programma kun je sparren met jouw persoonlijke coach; iemand met veel ervaring in de IT die jou met raad en daad bij staat. En last but not least word je onderdeel van de altijd groeiende Procam-community: een netwerk van IT-professionals die je ontmoet op events, borrels of via ons community-platform.

PROCAM WERKT MET TROTS SAMEN MET:

So I’m asking, please don’t just offer me a job…
Give me purpose and meaning, and I’ll be there for the cause!

FEEL INSPIRED.
BE OUTSTANDING.