Sport 1 jaar lang gratis met ons IT-Traineeship.

Dat sporten gezond is hoeven we je niet uit te leggen. Maar wist je dat je met sporten stressklachten te lijf kan gaan? Ons traineeship, de CareerCraft Academy, richt zich op jouw werkgeluk en we zijn blij om onze CareerCraft Academy te verrijken met een gezonde dosis sportiviteit.

Het voelt misschien als een moetje, maar sporten na een lange dag helpt écht. Je stressgevoel neemt af, je valt makkelijker in slaap en je werkt aan een gezond lichaam. Op naar de sportschool dus. Van harde schijf naar halterschijf!

De voorwaarden
Als jij in juli of augustus 2019 jouw contract tekent bij Procam krijg je een jaar lang jouw kosten voor een sportschool vergoed. Jij kunt dan de kosten voor een jaarabonnement bij een sportschool van jouw keuze declareren tot een bedrag van maximaal €19,99 per maand in de periode van september 2019 tot en met september 2020. Heb je al een abonnement lopen bij een sportschool? Dan kun je de kosten voor jouw lopende abonnement declareren. Ook hier geldt het maximum van €19,99 per maand, in de periode van september 2019 tot en met september 2020. Precies genoeg voor een abonnement bij bijvoorbeeld de Basic-Fit of Fit For Free!

Meld je snel aan voor de CareerCraft Academy, het beste IT-Traineeship van Nederland!