Het beste IT Traineeship van Nederland.

Technische Trainingen

Til jouw development expertise naar een hoger niveau.

CareerCraft Academy

Alle voordelen van het beste IT traineeship van Nederland.

Learning on the Job

Bij gave bedrijven en projecten in diverse branches.

Individueel leertraject

Afgestemd op jouw persoonlijke ambitie, interesses, en drive.

Meld je aan

En join het beste IT Traineeship van Nederland.

Lees ons Privacy Statement

Ik accepteer het privacy statement

Inspireer mij, en hou mij op de hoogte van relevante content in de vorm van bijvoorbeeld blogs, infographics en video's. Mijn gegevens zullen 1 jaar bewaard blijven.

Nodig mij uit voor interessante TechTalks en andere events die Procam organiseert. Mijn gegevens zullen 1 jaar bewaard blijven.

Een wereld zonder developers is ondenkbaar.

Het is niet overdreven om te zeggen dat zo goed als alle gemakken van de modern wereld inmiddels afhankelijk zijn van software. En dat maakt dit veld zo interessant — je kan zoveel kanten op! Schrijf jij straks de software die ervoor zorgt dat de treinen blijven rijden? Ben jij de held die de volgende Tikkie ontwikkelt? Helpt jouw code straks met het bestrijden van fraude en witwaspraktijken?

Zie jij een carrière als software developer wel zitten en heb jij een IT of bèta opleiding afgerond? Dan is de CareerCraft Academy for Developers helemaal jouw ding! Met een uniek traineeship vol met trainingen en persoonlijke coaching maak jij een fantastische start in jouw carrière als ontwikkelaar. En met onze toegewijde matching gaan wij binnen ons grote netwerk op zoek naar dé baan die perfect past bij jouw persoonlijkheid en ambities.

Bij Procam…

  • Kies jij zelf je baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij het beste IT Traineeship van Nederland.
  • Kies jij zelf welke trainingen bij jou passen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Werk jij intensief aan een bijzondere carrière.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.

Heb je vragen, of wil je meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze Talent Advisor, Josine de Goede. Stuur een appje of bel naar: 06-111 025 20. Stuur je liever een mailtje? Dat kan! Mail haar op j.degoede@procam.nl

“Wat Procam uniek maakt is de toewijding die ze hebben om jouw droombaan te vinden. Dit wordt gedaan door een op een gesprekken te houden en daarbij te kijken naar jouw wensen.”

Patrick Aubroeck
Software Developer

Gestart bij Intraffic via Procam