Jezelf helemaal leren kennen, zien waar je grootste dromen liggen, waar je krachten verstopt zitten en hoe jij bruisend op de werkvloer belandt. Dat is voor ons het begeleiden van jonge IT talenten – de millennials die vol inspiratie en ideeën zitten. Sinds 1997 weet Procam focus te houden die ons tilt naar een hoger niveau op alle fronten: het individu staat centraal. Doordat we vanaf het eerste contact met onze Procammers in spé kijken naar ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat kan ik?’, zorgen wij voor een sterke positieve ontwikkeling bij de IT young professionals.

ZO WERKT HET:

DROOMBAAN

Wij willen dat jij als jonge IT professional een carrière ontwikkelt waar je met je volle energie voor kan gaan – op weg naar jouw droombaan. Met aandacht en kennis kijken we naar interessante werkgevers die er klaar voor zijn geïnspireerd te worden én de jonge IT talenten die zich met passie willen ontwikkelen tot krachtige IT professionals.

GOUDEN MATCH

Want met een tekort aan IT professionals en een overvloed aan interessante banen, zijn wij genoodzaakt om een zorgvuldige matching uit te voeren zodat de young professionals en de IT werkgevers elkaar weten te vinden. Een gouden match is hetgeen waar wij op uit zijn en dit doen wij door middel van een sterk onderbouwd assessment.

WIN-WIN

Wij zijn bewust van het gat op de markt, de gouden toekomst voor de IT professionals en het verlangen van zowel de opdrachtgever als de student. De werkgever wil enthousiaste, loyale IT professionals aan boord met een analytische en communicatieve blik. Jij wilt een baan waarbij je nieuwe ideeën in kan brengen, groeit in je vaardigheden en waar je je passie voelt stromen. De IT werkgevers worden geïnspireerd door jouw frisse wind en jij ontwikkelt jouw droomcarrière: een win-win situatie.

“Give me purpose and meaning,
And I’ll be there for the cause
And I assure you, I promise,
That if we’re matching.
I will feel inspired, and be outstanding.”

FEEL INSPIRED.
BE OUTSTANDING.