Heb je dat ooit gedacht toen je als eerstejaars in de collegebanken zat? Er ligt een gouden toekomst voor jou als young IT-professional en jij hebt de keuze om te gaan voor jouw droomcarrière. In ‘The War For Talent’, waarbij in de wandelgangen afstudeerders al worden platgegooid met perfect ogende aanbiedingen en hoge salarissen, is het moeilijk om bij jezelf te blijven. Natuurlijk snappen wij jouw eisen, dromen en verlangens. Maar ga je voor het uiterlijke plaatje of kijk je iets verder en kies je het totale pakket: een goed salaris in de IT, een grote mogelijkheid tot ontwikkeling én een bijzondere IT-carrière in het verschiet.

ZO WERKT HET:

ALL-IN

Dat is het all-in pakket waar wij voor willen gaan bij het boetseren van jouw IT-carrière. Wij scouten getalenteerde jonge IT-talenten en zoeken naar interessante hoogwaardige IT werkgevers en matchen deze twee inspirators. Jij wilt leren, groeien en vooral een baan vinden in de IT — een droombaan inclusief een goed salaris in de IT. Bedrijven willen geïnspireerd worden en zijn opzoek naar nieuw IT talent die hen kunnen helpen met innoveren. Met een unieke matchingsmethode, ontwikkelt na talloze onderzoeken onder millennials en IT-werkgevers, zorgen wij ervoor dat grote talenten bij uitmuntende bedrijven komen. Kortom, een gouden match.

JIJ BENT GEEN NUMMERTJE

Met een tweejarige CareerCraft Academy willen wij IT-professionals een grote bagage bieden zodat jij een bijzondere carrière ontwikkelt. Wij geloven in authenticiteit, het individu centraal stellen en dat passievolle werknemers alleen ontstaan wanneer een persoon zich bevlogen voelt over wat hij en zij doet. Je bent geen nummertje die taken uitvoert maar een talent die gezien wil worden. Wij zien de uitdaging om in het tekort aan IT-professionals de toptalenten te vinden die groeien naar krachtige Procammers die passievol op de werkvloer staan bij hun passende opdrachtgevers.

“Digital transformation,
I’m here to make a difference
I’m all ears when you speak,
but can you also listen?
Can we spar, go back and forth
To complete the mission?”

FEEL INSPIRED.
BE OUTSTANDING.