Schrijf je hier in


HBO BachelorWO BachelorWO Master

Neem aan het einde van mijn studie contact met mij op om samen te kijken of de CareerCraft Academy bij mij past. Mijn gegevens blijven bewaard tot het einde van mijn studie.Nodig mij uit voor interessante kennissessies en andere events die Procam organiseert. Mijn gegevens zullen 1 jaar bewaard blijven.Inspireer mij, en hou mij op de hoogte van relevante content in de vorm van bijvoorbeeld blogs, infographics, en video's. Mijn gegevens zullen 1 jaar bewaard blijven.

Deze gegevens worden opgeslagen in de database van Procam en zullen uitsluitend worden gebruikt voor bovenstaande geselecteerde doeleinden.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk.

Dit betekent dat jij bepaalt wat wij met jouw gegevens mogen doen, en dat jouw gegevens nooit aan derde partijen worden verstrekt. Punt.

Uiteraard vinden we het belangrijk om toegevoegde waarde te bieden. Dat is wat wij al meer dan 21 jaar doen. Dit betekent geen spam of reclame, maar content die relevant is voor jou. Laat ons daarom weten waar wij jou mee kunnen helpen door één of meerdere opties aan te vinken.

Nadat je je hebt ingeschreven sturen wij je een bevestigingsmail. Hierin staan alle gegevens die je hier invult samengevat. Ook leggen we je daar uit hoe je je keuzes kan aanpassen of jezelf weer kunt uitschrijven.

Meld je aan
BIJ PROCAM...
  • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
  • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
  • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.