De juiste match vinden. Op liefdesvlak draait het om dé vonk: je kijkt elkaar aan en weet dat het goed zit. Wanneer we dit op carrièregebied toepassen, wordt het ietwat ongemakkelijk voor zowel werkgever als Procammer in spé. Echter kunnen we hier wel de nodige inspiratie uit halen: wij vinden de plek die bij jou past, zodat je in de ochtend naar je werk reist en voelt dat je ervoor wilt gaan. Dat klinkt romantisch, toch?

BLOGS

In deze blogs duiken we net weer even wat dieper in het thema matching: waarom is dat volgens ons zo belangrijk?

ONZE VACATURES

Je solliciteert bij ons niet direct op een vacature, maar we laten wel graag zien wat wij in huis hebben! Benieuwd?

DE MATCH MET PROCAM

Waar gelooft Procam eigenlijk in? En wat is ‘Career Crafting?’ We vertellen je graag meer over ons, en onze visie op werk.

ZO WERKT HET:

OP ZOEK NAAR DE KLIK

Bij het zoeken naar de match kijken we goed naar de uitkomsten van het assessment – zoals jouw antwoorden op de vragen ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’. Daarnaast focussen we op jouw specialisatietraject tijdens de CareerCraft Academy. Samen zoeken we totdat we de klik hebben gevonden tussen een bedrijf en jou.

DUURZAAM

We streven naar duurzame arbeidsrelaties – waarbij jij voelt dat het goed zit. Procam werkt naar een optimale werkverhouding tussen de ervaren opdrachtgever en de talentvolle IT-professional. Beiden op zoek naar ontwikkeling, inspiratie en innovatie. Feel inspired. Be outstanding.

THE CHOICE IS YOURS

Bij ons is er pas een match als de keuze van beide kanten komt. Wij geloven dat een arbeidsrelatie pas écht succesvol wordt als jij vol overtuiging voor het bedrijf kiest, en het bedrijf voor jou.

WIL JIJ OP ZOEK NAAR DE PERFECTE MATCH?

“Jij komt pas écht tot je recht als je gelukkig bent met de plek waar je zit, en gepassioneerd bent over het werk dat je doet.”

“Don’t settle for the job
If you don’t feel a connection”

FEEL INSPIRED.
BE OUTSTANDING.