OutSystems
Trainingen

Word gecertificeerd OutSystems developer met Team Resilience

CareerCraft
Academy

Volg een traineeship boordevol coaching en trainingen.

Expert
guidance

Meet Marco: dé Outsystems expert die jou gaat begeleiden!

Baan
garantie

Start na de bootcamp meteen met een baan die bij jou past.

Meld je aan

En doe mee met de beste Low-Code Academy van Nederland

Lees ons Privacy Statement

Ik accepteer het privacy statement

Inspireer mij, en hou mij op de hoogte van relevante content in de vorm van bijvoorbeeld blogs, infographics en video's. Mijn gegevens zullen 1 jaar bewaard blijven.

Nodig mij uit voor interessante TechTalks en andere events die Procam organiseert. Mijn gegevens zullen 1 jaar bewaard blijven.

LOW-CODE IS A GAME CHANGER.

Join the low-code revolution!

Low-Code is een gamechanger. Het zelf schrijven van code is een tijdrovend proces, maar met Low-Code platforms is dat niet langer nodig. Developers zijn in staat om in een razendsnel tempo applicaties te ontwikkelen. Het ontwikkelingsproces duurt weken in plaats van maanden, en wordt hierdoor opeens een stuk dynamischer.

Met behulp van visuele modellering in een grafische interface bouw en configureer je applicaties. Werkzaamheden die door de traditionele ontwikkelaar als ‘saai en repetitief’ worden gezien, worden nu door het platform gerealiseerd. En dat is precies waar het interessant wordt. Doordat code grotendeels door het platform wordt gegeneerd, kan je ineens veel sneller experimenteren én innoveren.

Dat deze manier van ontwikkelen de toekomst heeft, blijkt ook uit de vraag vanuit grote bedrijven naar Low-Code developers. Die is gigantisch toegenomen. Ben jij klaar voor deze software revolutie?

Meer weten?

DE BESTE LOW-CODE
ACADEMY VAN NEDERLAND.

In onze Low-Code Track leer jij werken met OutSystems, hét platform voor Low-Code development. En dat gaat verder dan alleen het afronden van trainingsmodules. Door het ontleden van een echte klant case en werken middels dé beproefde Team Resilience-werkmethode, leer je OutSystems helemaal kennen! Je wordt bovendien opgeleid en begeleid door de beste OutSystems-experts en neemt deel aan een volledig certified OutSystems-traject. De Low-Code Track ziet er als volgt uit:

LOW-CODE TRACK

Je start in een deepdive van 8 weken vol OutSystems-trainingen. Maar gerichte praktijkervaring én een goede werkmethode is minstens zo belangrijk. Je leert OutSystems via een klant case, waar een echte klant bij is betrokken. Niet alleen een fantastische ervaring voor op je CV, ook dé manier om je OutSystems eigen te maken. En die goede werkmethode? De Team Resilience-methode leer je on-the-job tijdens de uitwerking van de klant case.

Na de deepdive start je in jouw nieuwe baan als OutSystems developer en word je 2 jaar volledig ondersteund door OutSystems-experts. Tel daar 12 OutSystems Experience Days, TechTalks, Hackathons, en Masterclasses bij op, en je bent klaar om bij veel bedrijven het verschil te maken! En natuurlijk behaal je tijdens de totale Low-Code Track 3 officiële OutSystems-certificeringen.

Bij Team Resilience…

 • Start je met een OutSystems deepdive middels beproefde werkmethode

 • Krijg jij 12 interactieve OutSystems Experience-Days met Master Classes, TechTalks en Hackatons

 • Word jij persoonlijk begeleid door OutSystems Experts

 • Behaal je officiële OutSystems certificering, op associate, professional, en expert niveaus

OUTSYSTEMS DEEPDIVE

CAREERCRAFT ACADEMY

De CareerCraft Academy is speciaal ontwikkeld om jou de beste start te geven van je carrière. Wij helpen jou met career craften: het ontwikkelen van een carrière waarin je op je plek zit. Waar je je gelukkig en geïnspireerd voelt. Dat doen we aan de hand van de vragen ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’, en ‘wat wil ik’. Met dit beste IT Traineeship van Nederland haal jij het beste uit jezelf en heb jij alles in huis om uit te blinken in jouw ideale carrière.

Je krijgt twee jaar lang maandelijks gesprekken met een ervaren coach, 25 dagdelen training, inspirerende TechTalks, een introductieweekend en heel veel learning-on-the-job.

Bij Procam…

 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.

 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.

 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.

 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.

 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.

 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.

WORD LOW-CODE DEVELOPER

Zie jij het helemaal zitten om Low-Code developer te worden? Pak nu je kans en meld je meteen aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Onze procedure ziet er als volgt uit:

ONS PROCES

 • Telefonische Intake

 • Individueel Assessment

 • Tweede Ronde

 • Start Academy

  1 juli of 1 september

IK WIL LOW CODE DEVELOPER WORDEN

Lees ons Privacy Statement

Ik accepteer het privacy statement

Inspireer mij, en hou mij op de hoogte van relevante content in de vorm van bijvoorbeeld blogs, infographics en video's. Mijn gegevens zullen 1 jaar bewaard blijven.

Nodig mij uit voor interessante TechTalks en andere events die Procam organiseert. Mijn gegevens zullen 1 jaar bewaard blijven.

Heb je vragen, of wil je meer weten?

Nieuwsgierig naar de voordelen die een carrière in Low-Code jou te bieden heeft? We vertellen je er graag meer over.  Stuur een appje of bel naar onze Talent Advisor, Jesper Rütze: 06 46 777 170. Stuur je liever een mailtje? Dat kan! Mail hem op j.rutze@procam.nl