Outsystems Developer

Outsystems Developer

Word jij de developer van de toekomst?!

Word jij de developer van de toekomst?!

Utrecht

Als gevolg van de digitale transformatie en groeiende bedrijven, stijgt de vraag naar slimme applicaties in recordtempo. Het ontwikkelen van applicaties op traditionele wijze is echter een tijdrovend proces. De vraag naar nieuwe applicaties is niet bij te houden. De oplossing? Low-Code development! Maar wat is het precies?

Low-Code development is een innovatieve en dynamische manier van software ontwikkeling. Developers zijn door Low-Code platforms in staat om op een visuele manier complete applicaties te bouwen. Code wordt grotendeels door het Low-Code platform gegenereerd en daarmee verdwijnen de saaie en repetitieve werkzaamheden. Dat geeft een developer opeens veel meer tijd om te experimenteren én innoveren. En je kan dus sneller, meer waarde toevoegen voor organisaties. 

Team Resilience is een start-up opgericht door Frank, Marcel en Vincent. Drie IT professionals met een bak aan ervaring in de wereldwijde softwarebranche. Hun doel? Klanten ondersteunen om de digitale leiders van morgen te worden. Team Resilience is certified partner van OutSystems, gespecialiseerd in het platform en daarmee koploper in de high-speed ontwikkeling van enterprise software. Samen met hun klanten ontwikkelen ze applicaties die het maximale uit de bestaande IT omgeving kunnen halen. Benieuwd naar een digitale impressie van OutSystems? Bekijk dit filmpje.
 

Waarom ben jij nodig?

Team Resilience is hard op weg om een revolutie in de ontwikkeling van software teweeg te brengen. Typerend voor Team Resilience is het vormen van sterke teams samen met hun klanten om zo gezamenlijke successen te behalen. De beste projecten, digitale producten en bedrijven zijn het resultaat van teamwork. En voor deze teams zijn ambitieuze talenten nodig. Talenten die op onderzoek uit gaan, fouten durven te maken, kennis delen, elkaar uitdagen en altijd streven naar 100% kwaliteit. Is dit je op het lijf geschreven? Dan ben jij geschikt voor de Low-Code Development Academy van Team Resilience & Procam.

Als teamlid van Team Resilience volg je de CareerCraft Academy for Low Code Developers. Met een bootcamp, trainingen en 1-op-1 begeleiding van een OutSystems Tech Lead, word je in korte tijd opgeleid tot een een certified OutSystems Developer. Je bereikt in 2 jaar het OutSystems Expert-level en werkt tegelijkertijd aan je persoonlijke ontwikkeling dankzij de CareerCraft Academy. Zo werk jij aan je hard skills én soft skills. 

"Ben je een OutSystems Developer of een Low-Code Developer? Ik ben een Software Engineer.”

Wat ga je doen?

Na een 8-weekse deepdive start je met jouw Agile team aan projecten bij klanten. Als OutSystems Developer ben je betrokken bij het totale ontwikkelproces van complexe enterprise software. Je werkt nauw samen met je klant om hun business te begrijpen. Je bespreekt de requirements en ontwerpt en bouwt de applicatie zelf. Dankzij de snelle ontwikkeling stem je de voortgang dagelijks af met je klanten. Dit doe je niet vanaf dag 1 alleen, je werkt nauw samen met een OutSystems Tech Lead en kan al je vragen stellen. Niet alleen in het begin, maar 2 jaar lang krijg je intensieve begeleiding en training zodat jij de allerbeste OutSystems Developer kan worden.

Wat is de Low-Code Track van Team Resilience & Procam? 
 • 8-weekse deepdive: Middels use-cases leer je OutSystems kennen en haal je je Associate Developer certificaat.
 • Gedurende 2 jaar krijg je begeleiding van de beste senior OutSystems Developers, krijg je trainingen en behaal je certificaten. Je groeit door van Associate, naar Professional en uiteindelijk Expert!
 • Het volledige programma vind je hier.
Hoe ziet jouw werkdag eruit? 
 • Je begint de dag met een Daily Stand-up voor afstemming binnen je project team en met de klant.
 • Twee dagen geleden heb je nog met de Marketing afdeling gesproken over de requirements van de nieuwe mobile app voor het uitvoeren van online klantonderzoeken
 • Je navraag binnen de OutSystems community heeft je op het spoor gezet van beschikbare bouwstenen. Je gaat aan de slag en kan aan het eind van de ochtend al een eerste demonstratie geven van een werkbare app. Met blije gezichten van de klant als gevolg!
 • In het kader van continous learning staat er ’s middags tijd geblokt voor verdieping op User Experience gebied met als onderwerp Design Thinking.
 • Aan het einde van de dag check je nog even je mailbox. Dankzij de interne no e-mail policy kost dit gelukkig maar 15 minuten van je tijd
Meer weten over waarom low-code de toekomst heeft? Marleen, OutSystems Solution Architect, legt het je hier uit! Benieuwd naar de zin en onzin over low-code? Dat legt OutSystems Tech Lead Marco je hier uit! 

What’s in it for you?

Jij maakt deel uit van de volgende generatie applicatie ontwikkelaars.

OutSystems heeft de toekomst. Veel bedrijven zijn al overgestapt en het platform groeit jaarlijks met meer dan 60%.

Een toekomstgericht, snelgroeiend platform betekent geweldige (internationale) carrièreperspectieven.

Je leert van de allerbeste OutSystems Developers!

De ideale kandidaat

Jij hebt een technische IT studie afgerond, zoals informatica of software engineering. Met een afgeronde bèta of business & IT studie ben je ook welkom, mits je ons kan laten zien dat je affiniteit hebt met programmeren. Belangrijker is jouw motivatie om te willen leren en een OutSystems Expert te worden! 

 • Ervaring met ten minste één programmeertaal

 • Communicatief vaardig in Nederlands en Engels

 • Zoekt een combinatie van technisch bezig zijn én contact met de klant

 • Affiniteit met applicatie-ontwikkeling

 • Interesse in bedrijfsprocessen

Jouw profiel

Communicatief vaardig
Analytisch
Teamspeler
Doorzetter
Denken buiten de kaders
Ambitieus

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Solliciteer Nu
BIJ PROCAM...
 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.