Management Consultant Cadm

Management Consultant Cadm

Jij schakelt op hoog niveau binnen de bank en zorgt dat de strategie van de bank daadwerkelijk geïmplementeerd wordt.

Jij schakelt op hoog niveau binnen de bank en zorgt dat de strategie van de bank daadwerkelijk geïmplementeerd wordt.

Amsterdam

Binnen deze grote financiële instelling is CADM de afdeling die de visie, strategie en de daaruit volgende standaarden voor de gehele bank bepaalt. De afdeling is hoog geplaatst binnen de bank en verantwoordelijk voor het creëren, communiceren, adviseren, controleren en implementeren van enterprise architectuur (Business, Application, Data, Infrastructure en Security) én Data Management. In 5 jaar tijd is er al enorm veel bereikt door het uitdragen van de afdelingsmissie: "Deliver tomorrow's data driven, agile foundation".
Naast een aantal teams met Enterprise Architecten en een hele hoop data specialisten, zorgt het Office team met 7 collega's (waarvan 3 secretaresses) voor de ondersteuning en bedrijfsvoering van de gehele afdeling. Als Management Consultant binnen CADM Office word jij aangehaakt bij wisselende projecten waarin je op hoog niveau binnen de bank opereert en dé schakel bent die ervoor zorgt dat de bepaalde strategieën ook echt uitgerold kunnen worden.

 

Waarom ben jij nodig?

Er ligt ontzettend veel werk bij Office om op te pakken. Veel CADM collega's weten dit team te vinden als ze hulp kunnen gebruiken. Omdat er nu een collega weg gaat die een belangrijke rol had binnen het Architecture Control project, zoeken ze nu op korte termijn iemand die hiermee aan de slag wil. Iemand die snel leert, de handen uit de mouwen steekt en vol enthousiasme aan de slag gaat zou perfect passen!

"Ik begeleid strategische veranderingen binnen de hele bank"

Wat ga je doen?

In eerste instantie zul je worden gekoppeld aan één van de senior architecten, die twee belangrijke pijlers binnen CADM onder zijn hoede heeft: Architecture Control (houdt iedereen binnen de bank zich aan de standaarden die we hebben bedacht?) en Architecture Development (hoe zorgen we ervoor dat we de goede dingen bedenken?). 
Het is natuurlijk van belang dat de strategie en standaarden die bepaald zijn, ook daadwerkelijk tot in de haarvaten van de organisatie leven en uitgevoerd worden. Het verhaal van CADM moet simpelweg over de bühne gebracht worden. Om dat voor elkaar te krijgen, moet er een hoop gecommuniceerd worden binnen de organisatie, zodat iedereen begrijpt waaróm die standaarden gekozen zijn. En zelfs de voordelen er van inziet. Samen met nog 1 collega uit het Office team, werk jij samen met deze senior architect om dit voor elkaar te krijgen.

Taken waar je aan kunt denken:
 • Processen en strategie inzichtelijk maken, bijvoorbeeld door de (gewenste) situatie te visualiseren. Het resultaat kan een poster zijn die op alle afdelingen komt te hangen, of een slide deck in Powerpoint die managers kunnen gebruiken om het verhaal weer door te vertellen aan hun medewerkers. Of het schrijven van blogs voor op het intranet.
 • Het organiseren van een Architecture Summit event voor de hele bank. 
 • Het faciliteren van trainingen en e-learnings.
 • Het meenemen van de MT leden binnen IT in de lange termijn visie en planning, door bijvoorbeeld workshops voor hen te organiseren.
 • Notuleren bij meetings van de architecture board, waar de hoogste IT directeuren binnen de bank samenkomen. Jij zorgt ervoor dat de informatie klopt, dat acties naar de juiste personen worden doorgezet en dat overzichten en schema's volledig zijn. 
 • Tooling inrichten voor het vastleggen van Solution Intents en op andere manieren sturen op de processen rond de Architecture Review Board.
 • Het faciliteren van de enterprise architecten waar nodig. Bijvoorbeeld door een standaard te verzinnen waarmee zij hun meetings goed kunnen notuleren. Zodat jij de juiste informatie overzichtelijk kan verzamelen. En je er uiteindelijk een goede visuele weergave van kunt maken.
Dit is nog maar een fractie van wat er te doen valt. Naast de architectuur kant, is er namelijk ook een hoop te doen op het gebied van Data Management. En is het Office team ook verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van CADM, dus ook zaken als compliance, finance, HR en management informatie kunnen de revue passeren. Eén ding is zeker: hier zul je je de komende jaren niet hoeven te vervelen!

What’s in it for you?

Je werkt op hoog niveau binnen de bank en bouwt een waardevol netwerk op

Je krijgt inzicht in de enterprise architecture van alle onderdelen binnen de bank

Resultaat zien van je werk: het blijft niet bij het verzinnen van beleid, dankzij jou wordt het ook echt geïmplementeerd.

Eindeloze training-, ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden

De ideale kandidaat

Jij hebt een Hbo of Wo opleiding afgerond waar jouw analytische skills uit blijken. Persoonlijkheid en drive zijn voor deze functie belangrijker dan je studie-achtergrond. 

Als je ervaring hebt met onderstaande punten is dat zeker een pré:

 • Visualiseren van processen

 • Procesoptimalisatie en -implementatie

 • Agile werkwijze

 • Powerpoint

Jouw profiel

Zelfstandig aan de slag gaan
Nauwkeurigheid en een kritische blik hebben
Stevig in je schoenen staan
Inhoudelijk en conceptueel sterk
Goed kunnen luisteren
Creativiteit

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Solliciteer Nu
BIJ PROCAM...
 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.