Junior Developer

Junior Developer

Jij ontwikkelt innovatieve online oplossingen in nauwe samenwerking met de klant.

Jij ontwikkelt innovatieve online oplossingen in nauwe samenwerking met de klant.

Rotterdam

Dit bedrijf is een digital tech-agency. Pioniers die vanaf een zolderkamer in Rotterdam in 1999 uitgroeiden tot een onderneming met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam (HQ), Utrecht en Heerlen. De organisatie denkt en bouwt mee aan de digitale toekomst van hun opdrachtgevers. Ze maken digitale producten met impact waar gebruikers echt blij van worden. Van conversie-gedreven websites tot zeer geavanceerde bedrijfsapplicaties, altijd gebruikmakend van de nieuwste technologie. 
 

Waarom ben jij nodig?

Bij deze organisatie vind je een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Van overheid en corporate tot sociaal en maatschappelijk. Dit bedrijf hoort tot de top 5 agencies van Nederland en is op zoek naar aanstormend talent om hun multidisciplinaire teams te versterken. Je krijgt heel veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen middels trainingen, toffe projecten, "LAB" tijd en coaching van senior teamleden. 

"Gemiddeld besteden we 20% per jaar aan leren en innoveren. Zo experimenteren we op dit moment met voice en bouwen we onze eerste projecten met AI/ML"

Wat ga je doen?

In jouw rol ontwikkel je innovatieve en gebruikersvriendelijke online-oplossingen. Je werkt in een multidisciplinair team samen met andere developers (zowel frontend als backend), een ux-designer en een ondernemer. Teams hebben van A tot Z de (eind)verantwoordelijkheid en regie voor de klant en het project. Je werkt ook nauw samen met jullie klanten om online-oplossingen te ontwikkelen. De klant is namelijk product owner van het project en maakt echt deel uit van je team. 

Jij neemt de ontwikkeling van de backend userstories op je. Hierbij ontwikkel je bijvoorbeeld een API voor een Angular frontend of voeg je nieuwe functionaliteiten toe aan een bestaande library. Je zorgt ervoor dat jouw code goed getest kan worden en kijkt ook kritisch naar het werk van je collega’s. Alle code wordt door tenminste één andere developer gecontroleerd voordat het de codebase in mag. Uiteindelijk leveren jullie als team samen een mooi eindproduct op.

Een voorbeeld van zo’n eindproduct is een AI toepassing die reserveringsaanvragen van een hotelketen digitaal oppakt. Deze toepassing maakt gebruik van een neuraal netwerk en deep learning en is hierdoor in staat om een e-mail te lezen en binnen enkele minuten te vertalen naar een offerte. Een ander voorbeeld is het bouwen van een innovatieve online marktplaats voor vrijwilligerswerk. Of een fitmeter-app om realtime de sportresultaten van basisonderwijs scholieren bij te kunnen houden door gymdocenten.

What’s in it for you?

Gemiddeld besteed je 20% per jaar aan leren en innoveren.

Toffe werkomgeving waar een eigen chef elke dag een uitgebreide én gezonde lunch klaar zet.

Je komt terecht in een informeel en jong team, waarbij er veel oog is voor jouw technische en persoonlijke ontwikkeling.

Hier kun je écht object-oriented programmeren. De dev stack bevat verder tools als Docker, Git(Hub), PhpStorm, Scrutinizer en MySQL.

De ideale kandidaat

Als je een technische HBO/WO opleiding hebt afgerond is dit een schot in de roos. Denk aan Informatica, Creative Technologies of Computer Science. Maar belangrijker nog is dat je het leuk vindt om technisch aan de slag te gaan, om jezelf echt als Backend Developer te ontwikkelen. Het is een grote pre als je al de nodige programmeer ervaring hebt opgedaan bijvoorbeeld in PHP of Python. Dat kun je bijvoorbeeld ook hebben opgedaan tijdens een Beta studie (zoals bijv Wiskunde, Technische Natuurkunde, etc). 

Je leert snel, neemt initiatief, toont lef en gaat geen uitdaging uit de weg. Je vindt de interactie met klanten ook leuk en bent resultaatgericht. 

  • Progammeerervaring (PHP, Python, Ruby)

  • Aanpak mentaliteit

  • Contact hebben met klanten

  • Scrum

Jouw profiel

Innovatiegericht
Initiatief
Teamplayer
Leergierig
Ondernemerschap
Klantgericht

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Solliciteer Nu
BIJ PROCAM...
  • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
  • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
  • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.