It Trainee

It Trainee

Jij helpt vanuit wisselende afdelingen mee met het koppelen van ziekenhuissystemen.

Jij helpt vanuit wisselende afdelingen mee met het koppelen van ziekenhuissystemen.

Zeist

Deze organisatie verbetert sinds 2006 wereldwijd de gezondheidszorg door het koppelen van ziekenhuissystemen voor complexe data-uitwisseling, zoals medische beelden of rapportages. Zodat je bijvoorbeeld als hartpatiënt niet meer met een cd-rom met je MRI-scan onder je arm van het ene ziekenhuis naar het andere moet om de beelden voor een deel van de behandeling of een second opinion opnieuw te laten beoordelen, maar dat de betreffende arts zelf op ieder moment jouw data kan inzien. Voor de patiënt scheelt het gedoe en de arts kan efficiënter samenwerken met andere professionals binnen of buiten het ziekenhuis voor bijvoorbeeld een multidisciplinair overleg. Daarnaast is de privacy van de patiënt goed geregeld en wordt er precies bijgehouden wie welke data wanneer heeft ingezien. Jij zorgt er dus voor dat artsen vollediger, gemakkelijker én veiliger de benodigde informatie tot hun beschikking hebben.

Waarom ben jij nodig?

Het succes in Nederland en daarbuiten is niet onopgemerkt gebleven, wat heeft geresulteerd in de overname door Philips eind 2017. Dit opent een zee aan mogelijkheden voor de organisatie, wat hen in staat stelt om nog verder te groeien. Om deze groei aan te kunnen en voorbereid te zijn als er ineens grote projecten starten, is er een behoefte ontstaan aan jonge, frisse trainees met een passie voor IT én de gezondheidszorg.

"Ik krijg de ruimte om te pionieren en te werken met de nieuwste technieken in een heel uitdagende omgeving."

Wat ga je doen?

Jij gaat de organisatie goed leren kennen door enkele maanden mee te lopen bij vier verschillende afdelingen:
 • Support: Inmiddels werken ziekenhuizen over de hele wereld met de software. De afdeling Support zorgt vanuit Nederland voor de beschikbaarheid en performance van de software voor deze ziekenhuizen, waaronder in Amerika, Canada, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Finland en Azië. Je zal starten in deze afdeling omdat je op deze manier het product en de gebruikers heel goed leert kennen.
 • Field Integration: Dit is de afdeling die de technische koppeling van de systemen verzorgt in de ziekenhuizen. Een van de nieuwe projecten is in Saoudi-Arabië, waar maar liefst 200 ziekenhuizen gekoppeld gaan worden. De software van de organisatie bestaat uit verschillende modules: ForView (interface voor de zorgprofessional), ForAdmin (het regelen van autorisaties en andere configuraties) en ForBridge (wat de daadwerkelijke connectie verzorgt).
 • Business Consulting: Bij een nieuw project onderzoekt dit team de bestaande software architectuur van de ziekenhuizen, om vervolgens een design en de bijbehorende workflows te maken.
 • Project Management: Elk project moet goed gecoördineerd worden. Er zijn enorm veel partijen betrokken en zeker als het project niet om de hoek is, is het van belang om de voortgang goed te monitoren.
Los van meedraaien met de dagelijkse werkzaamheden binnen de afdelingen, zijn er ook een hoop projecten binnen die teams die opgepakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan analyses maken voor Support, om te bekijken hoe zij hun proces nog efficiënter kunnen inrichten. Of onderzoek doen naar klanten die van on premise naar de cloud gaan: hoe moet een cloud oplossing eruit komen te zien? Er wordt nu gebruik gemaakt van Docker, hoe willen we dat gaan inrichten en supporten? Of andere vraagstukken waar de collega's zelf door tijdgebrek niet aan toekomen, maar die wél enorm belangrijk zijn voor de organisatie.

Het doel van het traineeship is dat je uiteindelijk instroomt op een project voor een specifieke klant, in een rol die past bij jouw ambitie. Dat kan een technisch inhoudelijke rol zijn, maar ook project management of sales. En mocht jij de droom hebben om een paar maanden in het buitenland te werken: ook dat is mogelijk!
 

What’s in it for you?

Echt impact maken op het leven van patiënten en het werk van artsen.

Een kijkje in de keuken kunnen nemen bij meerdere afdelingen om later je richting binnen de organisatie te kiezen.

De werkomgeving van een hecht, klein bedrijf waarin jouw resultaten worden gezien, met tegelijkertijd de kansen en omvang van projecten van een multinational.

De ideale kandidaat

Jij hebt een beta of IT studie afgerond waar jouw affiniteit met IT en analytische skills goed uit blijkt. Een duidelijke interesse in het vakgebied van health care is een mooie plus. Je schrikt er niet van als je code voorbij ziet komen en houdt van een technische uitdaging. Daarnaast ben je nieuwsgierig en IT savvy, wat bijvoorbeeld blijkt uit het feit dat je voor jezelf vaak nieuwe tooltjes gebruikt en op de hoogte bent van de trends in IT.  Jij bent een echte aanpakker, die niet afwacht totdat een opdracht jouw kant op komt maar zelf initiatief neemt. En die overdag houdt van hard werken in een dynamische omgeving, maar ook 's avonds graag geniet van je vrije avond. 

Als je daarnaast inhoudelijk de volgende kennis bezit, is dat zeker een pré:

 • Kennis van programmeren, vanuit je studie of hobbyprojecten

 • Basiskennis van software en infrastructuur

 • Bekend met IT werkwijzes zoals Scrum en Dev/Ops

Jouw profiel

Flexibiliteit
Luistervaardigheid
Probleemanalyse
Nauwkeurigheid
Stressbestendigheid
Resultaatgerichtheid

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Solliciteer Nu
BIJ PROCAM...
 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.