It Enable Officer

It Enable Officer

Jij zorgt ervoor alle IT teams razendsnel en efficiënt hun werk kunnen doen.

Jij zorgt ervoor alle IT teams razendsnel en efficiënt hun werk kunnen doen.

Amsterdam

Bij deze toekomstgerichte bank staat de klant centraal. De organisatie is volop in beweging om haar visie waar te maken. Er wordt hard gewerkt om innovaties door te voeren. Klantgerichtheid, gebruiksvriendelijkheid en agile werken zijn hierbij belangrijke speerpunten. Binnen een grote bank draaien duizenden applicaties en de dagelijkste beschikbaarheid van deze IT-systemen is van groot belang. De IT afdeling is onder meer verdeeld in twee CIO’s de CIO Retail, Corporate Banking and Functions (CIO RCBF) en de CIO Private Banking and Corporate and Institutional Banking (CIO PBCIB). Deze CIO’s zijn verantwoordelijk voor de IT-delivery en het IT-beheer voor deze businesslines en onderliggende grids. Hieronder valt onder meer de ontwikkeling en het onderhoud van applicaties. Binnen de CIO PBCIB valt het domein Global Markets. Zij focussen zich op de systemen ter ondersteuning van de collega’s in de dealingroom, waar derivaten verhandeld worden geld wordt belegd. Het financiële hart van de bank dus. Als IT Enable Officer ondersteun en challenge je het domein en het MT op diverse topics als: vendor control, communicatie & management informatie. Hiermee stel je hen iedere dag in staat om de beste prestaties te leveren.

Waarom ben jij nodig?

Binnen IT is een transformatie aan de gang naar een Agile naar DevOps. Dit betekent een hoop verandering. De organisatie(structuur) verandert, de functies veranderen en de manier waarop we werken verandert. Een spannende, leerzame en uitdagende tijd dus! Juist in deze spannende tijden is het belangrijk om een stabiele basis te hebben op het gebied van operationele ondersteuning waar je altijd terecht kan je met je vragen. Jij draagt hier als Enable Officer aan bij met jouw kennis van de (IT)organisatie en de diverse processen die er binnen de bank en de afdeling zijn. En dit blijf je doen nadat de veranderingen zijn afgerond. 
 

"Ik leer super veel omdat met ik met verschillende teams in aanraking kom."

Wat ga je doen?

Als IT Enable Officer ondersteun je de teams en het MT binnen Global Markets met verschillende activiteiten. De complexiteit van de rol kenmerkt zich door de grote mate van diversiteit aan inhoudelijke onderwerpen binnen de (administratieve) IT organisatie en support aan een breed en gevarieerd stakeholderlandschap. Zo werk je veel samen met het MT (Delivery Lead, Engineering Leads & Shared Service Lead). De ene dag faciliteer je een workshop samen met een collega (uit het MT) op een inhoudelijk IT onderwerp. De andere dag onboard je een nieuwe medewerker en kijk je naar de huidige stand van zaken met betrekken tot het budget. Kortom geen dag is hetzelfde! In de functie staan operationele ondersteuning en communicatie in en rondom de administratie organisatie centraal. 
Het gaat dus om een breed takenpakket. Een greep uit de verschillende werkzaamheden: 
•    Het faciliteren van workshops en trainingen
•    Communicatie binnen het domein (Denk aan posters en presentaties)
•    On- en offboarding van nieuwe medewerkers
•    Jij signaleert onjuiste invoer in de persoonsadministratie en activeert de persoon die verantwoordelijk is voor de opvoer. 
•    Ondersteuning bij externe inhuur en work orders. 
•    Organiseren van evenementen binnen het domein. 

What’s in it for you?

Vrijheid om het beste uit jezelf te halen, initiatief te tonen en heel veel te leren.

In deze rol heb je volop doorgroeimogelijkheden.

Het gaat om een veelzijdige functie waar geen dag hetzelfde is.

Je krijgt trainingen op het gebied van bankenkennis, persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke verdieping (o.a. Excel).

De ideale kandidaat

Jij hebt een afgeronde HBO of WO opleiding. Daarnaast heb jij veel interesse in de wereld van IT. Echter is je persoonlijkheid het belangrijkste. Je bent proactief, enthousiast en je denkt mee (en vooruit) met de behoeften van de organisatie en de personen in de organisatie.

 

 • Kennis van IT processen

 • Excel, ServiceNow

 • Vloeiend in Engels

 • Scrum, Agile en/of DevOps

 • Support minded

Jouw profiel

Assertief
Samenwerken
Netwerken
Flexibel
Behulpzaam
Communicatief vaardig

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Solliciteer Nu
BIJ PROCAM...
 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.