Grip Support Engineer

Grip Support Engineer

Jij bent dé spil tussen de klanten en het development team als het gaat om het leveren van support voor Grip app

Jij bent dé spil tussen de klanten en het development team als het gaat om het leveren van support voor Grip app

Amsterdam

Deze futureproof en digitaal vaardige bank heeft kennis van zaken. En bij een organisatie die continu in beweging is horen innovatieve teams. Zo ook het Apps & Innovation team, welke verantwoordelijk is voor het bedenken en maken van apps als Tikkie, Kendu en natuurlijk mobiel bankieren. Door constant te innoveren gebruiken inmiddels 3 miljoen mensen de Tikkie-app en zijn er meer dan 500.000 Grip-gebruikers. En dat voor een ‘start-up’ binnen de bank. Impressive? Zeker! Als Grip Support Engineer kom je in dit grensverleggende team te werken. In dit team, waar elke dag weer anders loopt dan je vooraf had gepland, ben jij dé schakel tussen de klanten en het development-team. 
 

Waarom ben jij nodig?

De huidige Support Engineer is toe aan een volgende stap en gaat aan de slag als Business Analist. De afdeling werkt Agile/Scrum en deze positie is uniek omdat jij voor alle producten en diensten de support verzorgt en dus met alle teams samenwerkt. En er is meer dan genoeg werk te verzetten, dus een energieke, sociale en stressbestendige starter is hartstikke welkom in de afdeling!

"Ik vind het super om met mijn luistervaardigheid en positieve houding klanten te kunnen helpen met hun probleem. En om van daaruit mee te denken over verbeteringen van de app of nieuwe diensten!"

Wat ga je doen?

Voor al die gebruikers van de Grip-app voer je samen met je team de 2e lijns-support uit. Je pakt meldingen op die binnenkomen via de Appstore, social media of het e-mailkanaal. De vragen zijn uiteenlopend: de ene keer duik je de code in, de andere keer speur je logfiles en databases af of je haalt er toch een technische collega bij. Want als er één doel is dat iedereen draagt: de klant staat centraal. Dus als er feedback komt uit de inbox dan neem je ideeën van gebruikers serieus en kan dit zomaar leiden tot verbetering van de app. Jij bent degene die ideeën bundelt en overlegt met de Product Owners. Daarnaast verzorg je analyses en rapportages over het gebruik van de app of klantvraagstukken. Enigszins bekend zijn met begrippen als HTML, JavaScript en SQL zijn mooi meegenomen. Tot in detail de techniek begrijpen of ontwikkelen is niet nodig in jouw baan als Support Engineer, wel is het fijn als jij nieuwsgierig bent en wil weten hoe de app in elkaar steekt. Als je analytisch vermogen kunt afvinken dan is dat ook een grote pré. 

What’s in it for you?

Meewerken en meedenken aan één van de snelst groeiende apps in Nederland.

Je hebt met iedereen contact, waardoor je in no time de applicatie en je collega's leert kennen.

Werken in een gezellig team met een heel open sfeer, middenin het centrum van Amsterdam.

De ideale kandidaat

Welke (Hbo of Wo) studie je hebt afgerond is minder relevant. Waar wél naar gekeken wordt is jouw analytische vaardigheden en affiniteit met IT. Vooral jouw persoonlijkheid gaat het verschil maken. Heb jij bijvoorbeeld het talent om met een positief mailtje een kritische klant uiteindelijk toch een goed gevoel te geven? Weet jij de details in logfiles of code te zien waardoor je het probleem weet op te lossen? Of weet jij je hoofd koel te houden wanneer alles anders loopt dan je vooraf had gedacht? Als je dan ook nog eens een down-to-earth, gezellige collega bent voor je teamgenoten, dan zou jij wel eens een hele goede match kunnen zijn.

  • Snappen hoe een applicatie in elkaar steekt

  • Energie krijgt van het helpen van klanten

  • Fijn als je bekend bent met de scrum werkwijze

  • Zowel in het Nederlands als Engels communicatief sterk (eigenlijk een must)

Jouw profiel

Initiatief nemen
Nauwkeurigheid
Communicatief (mondeling en schriftelijk)
Flexibiliteit
Stressbestendigheid
Sociabiliteit

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Solliciteer Nu
BIJ PROCAM...
  • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
  • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
  • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.