Front-end Developer

Front-end Developer

Een digitale boost geven aan de informatie- en procesuitdagingen bij klanten in het hart van hun organisatie. Als front-end developer maak je hier echt het verschil!

Een digitale boost geven aan de informatie- en procesuitdagingen bij klanten in het hart van hun organisatie. Als front-end developer maak je hier echt het verschil!

Utrecht

Deze innovatieve diensverlener is gespecialiseerd in het leveren van digitale oplossingen. En daar ondersteunen zij heel wat bedrijven mee. Denk eens aan enterprise solutions, data e-commerce en (website) applicaties. Maar wat ga jij doen? Als front-end developer start je in het allerleukste team! En met dit multidisciplinaire team werk je op projectbasis aan uiteenlopende front-end projecten bij allerlei organisaties. Houd jij van variatie? Die is alvast check. In dit jonge bedrijf met een stuk of 300 specialisten wordt een eigen passie gewaardeerd. Iedereen is gelijk! Wat is jouw kennis en kunde? Bring it on! Hiërarchie is hier in de prullenbak gegooid. En daarom is dit bedrijf al 5x uitgeroepen tot 'Great Place To Work'! Wil jij samen met een klein zelfsturend Scrum-team grote front-end successen behalen? Dan is dit jouw droombaan!

Waarom ben jij nodig?

Dit is een ambitieuze en groeiende organisatie. Groeien in deze organisatie is niet alleen mogelijk maar wordt ook van je gewenst. In deze jonge organisatie wordt er doorlopend gezocht naar nieuwe talenten!

Bij deze organisatie wordt mijn mening gewaardeerd. Ik word iedere dag uitgedaagd mijn ideeën te uiten en zo mijn ondernemerschap te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Als front-end developer werk je op projectbasis. Ieder project duurt tussen de 3 maanden en 3 jaar en ook iedere klant of organisatie waar je voor werkt is super uiteenlopend. Genoeg uitdaging en afwisseling dus! Je team bestaat uit een paar developers en een productowner, met ieder zijn eigen specialisme. Als team sturen jullie jezelf aan, bepalen je eigen targets in samenspraak met de eisen en wensen van de klant. Elke woensdag ben je op kantoor en de rest van de week bij de klant. 

Een voorbeeld van een project. Met een volledig scrum team ben je een aantal maanden op kantoor bij de gemeente om ambtenaren te helpen in het digitaal samenwerken. Er is een samenwerkingsplatform wat je hiervoor implementeerd. Daar heb je onder andere een gebruiksvriendelijke userinterface voor gemaakt. Weer een tevreden klant! 

Wat doe je dan op een dag?
Ga je vóór of na de file uit?
- Als je aankomt staat in ieder geval de koffie al klaar ;)
- Je ontmoet je collega's bij de klant en begint met een stand-up.
- Daarna ga je aan de gang met de huidige stories (je zit namelijk midden in een sprint).
- Wow, dat ging snel, het is alweer pauze. Wat eten en een wandeling buiten! Nog heel even stoom afblazen met een potje fifa of een potje pool.
- Je gaat weer verder met je taken die dag en bespreekt met je team de bugs die je in het systeem tegen gekomen bent.
- Verder ben je bezig met taken als coderen of het specificeren van je code.
- Voordat je je laptop dichtklapt nog heel even die meeting van morgen met de klant doornemen en voorbereiden. 

 

What’s in it for you?

Heel veel vrijheid dus doorgroeien ligt helemaal in jouw handen!

De onboarding bij Incentro in combinatie met de Career Craft Academy biedt je een strakke inwerkperiode.

Je krijgt veel eigenaarschap; er wordt veel van je gevraagd maar je krijgt daar ook veel voor terug.

Het vertrouwen binnen de organisatie naar elkaar is groot, iedereen is 100% transparant naar elkaar.

De ideale kandidaat

Jij hebt een afgeronde opleiding HBO of WO Informatica en bent opzoek naar een baan als front-end developer. Je werkt graag in teamverband en vindt het leuk om meerdere projecten per jaar op te pakken. Het is voor jou, net als de rest van de organisatie, belangrijk dat je altijd open en eerlijk kan zijn. Je bent dus niet bang om hulp te vragen als je het een keer niet weet. 
Jij als ambitieuze 'tech-nerd' hebt in je vrije tijd wel eens een website of app gebouwd. Handen uit de mouwen en een kritische blik, zo beschrijven jouw vrienden je wel eens. Daarnaast past het goed bij je om te werken in een platte organisatie. 

 • HBO of WO diploma

 • Informatica of Computer Science

 • Kennis en ervaring front-end talen als Javascript, HTML en CSS

 • Passie voor innovatie

 • Ondernemerschap

 • Sociaal

Jouw profiel

Samenwerken in teamverband
Kritische blik
Ambitieus
Stressbestendig
Initiatiefrijk
Resultaatgericht

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Solliciteer Nu
BIJ PROCAM...
 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.