Front-end Developer

Front-end Developer

Een digitale boost geven aan de informatie- en procesuitdagingen bij klanten in het hart van hun organisatie. Als front-end developer maak je hier echt het verschil!

Een digitale boost geven aan de informatie- en procesuitdagingen bij klanten in het hart van hun organisatie. Als front-end developer maak je hier echt het verschil!

Utrecht

Deze organisatie is een innovatieve dienstverlener die zich gespecialiseerd heeft in het leveren van digitale oplossingen. Dit doen zij  onder andere door het inzetten van informatie, marketing en techniek. Je kan daarbij denken aan ondersteuning van bedrijven in development, enterprise solutions, data, e-commerce en (website) applicaties. Maar wat ga jij dan doen? Als front-end developer binnen een multidisciplinair team ga je op project basis aan de slag bij verschillende organisaties. Ieder teamlid vervult vanuit zijn eigen discipline een belangrijke adviesrol. Jij kan met jouw kennis en kunde samen met je team echt het verschil maken bij een organisatie. Bij dit jonge bedrijf werken ruim 300 specialisten die allemaal een sterke passie hebben voor wat ze doen. Iedereen is gelijk en wordt binnen de organisatie aangesproken op eigenaarschap; hiërarchie is bij deze organisatie in de prullenbak gegooid. Het bedrijf is daarom niet voor niets al vijf keer uitgeroepen tot 'Great Place to Work'. Wil jij samen met een klein en zelfsturend scrum team aan de slag om succes te behalen bij bedrijven die jou een grote uitdaging geven op het gebied van front-end developement?

Waarom ben jij nodig?

Dit is een ambitieuze en groeiende organisatie. Groeien in deze organisatie is niet alleen mogelijk maar wordt ook van je gewenst. In deze jonge organisatie wordt er doorlopend gezocht naar nieuwe talenten!

Bij deze organisatie word mijn mening gewaardeerd. Ik word iedere dag uitgedaagd mijn ideeën te uiten en zo mijn ondernemerschap te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Als front-end developer ga je samen met je team op projectbasis aan de slag bij klanten om hen te voorzien van jouw expertise op het gebied van technische en digitale dienstverlening. Een project kan tussen de 3 maanden en 3 jaar duren, waarbij de klanten waar je naartoe gaat zeer uiteen lopen. Genoeg uitdaging en afwisseling dus!
Jouw team bestaat uit een consultant, een paar developers en een product owner. Jullie sturen als team jezelf aan en bepalen je eigen targets in samenspraak met de eisen en wensen van de klant. Om aan te sluiten bij de requirements en de business goed te leren kennen, werk je drie dagen bij de klant en twee dagen op kantoor in Utrecht. Uiteraard wordt er met de scrum methodiek gewerkt en zal je in sprints van twee weken leveren. Een voorbeeld van een project: met een volledig scrum team zit je een aantal maanden op kantoor bij de gemeente, waarbij je als team ambtenaren helpt in het digitaal samenwerken. Hier implementeer je een samenwerkingsplatform waarvoor je een gebruiksvriendelijke userinterface maakt. Dit heb je samen met de gemeente ontwikkeld waarbij je de ambtenaren hebt meegenomen zodat zij hun applicaties optimaal gebruiken. Weer een tevreden klant! Door naar het volgende traject.... dit zou zomaar een financiële dienstverlener of een uitgever kunnen zijn!

Wat doe je dag op een dag?
Ga je vóór of na de file uit?
- Als je aankomt staat in ieder geval de koffie al klaar ;)
- Je ontmoet je collega's op een klus en je begint met een standup.
- Daarna ga je aan de gang met de huidige stories (je zit namelijk midden in een sprint).
- Het is alweer lunchpauze en je maakt snel een tosti. Wel fijn om nog even een rondje te lopen met je collega's dus de tweede boterham gaat mee in de hand.
- Nog heel even stoom afblazen met een potje fifa of een potje pool.
- Je pakt je uitdagingen in de sprint weer op en zoekt je collega's op om oplossingen te zoeken voor wat bugs die je in het systeem bent tegen gekomen. 
- Verder ben je bezig met taken als coderen of specificeren van je code zodat je elke twee weken je sprint kan afsluiten met een goede retro.

Voor iedereen is woensdag de vaste kantoor dag en kom je collega's van andere teams ook tegen. Die dag begint met een mega stand-up, waarin ieder team de gelegenheid krijgt te presenteren waar je als team op dat moment mee bezig bent. De dag wordt uiteraard afgesloten met bier (wijn en fris mag ook) en bitterballen.


 

What’s in it for you?

Heel veel vrijheid dus doorgroeien ligt helemaal in jouw handen!

Je wordt uitgebreid ingewerkt met een twee maanden lange onboarding in combinatie met de Career Craft Academy.

Je krijgt veel eigenaarschap; er wordt veel van je gevraagd maar je krijgt daar ook veel voor terug.

Het vertrouwen binnen de organisatie naar elkaar is groot, iedereen is 100% transparant naar elkaar.

De ideale kandidaat

Jij hebt een afgeronde opleiding HBO of WO Informatica en bent opzoek naar een baan als front-end developer. Je werkt graag met een team op projectbasis aan het beste resultaat. Het is voor jou, net als je de rest van de organisatie, belangrijk dat je altijd open en eerlijk kan zijn waarbij je niet bang bent om hulp te vragen. Jij als ambitieuze 'tech-nerd' hebt in je vrije tijd wel eens een website gebouwd en/of het is in ieder geval duidelijk dat jij technische affiniteit hebt en daarbij aantoonbare technische skills. Je laat graag je productieve kant zien waarbij je continu opzoek bent naar hoe iets beter kan. Je vindt het fijn om te werken in een platte organisatie waar het zeer gewaardeerd wordt dat iedereen zijn mening laat horen. Jij schrikt niet weg van het krijgen van verantwoordelijkheid en je houdt van hard werken. 

 • Informatica of Computer Science

 • UX

 • Front-end talen als Javascript, HTML en CSS

 • Concrete vakken gevolgd in programmeren

 • Front-end developer waarbij je kan gaan werken met ECM (Enterprice Content Management)

 • HBO of WO diploma

Jouw profiel

Samenwerken in teamverband
Kritische blik
Ambitieus
Stressbestendig
Initiatiefrijk
Resultaatgericht

Procam’s CareerCraft Academy is al drie jaar op rij uitgeroepen tot IT Traineeship of the Year
Memory Group, 2015–2017

Meld je aan
BIJ PROCAM...
 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.