Devengineer Smartstream

Devengineer Smartstream

Jij gaat bouwen aan accounting applicaties en je adviseert stakeholders

Jij gaat bouwen aan accounting applicaties en je adviseert stakeholders

Amstelveen

De komende jaren zal IT steeds belangrijker worden. Niet in de minste plaats voor grote banken. Deze bank is in een digitale transitie, waarbij duurzaamheid, toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid, verjonging en openheid hoog in het vaandel staan.

Binnen het domein CIO Private Banking en Corporate & Institutional Banking ligt het cluster Base Set-up en Data. Daar kom je te werken. Het team bestaat uit zeven andere mensen met verschillende achtergronden en rollen. Je werkt nauw samen met andere teams binnen Core Banking die veel te doen hebben met finance & accouting, en data die hierbij relevant is. 
Een afdeling met veel verschillende persoonlijkheden en culturele verschillen en een duidelijk international aspect.

Als DevEngineer Smartstream ben je een belangrijke schakel in de internationale dienstverlening, wat inhoudt dat je met applicaties werkt die ook door collega’s in het buitenland gebruikt worden. Een multi-culturele en dynamische omgeving dus.

Waarom ben jij nodig?

Op dit moment is er ruimte voor een nieuwe medewerker in het scrumteam. Mede omdat er nieuwe functionaliteiten ontwikkeld zijn binnen de applicatie. Deze moeten worden aangesloten voor de klanten en daar kan jij een rol in gaan spelen.

"Ik heb een veelzijdige rol waarin ik meedenk over oplossingen, adviseer, maar me ook verdiep in de techniek achter de applicatie."

Wat ga je doen?

Als DevEngineer SmartStream werk je aan verschillende IT-oplossingen in SmartStream, een applicatie die de financiële administratie en de verwerking van financiële stromen ondersteunt. Je kunt hierbij denken aan steeds terugkerende bugs die verholpen moeten worden, maar ook aan het aanpassen en klaarmaken van de applicatie voor verschillende bedrijfsinitiatieven. De business bestaat voornamelijk uit financiële afdelingen in het buitenland, die dagelijks gebruik maken van de applicatie. 

Je werkt in een scrumteam en voert samen met je collega's het gehele ontwikkelproces uit. Dat betekent dat je je zowel op de technische als de functionele aspecten richt, en je je collega's ondersteunt waar nodig. Je hebt veel contact met de verantwoordelijke Product Owner, de Business Developer en collega's die het programma beheren. In korte tijd verdiep je je in alle ins en outs van de applicatie SmartStream, zodat je goed mee kan denken met jouw collega's en de business kan adviseren over passende oplossingen in de applicatie. 
 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

In de dagelijkse stand-up bespreek je met je team de voortgang en verdelen jullie de taken van die dag. Globaal zullen je taken er als volgt uitzien:
•    Bedenken van de beste IT oplossing, op functioneel en technisch vlak
•    Ontwerpen, ontwikkelen en testen van oplossingen, in samenwerking met je collega's
•    Implementeren van de gekozen oplossingen
•    Advies uitbrengen aan de business over mogelijke oplossingen in de applicatie
•    Meedenken in verbeterprojecten. Je plant je agenda niet helemaal vol met inhoudelijke werkzaamheden, zodat je ruimte overhoudt voor verbeteringen voor gebruikers

What’s in it for you?

Een rol waarin je veel leert, omdat je zowel met de klant bezig bent als met de techniek

Mogelijkheden om af en toe naar het buitenland te gaan

Werken met SQL en met data

Vrijheid om je werk flexibel in te delen

De ideale kandidaat

In deze functie ga je je bezig houden met zowel de IT techniek als het communicatieve deel met de klant. Een studie die zich hierop focust, zoals bijvoorbeeld Business IT, Informatiekunde of een vergelijkbare studie kunnen hier goed bij aansluiten. Ook voor een Beta is het mogelijk een goede match, waarbij aantoonbare affiniteit met IT een grote pre is. Verder moet je kennis van of affiniteit met accounting of financiële processen hebben, dat gaat je namelijk erg helpen in je werk. Je komt in een internationale werkomgeving, dus culturele sensitiviteit is een passend kenmerk voor de ideale kandidaat.

 • SQL en data

 • Internationale werkomgeving

 • Samenwerken in een team

 • Smartstream

 • ERP systemen

 • Leergierig

Jouw profiel

Samenwerken
Initiatief
Communicatieve skills
Flexibiliteit
Volharding

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Solliciteer Nu
BIJ PROCAM...
 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.