Devengineer Iam

Devengineer Iam

Jij bouwt aan oplossingen voor Identity & Access Management vraagstukken binnen de bank.

Jij bouwt aan oplossingen voor Identity & Access Management vraagstukken binnen de bank.

Amsterdam

Deze organisatie is een toekomstgerichte bank waar de klant centraal staat. Er wordt hard gewerkt om innovaties door te voeren. Duurzaamheid, toegankelijkheid, veiligheid en transparantie zijn hierbij belangrijke speerpunten. Jij komt te werken binnen CISO (Chief Information Security Office) binnen de grid Identity & Access. Deze afdeling richt zich op wie er toegang heeft tot welke informatie binnen de bank. En of iemand die inlogt ook daadwerkelijk die persoon is. Als DevEngineer IAM bouw jij samen met je collega's technische oplossingen die dit mogelijk maken.

Waarom ben jij nodig?

Het team IT Change richt zich op het projectmatig ontwikkelen, testen en implementeren van IAM wijzigingen en bestaat uit circa 80 medewerkers (zowel internen als externen) verdeeld over 9 scrumteams. Het is een dynamische, hoogopgeleide en leuke afdeling, waarin veel diversiteit aanwezig is. Jij komt in één van de scrumteams terecht, afhankelijk van jouw eigen achtergrond en interesse en de ruimte in het team. 
Afgelopen tijd is er een reorganisatie geweest binnen de afdeling, waarmee steeds meer zelfsturende teams zijn opgericht. Ze zoeken frisse blikken van junioren om een mooie balans te creëren! 
 

“Veel afwisseling, verantwoordelijkheid nemen en verdiepen in technische puzzels: dat kenmerkt mijn werk het beste.”

Wat ga je doen?

Als DevEngineer IAM werk je samen met je scrumteam aan diverse IT oplossingen op het gebied van Identity & Acces Management. Denk bijvoorbeeld aan authenticatiemiddelen, zoals de vijf-cijferige pincode, de identifier of een irisscan. Een ander voorbeeld: het centraal opslaan van kritische informatie over employee identities in de Azure public cloud. Of het er voor zorgen dat de productie- en testomgevingen compliant zijn aan de huidige wet- en regelgeving.

Samen met je team voer je het gehele ontwikkelproces uit. Jij denkt en werkt op alle fronten mee en hebt een zeer afwisselende rol. 
Je verdiept je in de inhoud en je communiceert op verschillende niveaus met meerdere stakeholders. Je hebt te maken met functionele aspecten én met technische aspecten. Het is van belang dat je op de hoogte bent en blijft van de ontwikkelingen. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
In de dagelijkse stand-up bespreek je met je team de voortgang en verdelen jullie de taken van die dag. Globaal zullen je taken er als volgt uitzien:
•    Analyseren van processen en problemen.
•    Bedenken van de beste IT oplossing, op functioneel en technisch vlak.
•    Opstellen van een ontwerp en user stories.
•    Programmeren en testen van de oplossing, in samenwerking met je collega’s en vendoren. De technologie waar je mee werkt is afhankelijk van de oplossing.
•    Begeleiden van de release.
•    Meedenken in verbeterprojecten. Je plant je agenda niet helemaal vol met inhoudelijke werkzaamheden, zodat je ruimte overhoudt voor innovaties. 
 

What’s in it for you?

Jij bouwt mee aan de bank van de toekomst. Security, privacy en vertrouwen worden de belangrijkste onderscheidende aspecten van de bank en hier draag jij rechtstreeks aan bij.

Je komt terecht in een veranderomgeving met een ‘verbeter’-mindset, waardoor er veel ruimte is voor innovatie en creativiteit. Wat kun jíj doen om morgen het verschil te maken?

Veel doorgroeimogelijkheden. Jij bent degene die jouw carrière stuurt.

De ideale kandidaat

Je hebt een IT gerelateerde Hbo of Wo opleiding afgerond, waarin je technische skills hebt opgedaan.

Als je onderstaande punten kunt afvinken is dat zeker een plus!
 

 • Programmeren in C en/of Java

 • Active Directory / LDAP

 • IT Infrastructuur

 • Azure Cloud

 • Netwerkprotocollen

 • Scrum en CI/CD

Jouw profiel

Initiatief
Communicatief sterk
Flexibel
Teamplayer
Openstaan voor kritiek
Breed inzetbare doener

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Angelique Engelbert, Manager Business Support. Bereik haar op 06-21439390 of via a.engelbert@procam.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Angelique Engelbert, Manager Business Support. Bereik haar op 06-21439390 of via a.engelbert@procam.nl

Meld je aan
BIJ PROCAM...
 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.