Devengineer Ecm Input Management

Devengineer Ecm Input Management

Jij ontwikkelt tools die zorgen voor de opslag en archivering van alle inkomende documenten binnen de bank.

Jij ontwikkelt tools die zorgen voor de opslag en archivering van alle inkomende documenten binnen de bank.

Amsterdam

Deze bank heeft 6 miljoen klanten die regelmatig informatie krijgen van de organisatie of juist documenten of berichten naar hen toesturen. Het grid Enterprise Content Management zorgt ervoor dat deze communicatie gestroomlijnd wordt. De afdeling Input Management voegt waarde toe aan de organisatie en investeert in de toekomst door de binnenkomende content gemakkelijk toegankelijk te maken voor alle medewerkers. Daarnaast maken ze het mogelijk voor medewerkers om de juiste informatie te vinden voor de klant. Dit doen ze door gebruik te maken van slimme en innovatieve technologie en door slimme inzichten in de data te creëren. Jouw rol? Er voor zorgen dat de systemen die deze input managen optimaal ingericht zijn!

Waarom ben jij nodig?

Je komt te werken in één van de 5 scrumteams (6-9 personen) die samenwerken in een omgeving die groeit naar een DevOps werkwijze. Er wordt veel samengewerkt met on- en offshore vendoren en voor het behoud van kennis in de teams is er behoefte aan een aantal jonge talenten, die de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen tot t-shaped professionals. Je bent dus niet alleen, maar begint ongeveer tegelijkertijd  met andere starters.

De sfeer in de teams is goed, successen worden goed gevierd en fouten maken mag, zeker als er van wordt geleerd. Er heerst een positieve sfeer, het team heeft veel lol met elkaar en iedereen voelt zich betrokken bij het eindresultaat. Het wordt gewaardeerd als je een eigen visie hebt en anderen hierin weet mee te nemen. En als je af en toe buiten de gebaande paden durft te stappen. 
 

"Ik hou ervan me vast te bijten in een technische uitdaging, en weet mijn teamgenoten te verrassen met creatieve oplossingen."

Wat ga je doen?

Jij gaat aan de slag met het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het doorontwikkelen van verschillende systemen. Als DevEngineer heb je een allround rol, waarbij je alle taken in het ontwikkelproces oppakt. Denk aan requirementsanalyse, het maken van een functioneel en technisch ontwerp, waarbij je in de huid van de gebruiker kruipt, het testen van je eigen en andermans werk en begeleiden van de implementatie. Maar de grootste focus in deze rol is het programmeren zelf.

De technologieën die binnen de teams gebruikt worden zijn uiteenlopend. Niet alleen ga je zelf aan de slag met de backend (voornamelijk Java) en schermen bouwen aan de frontend (veelal Angular), ook bouw je API's (REST) en werk je met verschillende pakketten en frameworks (o.a. Nuxio, Hadoop, Elasticsearch, Natural Language Processing). Een walhalla dus, als jij enorm veel wil gaan leren op technisch vlak! 

Wat je precies gaat doen hangt af van het scrumteam waar je in terecht komt. Vier voorbeelden:
- Het ontwikkelen van een platform voor het archief voor bankmedewerkers. Deze is gebouwd, maar er is nu sprake van wijzigingen in de architectuur. Hier ga je bijvoorbeeld met Java en Angular aan de slag aan de servicelaag van zowel de frontend als backend.
- Bouwen aan een portal voor documentuitwisseling met klanten. Zo kan een medewerker van de bank een dossier aanmaken en de klant in die portal alle benodigde documenten (loonstrook, identiteitsbewijs etc) uploaden.
- Het mogelijk maken van elektronisch signeren van documenten voor de klant.
- Twee teams werken aan Smart Document Capture met behulp van een pakket voor optical character recognition, zodat een paspoort als zodanig herkend wordt en de relevante informatie ervan (BSN, verloopdatum) opgeslagen worden. Hier wordt ook een frontend applicatie overheen gebouwd. Vervolgens wordt alles met elkaar geïntegreerd aan de achterkant, waardoor ook hier zowel Java als frontend kennis hard nodig is.

Naast dat je met veel nieuwe technologieën werkt, staat ook innovatie en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Een mooi bewijs hiervan is de innovatietijd die de teams toegewezen krijgen. Met je team mag je 20% van jullie tijd inrichten voor innovatieve projecten die jezelf vakinhoudelijk, het team, de afdeling of de bank verder helpen.

What’s in it for you?

Werken met nieuwe technologieën in zowel de front- als de backend van de systemen

Ruimte voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling

Je kunnen verdiepen in de inhoud, maar ook voldoende afwisseling hebben

De ideale kandidaat

Jij hebt een opleiding afgerond, waar jouw affiniteit met IT in terugkomt. Je hebt dan ook al een mooie basis als het gaat om software ontwikkeling en je leert snel. Je staat open voor vernieuwing en verandering, en stelt niet alleen ideeën voor, maar voert ze ook meteen zelf uit. Je houdt van ontdekken en blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Als je dan ook nog eens supergoed bent in tafelvoetbal of tafeltennis... Dan zou dit wel eens een heel mooie match kunnen zijn!
  
 

 • Java, Angular, CSS

 • Service Oriented Architecture, Web Services, SOAP, REST

 • HTML, XML, JSON

 • JIRA, SonarQube, Foritfy, Jenkins en Git

 • Vloeiend in Nederlands en Engels

Jouw profiel

Volharding
Samenwerken
Initiatief
Flexibiliteit
Creativiteit
Openstaan voor kritiek

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Angelique Engelbert, Manager Business Support. Bereik haar op 06-21439390 of via a.engelbert@procam.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Angelique Engelbert, Manager Business Support. Bereik haar op 06-21439390 of via a.engelbert@procam.nl

Meld je aan
BIJ PROCAM...
 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.