Devengineer Cloud

Devengineer Cloud

Met jouw passie voor programmeren lever je een belangrijke bijdrage aan het toekomstige IT landschap van dit telecom bedrijf.

Met jouw passie voor programmeren lever je een belangrijke bijdrage aan het toekomstige IT landschap van dit telecom bedrijf.

Amersfoort

Met je smartphone kijken of er een regenbui aankomt, koelkasten die je vertellen dat de melk op is of real-time de voorraad checken in het magazijn via de bedrijfsapp. We leven in een tijdperk waar steeds meer mensen en machines met elkaar zijn verbonden. De business van dit technische teleco-bedrijf is dan ook al jaren niet meer weg te denken uit het mobiele netwerk in Nederland.  Voor deze organisatie gaat het om beschikbaarheid, betrouwbaarheid, snelheid en veiligheid van (data) verbinding. Er zijn dan ook veel verschillende organisaties en gebruikers die hun systemen en de ontwikkeling van die systemen toevertrouwen aan deze organisatie. Op dit moment worden er meer dan 140 bedrijfsapplicaties gebruikt binnen de organisatie. Inderdaad een dynamische wereld waar dit bedrijf dagelijks mee te maken heeft! Ga jij graag een uitdaging aan en vind je het leuk om op de nieuwe afdeling Digital Ambition te gaan werken aan applicaties die direct door mensen wordt gebruikt?
 

Waarom ben jij nodig?

Een organisatie met een product wat niet uit ons dagelijks leven te denken is. De Digital Ambition afdeling is in het leven geroepen om de organisatie meer data driven te maken. Jouw toekomstige team gaat gaat uniformiteit geven aan de lappendeken van bedrijfsapplicatie waar de organisatie mee werkt of gaat werken. De afdeling is 6 maanden geleden opgericht en groei is daarom vanzelfsprekend! Een mooie mix van disciplines om een sterke team met experts te creeëren, dat is waar deze afdeling naar streeft. Je bent dan ook zeer welkom om jouw frisse blik te werpen binnen de nieuwe afdeling Digital Ambition!

'Ik ben dagelijks op zoek naar de meest eenvoudige oplossingen die doeltreffend zijn. Wij kunnen mensen hier echt blij mee maken!'

Wat ga je doen?

Als developer (back-end) ga je samen met een enthousiast team van 2 tot 4 experts aan de slag met een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden. Vanaf dag 1 zit je samen met je team en de klant aan tafel om uit te vragen wat een klant voor applicatie wil. Jij bent iemand die op zoek gaat naar de vraag achter de vraag! Dit is een voorbeeld van zo'n applicatie: de kwaliteit van verschillende bodems kunnen meten en dit op een visuele manier (dashboards) in kaart kunnen brengen. Door zo'n data driven applicatie kan de organisatie naar een gemeente stappen om vergunningen aan te vragen voor het leggen van kabels. Dat is natuurlijk niet alles. Jij gaat meedenken over hoe die applicatie er vervolgens aan de voor- én achterkant uit moet komen te zien. Jij bijt je hier helemaal in vast! De ene dag codeer je gedeeltes van de applicatie, de andere dag ligt de nadruk op het configureren en definiëren van de software. Als je goed in kaart hebt gebracht hoe de software moet draaien, draag je de applicatie over aan collega's die het beheer op zich nemen. Je maakt mensen blij met wat je aanlevert, maar je kan ook tegen vragen van collega's aanlopen. Hier ga je geduldig en begripvol mee om.

De technische facts
Je gaat voornamelijk programmeren in Python (back-end), daarnaast ben je veel bezig met het werken in een cloud framework. Natuurlijk ben je op de hoogte van de nieuwste werkmethoden en technologiën op het gebied van open source, cloud, data integrated, secure by design, mobile first en DevOps. 

Bij dit team wordt er Agile gewerkt en draai je de verschillende projecten in sprints. Een gemiddeld project duurt ongeveer twee tot drie maanden, afhankelijk van de grootte van het project. Binnen deze organisatie én in jouw team is er veel belangstelling voor je eigen ontwikkeling en zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden. Binnen je team krijg je een grote mate van vrijheid en mag je structuur aanbrengen als je dat nodig vindt. Wil je meer verantwoordelijkheid krijgen en jezelf in de kijker spelen als leider van een team? Show je skills en je krijgt alle waardering die je verdient!

What’s in it for you?

Je gaat werken met moderne technologie (google cloud platform, open source, serverless) en een bijdrage leveren aan een nieuw IT landschap voor deze organisatie.

Het kantoor is in Amersfoort en prima te bereiken. Je kan flexibel werken (qua werktijden en af en toe een dag thuis).

Elke vrijdag is er een borrel en elk jaar een grootse BBQ als ook een teamfeest.

Je wordt onderdeel van een leuke club van jonge mensen waar veel ruimte is voor netwerken en kennisuitwisseling.

De ideale kandidaat

Jij hebt een technische of bèta-achtergrond en natuurlijk een passie voor programmeren. Je kan omgaan met een bepaalde mate van vrijheid en/of weinig structuur. Je bent niet iemand die informatie voor lief neemt, maar jij stelt jezelf continu de vraag of het wel echt klopt of van waarde is. Je vindt het belangrijk dat je binnen je team een open manier van communicatie ervaart en kijkt ernaar uit om jouw communicatieve vaardigheden in te zetten bij klanten. Het is voor jou een uitdaging te starten op een afdeling waar veel nieuw is; jij ziet jezelf samen met je team bijvoorbeeld creatief brainstormen over alle innovatieve efficiëntieslagen die er gemaakt kunnen worden. 

 • HBO/WO

 • Een bèta-studie, Computer Science of bijvoorbeeld Informatica

 • Back-end development

 • Python en/of Java

 • Google Cloud framework

 • Iemand met een technische hobby is hier welkom!

Jouw profiel

Initiatiefrijk
Verantwoordelijkheidsgevoel
Teamspeler
Resultaatgericht
Sociale tech-nerd
Out-of-the-box denker

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Solliciteer Nu
BIJ PROCAM...
 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.