Devengineer Ariba

Devengineer Ariba

Een technische rol waarbij je een cruciale rol speelt bij het betalingssysteem van de bank.

Een technische rol waarbij je een cruciale rol speelt bij het betalingssysteem van de bank.

Amsterdam

Je komt te werken bij een een toekomstgerichte bank waar de klant centraal staat. Toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en transparantie staan hoog in het vaandel. Het is een organisatie die continu in beweging is en een hoge ambitie handhaaft.
Je komt te werken in het accounting grid met de focus op IT. Accounting verantwoordelijk voor het rapporteren van allerlei belangrijke financiële cijfers van de bank om zo inzicht in het functioneren van de bank te krijgen en om door middel van rapportages te voldoen aan verschillende eisen die door toezichthouders worden opgelegd. Je komt terecht in het Ariba team. Jouw team is verantwoordelijk voor het draaiende houden, configureren en het door ontwikkelen van verschillende Ariba modules die worden gebruikt door accounting. Binnen de bank wordt dit systeem onder anderen ingezet als betalingssysteem voor alle non-bancaire kosten. Dit alles doe je samen met een groot en gezellig team waar veel expertise aanwezig is om jou als starter goed op weg te helpen.

Waarom ben jij nodig?

 Ariba wordt gebruikt om allerlei betalingen te realiseren aan bijvoorbeeld vastgoed verhuurders, leveranciers voor computers of andere non-bancaire zaken. Een bank moet hiervoor aan verschillende standaarden voldoen en het is daarbij belangrijk dat de juiste informatie inzichtelijk wordt gemaakt. Ze willen jou als young professional graag aan het team toevoegen om hier een bijdrage aan te leveren.

"Naast de SAP/Ariba kennis die ik op doe, leer ik zowel veel over de IT als over de processen binnen de bank. Ervaringen waar ik de rest van mijn carrière wat aan heb"

Wat ga je doen?

Als DevEngineer heb je een technische, maar gevarieerde rol, afhankelijk van de module waaraan je gaat werken. Je gaat kennis opdoen over hoe de bank functioneert en hoe datastromen hierbinnen lopen. Daarbij kan je leren programmeren in ABAP, de taal waarin SAP/Ariba wordt ontwikkeld en heb je contact met gebruikers en stakeholders.
Het team is zelf verantwoordelijk voor het oppakken van incidenten waar de business tegenaan loopt en je werkt mee aan grote veranderprojecten. Op dit moment is het team bijvoorbeeld bezig met de implementatie van IFRS16; een standaard die voorschrijft wat banken moeten rapporteren bij het aangaan van verschillende lease contracten. Hierbij worden er koppelingen gebouwd met andere systemen en ga je nadenken over hoe je het kunt inregelen dat de juiste personen toegang hebben tot de voor hen belangrijke informatie, maar dat niet iedereen overal bij kan.
Kortom; een brede rol waarin je, afhankelijk van jouw voorkeur en interesse, zelf gaat ontwikkelen, bezig bent met datawarehousing en in contact staat met gebruikers. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
 • Omdat het team volgens de scrum methodiek werkt, heb je iedere ochtend een daily waarin wordt besproken wie waar mee aan de slag gaat.
 • Je neemt deel aan refinementsessies om te bepalen waar er in de komende sprint aan gewerkt kan worden.
 • Voor een incident spar je met een gebruiker om het probleem helder te krijgen en in te schatten hoe iets opgepakt kan worden. Het kan bijvoorbeeld ook voorkomen dat je een training organiseert om gebruikers te helpen optimaal van de systemen gebruik te maken.
 • Naarmate je meer vertrouwd bent in de omgeving en met de techniek ga je steeds meer eigen story's oppakken en bouw je aan je eigen stukje functionaliteit.

What’s in it for you?

Een brede rol waarin je de hele softwaredevelopment cyclus leert kennen.

Je komt in een groot, gezellig en multicultureel team terecht. Onlangs hebben ze bijvoorbeeld een potluck georganiseerd waarbij iedereen iets voor elkaar kookt.

Een mooi netwerk van meer dan 100 Procammers die jou al voor zijn gegaan binnen de bank.

De ideale kandidaat

Heeft idealiter een opleiding in de richting van IT of finance afgerond. In ieder geval heb je affiniteit en interesse in deze twee gebieden.

 • Ervaring met ten minste één programmeer taal

 • Kennis van datawarehousing

 • Affiniteit met finance

 • SAP/Ariba

Jouw profiel

Omgaan met weerstand
Samenwerken
luisteren
Analytisch

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Solliciteer Nu
BIJ PROCAM...
 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.