Delivery Manager

Delivery Manager

Jij hebt contact met veel stakeholders, om te zorgen dat de infrastructuur van de bank goed is ingericht.

Jij hebt contact met veel stakeholders, om te zorgen dat de infrastructuur van de bank goed is ingericht.

Amstelveen

De komende jaren zal IT steeds belangrijker worden. Niet in de minste plaats voor grote banken zoals deze organisatie. De bank is in digitale transitie, waarbij duurzaamheid, toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid, verjonging en openheid hoog in het vaandel staan. Het domein Infrastructure & Platform Services is zowel nationaal als internationaal verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de bestaande infrastructuur, waar alle applicaties van de bank op draaien. Veel van de diensten zijn geoutsourced aan specialistische partijen. Dit houdt in dat de bank voornamelijk de regie voert: in de gaten houden of de diensten van afgesproken niveau zijn, continu verbeteren dan wel innoveren, het in samenspraak doorvoeren van veranderingen in het dienstenportfolio, optreden als operationeel contactpersoon gedurende de day-to-day business en grote incidenten en het nagaan hoe de diensten goedkoper en beter uitgevoerd kunnen worden.

Waarom ben jij nodig?

In het Delivery Management team van I&PS is plaats gekomen voor een starter. Hier houden ze zich bezig met de infrastructuur die o.a. draait op de datacenters van de bank zelf (zoals storage, connectivity, mainframe). Ook hosting en middleware (o.a. unix, linux, zOS), datamanagement (o.a. Oracle, Hadoop etc) en security (voldoen de platformen aan de gestelde eisen?) behoren tot dit domein.
Wat gaaf is, is dat je in deze afdeling te maken hebt met alle nieuwe technieken in het bankwezen: cloud, big data, API’s, fintech, blockchain… Deze innovaties kunnen alleen maar geïmplementeerd worden als de infrastructuur op de juiste manier is ingericht, en dáár ben jij in deze rol verantwoordelijk voor.

“Zonder mee te gaan in de nieuwste trends heeft de bank binnen enkele jaren geen bestaansrecht meer.”

Wat ga je doen?

Je groeit als Delivery Manager toe naar een regiefunctie waarin je te maken hebt met alle grote IT vendoren die producten en diensten leveren om de infrastructuur in te richten en draaiende te houden. Je houdt je bezig met vendor management, contract management en met operationeel aansturen. Met als doel: een stabiele infrastructuur voor de klant.
Je zorgt ervoor dat de IT diensten die de vendoren aan de bank leveren voldoen aan de afgesproken kwaliteit en goed werken. Je controleert of de afgesproken SLA’s worden behaald en onderhoudt hierover contact met de vendor.
Voortdurend denk je na over hoe het dienstenpakket goedkoper, efficiënter en beter ingericht kan worden: jij bent budgethouder van jouw onderdeel. Als er veranderingen plaatsvinden ben jij verantwoordelijk voor een goede uitrol hiervan en je bent contactpersoon als er incidenten plaatsvinden. Je houdt de risico’s minimaal, en wanneer er een incident plaatsvindt ga je analyseren wat er moet gebeuren om dit een volgende keer te voorkomen. Vanzelfsprekend heb je hiervoor een aantoonbare interesse en goede kennis nodig van de infrastructuur en de IT/business processen die gaande zijn. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het ITIL framework.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Als jonge starter loop je in het begin vooral mee met iemand van het delivery team om zodoende in de praktijk direct ervaring op te doen en steeds zelfstandiger aan de slag te kunnen gaan. Op deze wijze doe je direct kennis op van de verschillende domeinen binnen IT services zoals betalingsverkeer, internet bankieren en core banking.

What’s in it for you?

Werken in een dynamisch en afwisselend vakgebied, waar momenteel veel wijzigingen en innovaties doorgevoerd worden.

Meer dan genoeg uitdaging: de techniek is complex en je hebt veel contact met uiteenlopende stakeholders.

Al meer dan 160 Procammers zijn gestart bij de bank. Je komt dus terecht in een hecht netwerk, waarvan velen regelmatig contact hebben met elkaar.

De ideale kandidaat

Jij hebt een afgeronde wo opleiding, waar jouw analytisch vermogen en ervaring en affiniteit met IT uit blijkt. 
Als je onderstaande punten kunt afvinken is dat zeker een plus!
 

 • Infrastructuur

 • Hosting

 • Data Management

 • Security

 • ITIL, Scrum

Jouw profiel

Ondernemerschap
Planningsoriëntatie
Overtuigingskracht
Mondelinge Uitdrukkingsvaardigheden
Flexibiliteit
Stressbestendigheid

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Solliciteer Nu
BIJ PROCAM...
 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.