Data Warehouse Developer

Data Warehouse Developer

Wil je werken bij één van de grootste en meest succesvolle softwarebedrijven van de wereld? Vind je BI leuk en wil je in een solide scrumteam BI oplossingen maken?

Wil je werken bij één van de grootste en meest succesvolle softwarebedrijven van de wereld? Vind je BI leuk en wil je in een solide scrumteam BI oplossingen maken?

Utrecht

De business van deze organisatie, ‘s Werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware en hardware, is informatie. Informatie managen, gebruiken, delen en beschermen. Dit bedrijf heeft meer dan 370.000 klanten in meer dan 145 landen en is actief op vrijwel alle ICT-gerelateerde vlakken.
 
Een speciale divisie, die actief is in de zorgmarkt, heeft een applicatie voor zorgverzekeraars in Nederland ontwikkeld. Binnen een professionele product development unit werk je samen met specialisten aan de ontwikkeling van verschillende oplossingen die dit bedrijf aan haar klanten levert. 

Waarom ben jij nodig?

De divisie waar je komt te werken is nu volop invulling aan het geven aan haar visie Mutual Value Creation & Shared Cost Savings. In scrum teams werkt deze divisie aan het leveren van functionaliteiten voor zorgverzekeraars. Die nieuwe functionaliteiten zijn gericht op wet- en regelgeving, kostenbeheersing, waardevermeerdering en klantbeleving. De belangrijkste vragen waar jij en je collega's zich mee bezig houden, zijn: hoe kan de dienstverlening die zorgverzekeraars willen bieden aan hun verzekerden verbeterd worden? Welke aanpassingen moeten hiervoor gedaan worden in de OHI applicaties? Jij bent als developer binnen het OHI-DM team onmisbaar voor de klanten. Je bedient ze namelijk met kwalitatieve én innovatieve software oplossingen. Daarom draag je ook graag actief bij aan het implementeren van het OHI digital health platform waarin data en analytics een belangrijke plek innemen. Dit natuurlijk allemaal in nauwe samenwerking met de klanten zelf.
 

“Ik ben er trots op dat ik als ontwikkelaar meebouw aan zo’n complex product!”

Wat ga je doen?

In deze technisch complexe en uitdagende werkomgeving zorg je ervoor dat klanten iedere dag weer miljoenen transacties en declaraties kunnen verwerken. De data van deze klanten zijn privacygevoelig; hier moet dus zorgvuldig mee worden omgegaan. Aan het team van OHI Data Marts de uitdaging om die voor de zorgverzekeraars toegankelijk te maken en zo de zorg in Nederland beheersbaar en toegankelijk te houden. Dit vereist kennis en begrip van de bedrijfsprocessen van de zorgverzekeraars.

Je werkt samen in een klein maar ervaren team aan de ontwikkeling van data marts. Een data mart is een cluster aan gegevens, vergelijkbaar met een data warehouse. De activiteiten die je doet lopen erg uiteen en variëren van het oplossen van problemen in bestaande releases tot het ontwerpen, bouwen en testen van nieuwe functionaliteiten voor toekomstige releases. Vervelen doe je je hier dus zeker niet! Daarnaast ben je actief betrokken bij het ontwikkelen van onze cloud visie. Met de kennis die je hebt opgedaan over bijvoorbeeld AI of Python geef jij het team iets extra's mee. Samen met de andere collega's in jouw scrumteam lever je in korte releasecycli steeds weer nieuwe functionaliteiten op. Iedere keer weer verras je de klant met de snelheid van dit proces! 

What’s in it for you?

Je collega’s zijn gedreven en het kennisniveau is hoog! Voor iemand die uitdagende dingen in een stabiel team wil doen is dit werkklimaat ideaal.

Er zijn talloze trainings- en doorgroeimogelijkheden. De organisatie waar je komt te werken vindt investeren in jou als medewerker belangrijk.

Je kan met trots zeggen dat je bij deze bekende software organisatie werkt, bovendien is dit direct een boost voor je CV!

Een uitgebreid 5-weeks bootcamp aan de start, zodat je goed beslagen ten ijs aan je baan begint.

De ideale kandidaat

Je hebt een Hbo- of Wo-opleiding afgerond waaruit de voorkeur voor IT blijkt. Ook is het een pré als een minor, specialisatie of keuzevak in het data domein hebt gedaan. Als je deze punten kunt afvinken is dat zeker een plus!

 • Ervaring met PL/SQL, Java en ETL is een pré.

 • Als je kennis hebt van Oracle producten is dat een pré

 • Affiniteit met data, AI, ontwikkelen

 • Agile en in een scrumteam werken is jouw 'ding'.

 • Gedreven is je tweede naam: lukt het niet linksom, dan ga je rechtsom

Jouw profiel

Creatief
Communicatief vaardig
Teamspeler
Nauwkeurig
Flexibel
Een behoorlijke drive

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Solliciteer Nu
BIJ PROCAM...
 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.