Consultant Identity & Acces Management

Consultant Identity & Acces Management

Wil jij organisaties helpen met het opbouwen en inrichten van hun Security, Risk en Governance oplossingen?

Wil jij organisaties helpen met het opbouwen en inrichten van hun Security, Risk en Governance oplossingen?

Utrecht

Bij deze internationale organisatie die gericht is op IT4IT in de breedste zin van het woord, is Cyber Security van groot belang. De afdeling Security Risk & Governance helpt talloze bedrijven de toegang tot data te beveiligen. Zo werken zij onder anderen met grote HR bedrijven bij het verbeteren en oplossing van hun Identity en Acces Management (IAM) vraagstukken. Jouw rol als consultant zal zijn om als expert vanuit deze organisatie aan te sluiten bij een klant. Jij gaat hierbij kijken naar de bestaande data en identiteiten en hoe dit het beste ondersteund kan worden met het het juiste IAM systeem. Een uitdagende rol waarbij je veel samenwerkt en als expert op het gebied van Cyber Security én Identity en Acces Management van toegevoegde waarde bent.

Waarom ben jij nodig?

De afdeling Security, Risk & Governance viel enkele jaren geleden nog onder HP Services, maar bewijst ondanks de naamwisseling nog altijd haar waarde naar veel vaste klanten. Zo hebben ze verschillende grote opdrachten lopen. Hiervoor zijn ze op zoek naar ambitieuze starters die als consultant willen werken. Het bedrijf groeit en daar kan jij een onderdeel van zijn!

'Ik adviseer, begeleid en ondersteun klanten voor hun IAM behoeften'.

Wat ga je doen?

Je hebt uiteraard interesse in Identity & Acces Management en beveiligingsbeheer. Dat is een goed begin. Maar wil je vooral veel leren, zet jij in ingewikkelde vraagstukken echt je tanden en ben je communicatief zeer vaardig? Ben je niet bang om weerstand van klanten weg te nemen? 

Als consultant ben je aanwezig van begin tot eind tijdens het implementatieproces om een juist advies te kunnen geven, maar belangrijker nog, het echt goed laten werken van de Identity en Acces oplossing. Je zal eerst bij de klant waar je voor een bepaalde periode zit, requirements gaan ophalen. Welke data ligt er? Hoe is de toegang tot die data? En hoe is die toegang precies beveiligd? Denk aan wel of juist niet beveiligde lokale, mobiele of cloudomgevingen. 
Daarna help je bij het plannen en leveren van de IAM oplossing, uiteraard horen daar taken bij als produceren van documenten en rapportages. Je krijgt de gelegenheid om een waardevolle klantrelatie op te bouwen, waarbij je zo nu en dan bij de klant demonstraties en presentaties geeft over je kennis van aspecten binnen de cybersecurity. Je bent tevens verantwoordelijk voor de kwaliteit van deliverables zodat de klant altijd tevreden is met het werk wat je levert. Tijdens het ontwikkelen van toolkits voor de IAM oplossing ben je aanwezig (of bouw je mee) zodat je precies kan monitoren wat er gaande is tijdens het maken van het product.

 

What’s in it for you?

Een uitdagende consultancy rol waarbij je zowel technisch als functioneel aan de slag gaat

Een kijkje in de keuken bij veel verschillende grote en internationale bedrijven

Je krijgt de kans om een cyber security expert worden en bouwt daarmee en prachtig cv op

De ideale kandidaat

Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en vindt het leuk om met complexe vraagstukken aan de slag te gaan op het gebied van cyber security. Je analytisch vermogen in zeer sterk waardoor je technisch snel dingen opppakt. Je vindt het een eitje om presentaties te geven en je bent zowel mondeling als schriftelijk zeer vaardig. Daarbij heb je een talent om ingewikkelde dingen duidelijk uit te leggen (aan bijvoorbeeld stakeholders). 
Je houdt van werken met mensen maar je kan ook prima zelfstandig aan de slag gaan, waarbij je natuurlijk altijd de juiste begeleiding krijgt. Je hebt een sterke drive om te leren en je vindt het vooral leuk om kennis te delen. Een constant wisselende werkomgeving binnen een snel groeiende branche, daar wordt jij helemaal blij van. Bovendien is je timemanagement en prio lijst altijd goed op orde en laat jij je niet uit het veld slaan door strakke deadlines. 
 

 • Je hebt een opleiding in Computer Science, Informatica of Business (& IT of &Security)

 • Je hebt programmeer kennis en vindt het leuk om te puzzelen

 • Je hebt een buitengewone passie om problemen (technisch) op te lossen

 • Kennis van scrum

 • Kennis van NetlQ

Jouw profiel

Analytisch vermogen
Tactvol communiceren
Nauwkeurig en planmatig
Presentatievaardig
Teamspeler

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Solliciteer Nu
BIJ PROCAM...
 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.