Business Engineer Blueriq

Business Engineer Blueriq

Je schakelt makkelijk tussen stakeholders en zorgt voor verbinding tussen business en IT.

Je schakelt makkelijk tussen stakeholders en zorgt voor verbinding tussen business en IT.

Amersfoort

Deze hypothecaire dienstverlener behandelt ruim één miljoen hypotheekleningen voor meer dan 40 hypotheekverstrekkers. Dat is bijna de helft van alle Nederlandse hypotheken. Binnen vijftien jaar is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider in hypotheken. In de functie als Business Engineer heb je zeer gevarieerd werk binnen het Blueriq platform, zoals het analyseren en modelleren van functionaliteiten voor de klant. Je bent een kritische en gedreven starter die zich thuis voelt in de financiële dienstverlening. Je hebt lol in analyseren, kunt snel schakelen en bent goed in communicatie.

Waarom ben jij nodig?

De organisatie ontsluit steeds meer functionaliteiten zoals webservices voor interne en externe klanten. Ook is er sprake van nieuwe wet- en regelgeving of moeten er door nieuwe hypotheekproducten nieuwe functionaliteiten in het Midoffice systeem worden gerealiseerd. Door deze ontwikkelingen ben jij nodig!

“Van beroep ben ik een puzzelaar en ik begrjip de logica. Ik overzie het geheel en heb inzicht in details, zonder diep te programmeren ben ik staat snel klanten te helpen.'

Wat ga je doen?

In deze functie heb je zeer gevarieerd werk binnen het Blueriq BPM platform, zoals het analyseren en modelleren van functionaliteit voor de klant. Binnen het domein ontsluiten ze steeds meer functionaliteit als web services voor onze interne en externe klanten. Er zijn veel projecten waar o.b.v. wet en regelgeving of door introductie van nieuwe hypotheekproducten nieuwe functionaliteiten in ons Mid office systeem moeten worden gerealiseerd. Denk hierbij aan een klant die vanwege de nieuwe regelgeving opeens een lagere hypotheek aan kan vragen. Of een klant uit het buitenland die niet alle documenten bezit die in Nederland nodig zijn om een hypotheek aan te vragen. Jij levert samen met jouw team binnen 2 weken nieuwe functionaliteiten op, zodat ook deze klanten goed geholpen worden. 

Je werkt in een enthousiast team van Application Consultants en Software Engineers, Testers en Business Analisten die gewend zijn op een Agile manier d.m.v. sprints hun producten op te leveren. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
 • Je hebt contact met de klant en vertaalt functionele klantvragen naar toepasbare oplossingen, en implementeert deze in het Blueriq-platform.
 • Je werkt op een agile manier binnen het team aan de ontwikkeling van de gewenste applicaties. 
 • Je bent een teamspeler binnen een team van Software Engineers, Application Consultants, Business Analisten en Testers.
 • Je bent verantwoordelijk voor het bedenken van de meest efficiënte oplossingen.
 • Je helpt mee met het continu blijven optimaliseren van de applicaties. 

What’s in it for you?

Je start met een training in Blueriq en gaat daarna actief werken aan het verbeteren van bedrijfsprocessen

Er wordt goed voor je gezorgd en je hebt dan ook veel ruimte om je te ontwikkelen

Een open organisatie en de mogelijkheid om flexibele werktijden aan te houden

Je hebt voldoende doorgroeimogelijkheden én met jouw Blueriq-ervaring geef je je cv meteen een boost

De ideale kandidaat

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau. Een IT-gerelateerde opleiding is niet noodzakelijk, maar het is zeker mooi meegenomen als IT je passie is.
 

 • Ervaring met requirements analyse is een pré

 • Ervaring met functionele ontwerpen is een pré

 • Ervaring met modellering- en of ontwerptechnieken is een pré

 • Ervaring met Java, SQL of C++ is een pré

Jouw profiel

Doener
Analytisch
Communicatief
Kritisch
Initiatiefrijk
Verantwoordelijk

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Angelique Engelbert, Manager Business Support. Bereik haar op 06-21439390 of via a.engelbert@procam.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Angelique Engelbert, Manager Business Support. Bereik haar op 06-21439390 of via a.engelbert@procam.nl

Meld je aan
BIJ PROCAM...
 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.