Application Specialist Citrix

Application Specialist Citrix

Spreekt het je aan om in een nieuw en fris team terecht te komen binnen een toonaangevende organisatie? Wil je het verschil maken voor jouw collega’s door applicaties up and running te houden en deze te verbeteren? Lees dan verder!

Spreekt het je aan om in een nieuw en fris team terecht te komen binnen een toonaangevende organisatie? Wil je het verschil maken voor jouw collega’s door applicaties up and running te houden en deze te verbeteren? Lees dan verder!

Utrecht

Over 50 jaar kunnen we ons de tijd van papiergeld al wellicht niet meer herinneren. Tegenwoordig is elektronisch betalen net zo normaal als elektriciteit of Wifi bij je thuis. En dat is precies wat deze organisatie doet: het mogelijk maken van bancaire overboekingen, geld opnemen bij een geldautomaat, of betalen via bankpas, credit card, incasso of internet. Al die betaaltransacties moeten natuurlijk snel en veilig worden verwerkt; ook dat gebeurt hier! Zo’n vijftig miljoen kaarthouders, meer dan 500.000 winkeliers, een miljoen bedrijven en honderden banken maken dagelijks gebruik van de dienstverlening van dit bedrijf.

De organisatie is één van de meest innovatieve betaaldienstaanbieders in Europa. Als expert in financiële verwerking biedt het bedrijf diensten aan om in alle behoeften van de dynamische Europese betalingsmarkt te voorzien. De organisatie verwerkt miljarden betalingen, POS- en ATM-transacties per jaar. Als centrale pijler van de bredere wereldwijde groep is het hun ambitie om de klanten te ondersteunen bij het bijhouden van de snel veranderende eisen van de markt. Een uitdagende klus, want de betaalmarkt - en dus ook de organisatie - is blijvend in verandering.

Waarom ben jij nodig?

Goed functionerende digitale werkomgevingen zijn voor iedere organisatie van essentieel belang. Met het digitale platform Citrix kunnen interne gebruikers applicaties op iedere computer openen. Deze applicaties hebben jouw collega's nodig om een snel en veilig betaalverkeer over de hele wereld te realiseren. 

Op dit moment zijn er meerdere grote projecten gaande die als doel hebben Citrix verder uit te rollen over de organisatie. Ook komen er steeds nieuwe applicaties bij die in deze omgeving op moeten worden genomen en toegankelijk moeten worden gemaakt voor gebruikers. Om dit succesvol te laten verlopen zijn er meerdere nieuwe applicatie-experts nodig die zich richten op Citrix. De organisatie kan jouw frisse blik goed gebruiken voor het beheren en verbeteren van deze digitale omgeving. 

"Ik ben trots als ik zie dat mijn collega's overal hun werk kunnen doen".

Wat ga je doen?

Als Applicatie Expert ben jij de eerste en tegelijkertijd laatste schakel in de technische keten. Jij publiceert nieuwe applicaties in Citrix Studio en zorgt ervoor dat deze effectief blijven draaien. Bij nieuwe modules of releases informeer en instrueer jij de gebruikers. Samen met hen los je dagelijks problemen met applicaties op en je adviseert ze over het gebruik van applicaties in de digitale werkomgeving. 

Jouw takenpakket bestaat onder andere uit:

 • Het monitoren van de Citrixservice en de beschikbaarheid voor alle gebruikers.
 • Zorgen dat het platform voldoet aan alle regels omtrent veiligheid en toegankelijkheid.
 • Het implementeren van verschillende applicaties, waarbij je de gebruikers helpt waar nodig.
 • Herkennen en oplossen van incidenten in Citrix, en hiervan analyses maken. 
 • Signaleren van trends en deze vertalen naar passende oplossingen.

In jouw functie als Citrix Application Specialist ben je natuurlijk veel in contact met jouw collega applicatiespecialisten. Toch zijn jullie niet de enige die een rol spelen in het onderhoud en de verbetering van de Citrix omgeving. Je werkt samen met implementatie- en infrastructuurexperts, die jou graag betrekken bij hun werk. Samen met hen ben je het gezicht van Citrix voor alle gebruikers van het platform.

Jij gaat het verschil maken voor jouw collega's door hun werk te vergemakkelijken. Daarmee maak jij het mondiale betalingsverkeer sneller, gebruiksvriendelijker en efficiënter. Zie je het al voor je?

What’s in it for you?

Je begint met een duidelijk en toepasbaar inwerktraject.

Je leert Citrix van A tot Z kennen en vergroot hiermee je marktwaarde!

Je komt terecht bij een grote en vooruitstrevende organisatie waar je veel kan leren en goed kan doorgroeien.

Een Enterprise-omgeving waar je met veel verschillende software en IT automatisering in aanraking komt.

De ideale kandidaat

Jij hebt een Hbo of Wo studie afgerond, waarin je redelijk wat technische vakken hebt gevolgd. Het is voor jou duidelijk dat je een functionele rol wilt bij een IT bedrijf waar je veel kan leren. Werken in teamverband is voor jou het prettigst, omdat je graag overlegt met en leert van jouw collega's. Jouw communicatieve vaardigheden zijn overduidelijk goed ontwikkeld. Dat is dan ook een van de redenen dat jij een technische functie zoekt waar je veel contact hebt met klanten, collega's en gebruikers. Verder ga jij complexe problemen niet uit de weg. Tanden erin, oplossen en ervoor zorgen dat dit niet opnieuw gebeurt: dat is jouw mindset!

Het is een pré als je al eens een project of stage hebt doorlopen waar je beheertaken op hebt gepakt. Het belangrijkste is echter dat jij passie en affiniteit hebt met de technische tool Citrix en dat jij dit goed naar voren kan brengen. 

 • Je hebt kennis van ITIL als werkmethodiek.

 • Je hebt minimaal Hbo werk- en denkniveau.

 • Je bent gedreven, volhardend en nauwkeurig.

 • Werken in een internationale, multiculturele omgeving spreekt jou aan; Engels is de voertaal!

Jouw profiel

Open en benaderbaar
Teamgericht
Leergierig
Oplossingsgericht
Bedachtzaam
Nauwkeurig

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Josine de Goede, Talent Advisor Bereik haar via 06-11102520 of via j.degoede@procam.nl

Solliciteer Nu
BIJ PROCAM...
 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.