-

-

Amersfoort

Deze financiële dienstverlener behandelt ruim één miljoen hypotheekleningen voor meer dan 40 hypotheekverstrekkers. Dat is bijna de helft van alle Nederlandse hypotheken. Binnen vijftien jaar is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider in hypotheken.
Je komt te werken in het Information Service team. Dit team is verantwoordelijk voor het optimaliseren van de systemen en processen door deze aan te passen aan de wens van de klant. De afdeling is agile ingericht en draait mee in stand-by diensten. Jij gaat je bezig houden met het opstellen en borgen van requirements, het bewaken van het proces en verandermanagement.

Waarom ben jij nodig?

-

-

Wat ga je doen?


 Als Junior Portfolio Management Ondersteuner (PMO’er) ben je de rechterhand van de Managers Product Owner. 
Je ontzorgt hen door het bijhouden van de projectplanningen, door in de gaten te houden of er sprake is van een gezonde demand / suppply voor de Agile teams, door de wekelijks portfoliowalls te faciliteren en door gevraagd en ongevraagd analyses uit te voeren die leiden tot een voorspelbaarder verloop van de projecten. 
 
Hier ga je echter niet mee beginnen, de functie kent een groeipad. Dit betekent dat we beginnen met je te laten inwerken op onze systemen en in onze omgeving. Dit doen we door je de eerstelijns afhandeling van de PMO mailbox te laten doen. Hier beantwoord je een breed scala aan vragen over projectplanningen, issues over tijdschrijven en vragen over de werking van het projectplanningspakket. Daarnaast handel je administratief het op- en afvoeren en muteren van medewerkers af en zorg je ervoor dat de projectontwerp meetings worden ingepland. Tenslotte draag je je steentje bij de zogenaamde maandafsluiting. 
 
Als PMO’er kom je te werken op de afdeling Change regulier van Stater. Deze afdeling levert een grote bijdrage aan de hoogwaardige performance van onze run en change organisatie en maximale wendbaarheid van onze change resources. De afdeling bestaat naast de Agile IT ontwikkelteams uit Managers Product Owners, Product Owners en Portfolio Management Ondersteuners.  

What’s in it for you?

-

-

-

-

De ideale kandidaat

Wij zijn in het bijzonder op zoek naar iemand die optimaal tot zijn recht komt in een dynamische omgeving, waar niet alle activiteiten dagen van tevoren gepland en gestructureerd zijn maar ook ad hoc tot stand kunnen komen. Je bent in staat te denken in mogelijkheden en ziet kans om problemen om te zetten in kansen voor verbetering. Je stelt regelmatig de “waarom” vraag zeker als dit bijdraagt aan een beter gestroomlijnd proces. 
 
Omdat je vanuit deze rol te maken hebt met veel dynamiek en contacten hebt met alle lagen van de organisatie, zoeken we iemand met een goede dosis energie, servicegerichtheid, zorgvuldigheid en sensitiviteit om zaken gedaan te krijgen. Je werkt gestructureerd, je bent analytisch en weet verbanden te leggen.  
 

 • HBO afgerond

 • Het talent om je snel in nieuwe softwarepakketten in te werken;

 • Een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal

 • Ervaring in het plannen van projecten, in de daarbij behorende standaard programma’s in de markt zoals: Planview, Jira, Service Now en Excel is een pré

 • Aantoonbare ervaring op het PMO werkgebied is vanzelfsprekend ook een pré.

Jouw profiel

-
-
-

Procam’s CareerCraft Academy is al drie jaar op rij uitgeroepen tot IT Traineeship of the Year
Memory Group, 2015–2017

Meld je aan
BIJ PROCAM...
 • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
 • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
 • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
 • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.