Op zoek naar een Data Scientist?
Wij hebben ze.

Data is overal in deze continu veranderende digitale wereld. En Data Science wordt ook wel gezien als de motor onder de digitale transformatie die we vandaag de dag in bijna alle sectoren van de maatschappij meemaken. Naast een strategie op gebied van technologie en processen, is het menselijke kapitaal daarbij minstens zo cruciaal. Je hebt knappe koppen nodig. Knappe koppen die data niet alleen op de juiste manier verzamelen, inrichten en beschikbaar maken. Maar die de business bovendien begrijpen en de juiste vragen weten te stellen. Maar waar vind je die mensen?

5 redenen om te kiezen voor SAS en Procam:

  • De allerbeste data talenten geselecteerd dankzij een gezamenlijke selectieprocedure en inhoudelijke Academy

  • Directe inzetbaarheid van data talent en een versnelde ontwikkeling voor nu en in de toekomst

  • Ontzorging op het gebied van persoonlijke coaching door Procam en technische begeleiding door ervaren SAS Data Scientists

  • Positionering als aantrekkelijke IT werkgever onder aanstormend data talent

  • Vinden en binden van een nieuwe generatie die beschikt over kennis, kunde, ontwikkelpotentieel en wendbaarheid

SAS & PROCAM JOIN FORCES

Om hier antwoord op te geven hebben SAS en Procam de krachten gebundeld. Procam als specialist in het vinden en begeleiden van hoogopgeleid startend IT talent. En SAS als marktleider in Analytics en Data Science.

De CareerCraft Academy for Data Scientists is een uniek tweejarig traineeship dat startende talenten opleidt tot gecertificeerde Data Scientists. Na een intensieve bootcamp bij SAS worden de talenten ingezet bij opdrachtgevers en parallel doorlopen ze het traineeship. De technische vaardigheden die worden opgedaan in de SAS Academy gaan hand in hand met het uitgekiende soft skills programma van Procam. De talenten zijn zorgvuldig geselecteerd op studieachtergrond, programmeervaardigheden, communicatieve skills en hun vermogen om de business te begrijpen en vooruit te helpen.

De allerbeste talenten.

Wij durven te zeggen dat onze talenten buitengewoon goed zijn. En dat zeggen we niet zomaar. Wat kan je van ze verwachten?

PERSONAL SKILLS

Alle voordelen van het beste IT traineeship van Nederland.  Het uitgekiende soft skills programma van Procam is een integraal traject van individuele coaching, soft skills trainingen, opdrachten, workshops en TechTalks. Zo helpen we met het ontwikkelen van soft skills die nodig zijn om het verschil te maken. Ook zitten onderwerpen als Agile, Lean en DevOps werken verweven in het traineeship.

TECHNICAL SKILLS

De geselecteerde talenten volgen een bootcamp bij SAS van 4 weken Hierin wordt de basis van SAS aangeleerd. Ook modules als SAS Visual Analytics, Visual Statistics en SAS Studio staan centraal. Na de bootcamp volgen er 12 klassikale SAS trainingsdagen verdeeld over een jaar. Bovendien is er een virtual lab beschikbaar waar de talenten e-learning courses kunnen volgen. Talenten behalen op deze manier certificeringen op basis van klassikale training en een individueel leertraject. 

BUSINESS SKILLS

Als Data Scientist is het cruciaal om de business te begrijpen en complexe data-uitdagingen op te lossen. En minstens zo belangrijk om de bevindingen duidelijk en vlot te vertalen naar de business. Door on-the-job learning te combineren met hackathons, escape rooms, presentaties en business cases zijn de talenten direct in staat om de theorie in de praktijk te brengen. 

GEÏNTERESSEERD?

Wij staan voor je klaar en adviseren je graag. Neem vrijblijvend contact op met onze Business Development Manager, Jetse Dijkstra. Bereik hem op 06-25017311 of via j.dijkstra@procam.nl