De meest complete data science academy van Nederland

Sas Certified Trainingen

Een compleet en
ijzersterk
opleidingstraject
door experts van SAS

CareerCraft Academy

Alle voordelen van het beste IT traineeship van Nederland.

Learning on the Job

Bij gave bedrijven en projecten in diverse branches.

Individueel leertraject

Afgestemd op jouw persoonlijke ambitie, interesses, en drive.

Helaas, de CareerCraft Academy for Data Scientists is al gestart

Maar maak je geen zorgen, de volgende Academy komt er weer aan. Geef je alvast op via het formulier hieronder, dan hoor jij als eerste wanneer de volgende Academy van start gaat.

Nu al op zoek naar een data baan?
Ook dan kunnen wij jou helpen! Bekijk onze andere data vacatures en solliciteer direct!

Meld je aan

En maak kans om deel te nemen aan de beste data science academy van Nederland.

Lees ons Privacy Statement

Ik accepteer het privacy statement

Inspireer mij, en hou mij op de hoogte van relevante content in de vorm van bijvoorbeeld blogs, infographics en video's. Mijn gegevens zullen 1 jaar bewaard blijven.

Nodig mij uit voor interessante TechTalks en andere events die Procam organiseert. Mijn gegevens zullen 1 jaar bewaard blijven.

De wereld van de toekomst draait om data.

En jij kan vooroplopen in de data revolutie. Heb jij het in je om uit te blinken als data scientist? Dan is de CareerCraft Academy for Data Scientists je op het lijf geschreven. SAS en Procam hebben hun krachten gebundeld en een state-of-the-art Academy neergezet. Een compleet opleidingstraject ter waarde van €20.000,- vol met de beste technische trainingen, technische en persoonlijke coaching, en een baan binnen het ijzersterke netwerk van SAS en Procam. Niet voor niets is deze Academy genomineerd voor de Computable Awards. Grijp deze unieke kans en meld je meteen aan!

Meer weten?

“Dit is één van de beste opleidingen voor jonge IT’ers in Nederland! Wereldwijd zijn er slechts enkele serieuze academies voor Data Science, in Europa is SAS uniek met haar aanbod. De combinatie van technische én persoonlijke vaardigheidstrainingen zijn samengesteld met Procam en maakt het compleet. Wij zijn enorm trots, we bieden de Data Scientist een gouden toekomst met deze Academy.”

Pascal Lubbe,
Manager Education, SAS

Heb je vragen, of wil je meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze Talent Advisor, Josine de Goede. Stuur een appje of bel naar: 06 11 10 2520. Stuur je liever een mailtje? Dat kan! Mail haar op j.degoede@procam.nl

“Ik ben pas bij data science gekomen door Procam. Ik wist wel dat het bestond, maar dat het echt een vakgebied is, dat had ik niet echt door.”

Jaimy van Dijk
Data Scientist SAS