Nederland heeft een individualistische cultuur – een mening hebben en het beste uit onszelf halen is belangrijk. Maar wat is het ‘beste’ en kom je met een meer collectivistische visie niet stappen verder? Wij geloven dat het niet om de hoeveelheid prestaties gaat maar juist om de passie die stroomt. Van daaruit ontstaan op een natuurlijke manier fantastische werkresultaten. Go with the flow met de Procam Community.

SAMEN STA JE STERKER

Daar geloven wij heilig in. Maar waarom eigenlijk? Wat krijg je ervoor terug als je deel wordt van een community?

BLOGS

In deze blogs duiken we net weer even wat dieper in het thema community. Wat staat er op je te wachten?

EVENTS

Procammers ontmoeten elkaar bij de events die uit de community ontstaan. Altijd met een open, relaxte en vrijblijvende sfeer!

ZO WERKT HET:

GELUKKIG & GEPASSIONEERD

Wij zorgen dat het individu centraal staat én dat we samen toewerken naar een groep gelukkige, gepassioneerde, productieve én loyale medewerkers. Geïnspireerd aan het werk zijn staat voor ons op nummer één!

JOIN THE COMMUNITY

Wanneer je deelneemt aan de Procam Community word je geprikkeld om jezelf te ontdekken en te vinden waar jij je inspiratie uithaalt.  Een scala aan mogelijkheden: trainingen, TechTalks, coaching, netwerkborrels, ontmoetingen, opleidingen en leesmateriaal. Kortom, een bruisende wereld vol gelijkgestemden die willen groeien en delen. Ben je klaar om geïnspireerd te worden? 

MAKE A CONNECTION

Een relatie leggen tussen twee of meerdere mensen. Zo simpel is het. Maar hoe doe je dit, waarom doe je dit en hoe kan je dit op de juiste manier inzetten voor jezelf, je team, het product en je organisatie? Vanuit Procam parkeren we de vooroordelen, beslechten we barrières en helpen we om samen te werken met behoud van je eigen authenticiteit.

SLUIT JE AAN BIJ DE PROCAM COMMUNITY.

“Wanneer je tot de CareerCraft Academy toetreedt, dan word je deel van een veel groter netwerk.”

“Join the community.
Make a connection.
Colleagues become friends
become family.
Many different faces
become the same entity.”

FEEL INSPIRED.
BE OUTSTANDING.