Geen eigen inbreng hebben in opdrachten werkt ontmoedigend. Een grote hiërarchie op de werkvloer neemt motivatie weg. Amper vooruitgang boeken downgrade je ambitie flink. Vrijheid, de mogelijkheid tot ontwikkeling, het stromen van je energie en een eigen inbreng zijn belangrijk in je werk! De ontwikkeling van een succesvolle carrière inclusief deze kernpunten staat centraal bij een TopTalent, groeiend naar een passievolle IT professional. Om je een extra zetje te geven krijg je bij de CareerCrafting Academy jouw persoonlijke Procam Carrière Coach.

VIER FASES VAN COACHING

Van vliegende start tot je carrièreplan in 4 fasen! Benieuwd hoe onze coaches jou kunnen helpen met de start van je carrière?

BLOGS

In deze blogs duiken we net weer even wat dieper in het thema coaching. Wat houdt het in, en wat levert het je op?

CAREERCRAFT ACADEMY

Persoonlijke coaching is één van de belangrijkste pijlers van de CareerCraft Academy. Meer weten over ons traineeship? Kijk verder!

ZO WERKT HET:

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR

De ontwikkeling van jouw loopbaan blijft je eigen verantwoordelijkheid maar er staat een professional aan je zijde om samen te werken aan je groei en het ontdekken van jouw krachten. Je blijft je eigen ‘manager’ maar hoeft niet altijd alleen de koers die je gaat varen te kiezen. De Procam Carrière Coach maakt je bewust van waar je mee bezig bent.

CAREERCRAFTING

Met gesprekken, oefeningen, trainingen en andere vormen van coaching gaan we aan de slag met jouw groeiproces en het ontwikkelen van jouw eigen loopbaanplan. Met de focus op alle kanten van je werk: je teamrol, je werkrelaties, je werkkwaliteit en je functioneren.

FEEL INSPIRED. BE OUTSTANDING.

We hebben veel ervaring met werken met millennials – inspirerend, energiek en talentvol – wat je merkt in de moderne aanpak. Het wordt geen beoordeling maar een coachingstraject zodat jij steeds meer met twee benen op de werkvloer staat – met zelfvertrouwen leer je te inspireren!

ONZE COACHES STAAN VOOR JOU KLAAR!

 “Onze coaches staan dag en nacht voor je klaar om met je te sparren en hun ervaring (in de IT) met jou te delen”

“One: learn the techniques
Two: put them into practice
Three: get knocked down
Get back up from the canvas.”

FEEL INSPIRED.
BE OUTSTANDING.