Join the CareerCraft Academy

Ga voor succes met ons prijswinnende traineeship

In elk klein en groot bedrijf zit IT verweven. Het is meestal dé spil van ieder netwerk, zeker in de huidige digitale generatie. Als millennial groei jij op als een ware ‘digital native’. Er is behoefte aan jouw scherpe oog, alerte visie en snelle actievermogens – als jong IT talent heb jij dit pakket al in je. IT werkgevers hunkeren naar jouw kennis, nieuwe ideeën, inspiratie en expertise van de digitale wereld wat jij helemaal je eigen hebt gemaakt. Kortom, jij bent gewild en dat weten wij dondersgoed door de jarenlange ervaringen met IT Traineeships. Geen zorgen, wij zetten jou niet zomaar bij één van de duizenden IT werkgevers. We gaan samen op zoek en vinden de beste baan in de IT voor jou!

KERNTHEMA’S

Deze vijf thema’s staan centraal binnen de CareerCraft Academy

ONZE VACATURES

Wij hebben de baan die bij jou past, bekijk hier een greep uit onze vacatures!

ONZE ACADEMY

VANAF DAG ÉÉN

In onze tweejarige CareerCraft Academy zorgen wij ervoor dat jij in je opbloeiende IT carrière in je kracht komt binnen het bedrijf waarmee jij een gouden match hebt gevonden. Vanaf dag één ben jij een meerwaarde voor jezelf, je team en de organisatie met het IT Traineeship bij Procam. Zij willen je niet meer weg hebben!

MEER DAN HARD SKILLS

Net zoals bij iedere sector, is er voor een professional een hoop mogelijk qua ontwikkeling en groei – c’est la vie. In de IT sector zijn houding en (communicatieve) vaardigheden bijvoorbeeld heel belangrijk. Maar ook zelfinzicht en zelfontplooiing zijn kernpunten van ons IT Traineeship. Van hoe jij je privéleven met je werkleven combineert tot hoe je je weg vindt in denken versus voelen. Zo word jij als mens sterker en hiermee dus als werknemer positiever en gelukkiger in het IT speelveld.

ONS DNA

Maar wat doen we nou precies op de CareerCraft Academy? Het is een geïntegreerd traject van coaching, soft skills trainingen, technische trainingen, workshops, opdrachten en TechTalks. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling (‘Wie ben ik?’), je functionele ontwikkeling (‘Wat kan ik?’) en je loopbaanontwikkeling (‘Wat wil ik?’). Beschouw het maar als het DNA van de CareerCraft Academy: we vervlechten de nodige competenties zodat jij optimaal tot je rechtkomt als IT professional. Binnen de CareerCraft Academy doorloop je vier fases van een half jaar, waarin het accent op één of twee van deze ontwikkelpaden ligt. Na twee jaar sta je vol in je kracht in de IT wereld en ga je op eigen kracht verder.

DE CAREERCRAFT ACADEMY ALS AVONTUUR

Ben je klaar voor de ontdekkingstocht naar jouw passie en succes?

De CareerCraft Academy wordt individueel samengesteld met jou, Procam en je toekomstige werkgever. Jij bent de regisseur van je eigen traineeship en maakt de CareerCraft Academy passend voor jou. Maar hoe ziet onze CareerCraft Academy er nou uit?

READY TO RUMBLE

Hoe leer je je mede-talenten het best kennen? Nou, met een gezamenlijk weekend binden, trainen, confronteren en lachen. Het is vooral een heel onvergetelijk weekend die zorgt voor een hoop nieuwe bijzondere connecties!

De CareerCraft Academy begint elke keer met Take Off: een introductieweekend waar jij in een sfeervolle setting kennismaakt met Procam en andere millennials die ook het talentenprogramma volgen. Maar we gaan een stap verder: jij leert jezelf beter kennen dan ooit aangezien je de KUIL induikt…

Tijdens de KUIL training leer je goed samenwerken met beperkte middelen obstakels te missen. Hoe gedraag ik mij en wat is mijn houding binnen een groep? En vooral, wat heeft dat voor effect op wat ik wil bereiken? Dit is voor de avonturiers die verlangen naar een bruisende start!

IK WORD DIE TOPPER

Tijdens de tweejarige CareerCraft Academy® krijg je naast je start bij je IT opdrachtgever, een vast programma van soft skills trainingen in het IT Traineeship. Steeds zal je hierbij in dezelfde groep zitten, waardoor er een veiligheid ontstaat dat je alles kan zeggen wat er vanbinnen zit.

Dit talentenprogramma is zo samengesteld dat je de belangrijke skills meekrijgt die jou in je hele IT carrière zullen helpen — ongeacht waar je werkt. Of je toekomstige werkplek nou bij Procam, het IT bedrijf is waar je gaat werken of ergens in het buitenland is, een baan vinden in de IT gaat jou zeker lukken met deze bagage. Door middel van een Action Learning Plan breng je alles wat je tijdens deze trainingen leert in praktijk. Je gaat beter functioneren als IT professional en weet wat je wilt!

Carlo Leopold - TalentWinger

JIJ DE KEUZE, JIJ DE REGISSEUR

We nemen IT talenten aan op hun authenticiteit en krachten. Daarom bieden we naast de vaste trainingen ook een flexibel talentenprogramma. Jij bepaalt zelf — in overleg met je manager en coach — welke trainingen het beste bij jou en jouw situatie passen. Zo is de CareerCraft Academy echt aangepast op jouw IT carrière. En voor de presentatietalenten, als Procammer mag jij zelf ook het heft in handen nemen en workshops organiseren voor het talentenprogramma!

NOOIT ALLEEN

Het kan best wel pittig zijn om na je studie carrière keuzes te maken – er is en kan zoveel! Als jij bij de CareerCraft Academy begint wordt je gelijk gekoppeld aan een persoonlijke Procam coach die aan de zijlaan staat van je IT carrière. Met coachingsgesprekken zorgt hij ervoor dat jij bewuster wordt en voelt dat jij op een constructieve manier de grip krijgt op situaties. Zie het als een persoonlijke en onafhankelijke mentor tijdens je opbloeiende IT carrière waarbij je in een sterke vertrouwensband alles kwijt kunt. Al onze coaches zijn gecertificeerd en zeer ervaren in de IT.

DIT WIL IK

In het assessment en de matching zijn wij er al achter gekomen waar jouw krachten en ambities liggen. Omdat wij jou centraal stellen, zien wij het belang in dat talenten naast alle trainingen uit het talentenprogramma ook de mogelijkheid hebben om zelf trainingen te kiezen. Daarnaast gaan we samen met de opdrachtgever en jou gaan kijken welke technische trainingen gewenst zijn voor jouw functie zodat jij ook op deze vaardigheden groeit.

Er zijn ook functies waarbij wij technische trainingen aanbieden in de vorm van specialisatietrajecten: vooraf vastgestelde opleidingstrajecten die gericht zijn op actuele thema’s binnen de IT wereld. Zoals bijvoorbeeld de CareerCraft Academy for Data Scientists. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Bij Procam…

  • Kies jij zelf je baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij het beste IT Traineeship van Nederland.
  • Kies jij zelf welke trainingen bij jou passen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Werk jij intensief aan een bijzondere carrière.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.

“Let me challenge you, surprise you
Let’s exchange ideas
You are great, I’m unique
Together we are genius”

FEEL INSPIRED.
BE OUTSTANDING.