‘Jobhopping’ lijkt bijna een trend te zijn onder millennials. IT’ers zoekend naar een startersfunctie duiken in een vlotte vacature met een dosis beloftes zoals een goed salaris,  een auto van de zaak en inspirerende projecten. Logisch dat dat trekt! Toch zorgt jobhopping voor een hoop teleurstelling: elke keer een nieuwe werkomgeving leren kennen, jezelf weer moeten bewijzen en te veel dienstbare energie in een project weggooien. En ook voor werkgevers zijn mismatches alles behalve bevorderlijk voor de productiviteit.

BLOGS

In deze blogs duiken we net weer even wat dieper in het thema career crafting. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

DE CAREERCRAFT ACADEMY

Career crafting staat centraal in ons traineeship. Wij geven jou de tools om de rest van je carrière volledig in control te zijn.

OVER PROCAM

Al meer dan 20 jaar helpt Procam enthousiaste IT’ers met de start van hun baan. Vanaf het begin doen wij dat al vanuit een ideologie. Waar staat Procam voor?

DRIE PRINCIPES:

De zoektocht naar jouw ideale carrièrestart is nog niet zo eenvoudig. Mogelijkheden te over, maar wat is voor jou nu echt de juiste plek om je loopbaan te starten? Procam helpt jou hierbij en werkt al meer dan 20 jaar vanuit de drie principes van CareerCrafting.

1. JIJ BENT DE REGISSEUR

jij bent en blijft de baas over jouw carrière, en kiest de richting die je op gaat. Wel heb je meerdere regieassistenten zoals een persoonlijke Procam coach die als jouw spiegel fungeert bij het maken van carrièrekeuzes.

2. ZELFSTURING

Wat heb je wel en niet onder controle en hoe ga je daarmee om? Hoe zorg je ervoor dat je niet verdrinkt in je talloze twijfels? Samen zoeken wij het uit zodat jij zo snel mogelijk bij je droombaan komt. Het zijn van een krachtige IT professional vol zelfinzicht is waar je naartoe groeit.

3. RESPECTVOL PARTNERSHIP

We zijn gelijkwaardig, gaan ervoor en dromen allen van een bruisende carrière en daar stap je vanaf dag één in bij Procam. Tijdens de CareerCraft Academy combineer je deze drie basisprincipes en leer je ze met elkaar in balans te krijgen. Jij laat je niet zomaar uit het veld slaan!

CAREERCRAFTING IS EIGENLIJK HEEL SIMPEL:

Je loopbaan boetseren. Maar hoe je dat aanpakt, is jouw keuze en bepaalt de moeilijkheidsgraad van je loopbaan. Wanneer je bij de CareerCraft Academy aan de slag gaat weet je dat je een vliegende start tegemoet gaat – een carrière opbouwen is nog nooit zo inspirerend geweest!

“My day’s work doesn’t stop when I leave the office
Let’s craft our careers, together we can be flawless”

FEEL INSPIRED.
BE OUTSTANDING.