Volg ons op Instagram!

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.

Must read IT! – Onze top 3 tech boeken

Lezen is ontzettend goed voor je is, je kan er zowaar langer door leven. En naast wat extra tijd in je leven, heeft lezen nog heel veel andere voordelen. Dus, geen smoesjes om een Netflix verfilming te kijken, pak het boek! Voor internationale dag van de boekenliefhebbers geven wij jou 3 tech boek aanraders voor deze zomer!

Azure… Is dat niet een kleur?

Peter-Jaap verteld over een van de grootste cloud computing platforms ter wereld: Microsoft Azure. Met notitieblok in de hand plaatste Nina Krijger zich achter haar laptop en prepareerde haar brein voor wat wolkenwijsheid. ☁️
Get Organized

How to get organized? Dit zijn onze 3 ‘Get Organized Day’ tips

Timemanagment! Waar de één dolenthousiast van raakt, schakelt de ander beschaamd de hulptroepen in. Gelukkig is de redding is nabij! Dieuwertje geeft jou 3 fundamentele tips om grip op je tijd en taken te krijgen. Lees hier hoe jij van een werkdag zonder stress overgaat in een ontspannen avond.

Meerdere generaties op de werkvloer! Hoe ga je daarmee om?

Op ’t moment lopen er maar liefst 5 generaties op de werkvloer. Dat is geschiedenis schrijven. En tussen die generaties kan dan zomaar een halve eeuw werkervaring zitten. Waar de ene generatie een slinger gaf aan de draaitelefoon, slingert de andere generatie filmpjes op TikTok. Hoe zorg je dan toch voor een succesvolle samenwerking tussen die verschillende generaties?
Get in touch!
BIJ PROCAM...
  • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
  • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
  • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.