De mythes van blockchain

Over blockhain wordt een hoop geschreven en gespeculeerd. En dus wordt er ook volop in geïnvesteerd. Is dat het waard? Mythbusters: blockchain edition.

De mythes van blockchain

Over blockhain wordt een hoop geschreven en gespeculeerd. En dus wordt er ook volop in geïnvesteerd. Is dat het waard? Mythbusters: blockchain edition.

Volg ons op Instagram!

OutSystems Academy: Work hard, play hard

De eerste lichting van Procam's OutSystems Academy, in samenwerking met Team Resilience, is nagenoeg klaar met het traject. Maandag 28 oktober 2019 presenteren zij wat ze hebben geleerd. Om je een idee te geven wat die Academy nu precies inhoudt is deze blog een verslagje geschreven door een van de deelnemers: Vicky Mekes.

Netwerken – waar begin je?

Veel mensen krijgen een vieze smaak in de mond van het woord ‘netwerken’. Gelukkig zijn er ook tal van leuke netwerkmogelijkheden. Hier volgt een introductie in enkele van de online en offline opties.

We Can Be Heroes

De herinneringen aan woensdagavond lezen wat ons betreft als een heldenverhaal. En wat is feest zonder aftermovie? Check de video en foto's hier!

Herkenning en nieuw inzichten: een assessment bij Procam

Het is 09.40 uur en ik loop de gang van Procam in. Op de bank zitten twee studenten nerveus te wachten met een vers kopje koffie in hun handen. Onder mijn arm heb ik een map met de testresultaten van een van hen. Ik wens beide een goedemorgen en verzoek degene die ik vandaag spreek me te volgen naar een spreekruimte genaamd ‘Tokyo’. Ik speel glimlachend in op het…

Millennials’ energieslurpers en energieboosters

Uit een onderzoek door generatie-experts waarin 3300 Nederlandse jongeren op de werkvloer werden meegenomen, komt dat driekwart van de millennials last heeft van energievreters op het werk. We duiken in op wat de energieslurpers én energieboosters zijn op het werk. Want het is toch veel leuker om al die verloren energie in die passie naast je werk of die uit de hand gelopen…
Meld je aan
BIJ PROCAM...
  • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
  • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
  • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.