UNLEASHING POTENTIAL – PROCAM LANCEERT TECHNISCHE TRAININGEN

Het beste uit onze talentvolle werknemers halen. Dat is wat Procam met de CareerCraft Academy wil bereiken. Daarom krijgen Procammers niet alleen een persoonlijke Carrière Coach, maar ook een uitgebreid aanbod van trainingen. Tot op heden waren die trainingen vooral gericht op soft skills, maar vanaf nu breiden wij ons aanbod uit met vakinhoudelijke, technische trainingen.

Met onze CareerCraft Trainingen geven we onze Procammers al een stevig fundament voor het craften van hun carrière. In dit programma — waar we overigens nog steeds erg trots op zijn — werken zij actief aan het verbeteren van hun soft skills. Denk daarbij aan skills als: effectief overleggen, stakeholdermanagement, en onderhandelen. Vaardigheden die enorm relevant zijn aan de start van een carrière. Met de toevoeging van Technische Trainingen maken wij de CareerCraft Academy compleet.

Werknemers die uitblinken
Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om een kandidaat te vinden voor een functie die perfect past op het gewenste profiel. Soms betekent dat dat er compromissen moeten worden gemaakt in het sollicitatieproces. Dat is jammer. Met de introductie van Technische Trainingen pakken wij deze uitdaging aan.

Aan de start van hun carrière zijn onze hoogopgeleide IT’ers nog erg leergierig, én bijzonder goed in staat om zich nieuwe kennis snel eigen te maken. Dat maakt een junior bijzonder aantrekkelijk. Wij willen die potentie van onze kandidaten maximaal benutten. Dat doen wij door met onze technische trainingen het CV van onze kandidaten aan te vullen met vaardigheden die direct relevant zijn voor jouw vacature.

Tijdens het sollicitatieproces stellen wij een persoonlijk leertraject op voor onze kandidaten, waarin zij tot 2 certificaten kunnen behalen. Dit traject wordt afgestemd op hun huidige vaardigheden, hun toekomstige werkzaamheden, en het gewenste niveau. Hiermee kunnen wij dus nóg beter aansluiten op de behoeften van jouw organisatie en nemen wij ook de technische ontwikkeling voor onze rekening. Daar hoeven intern dus geen resources meer voor worden ingezet. Bovendien zijn onze Procammers zo sneller productief, kunnen zij eerder op complexe projecten worden ingezet en groeien zij sneller door naar medior/senior-niveau. Het leertraject gaat twee weken voordat de werknemer begint van start. Zo is jouw toekomstige werknemer 100% klaar voor de start.

PERSOONLIJK LEERPLAN
Een gepersonaliseerd technisch trainingstraject, samengesteld in overleg met de werkgever

CERTIFICERING
Voordat zij aan de slag gaan behalen onze talenten relevante certificaten, afgestemd op hun werkzaamheden

E-LEARNING PLATFORM
Talenten krijgen onbeperkt toegang tot ons e-learning platform met ruim 4000 videocursussen

Dit is hoe het werkt
Stel, jullie zijn op zoek naar een Software Developer en komen bij Procam om een geschikte kandidaat te vinden. Samen stellen wij de vacature op en maken wij een profiel van de perfecte kandidaat. Na onze matching springt één van onze talenten ertussenuit: hij of zij is enthousiast over de functie en sluit voor 90% aan op jullie eisen en wensen. Minpuntje: zijn of haar Python kennis is wat weggezakt. Ook werken jullie veel met Azure Cloud, en daar heeft deze kandidaat helaas geen ervaring mee. Maar daar kunnen we wat aan doen!

Wij stellen samen met jullie een persoonlijk leerplan op, waarin niet alleen de Python en Cloud kennis van de kandidaat wordt bijgespijkerd, maar de kandidaat ook nog eens het Azure certificaat behaald. Wij zorgen ervoor dat de kandidaat nog voor de start het nodige certificaat behaalt. Zo sluit de kandidaat toch perfect aan op de functie en kunnen zij zelfverzekerd aan de slag!

But wait, there’s more!
Naast een persoonlijke trainingstraject en de nodige certificaten krijgen onze talenten ook nog eens toegang tot ons e-learning platform. Op dit platform hebben zij vrij toegang tot ruim 4000 videocursussen, waarmee zij hun skills tijdens het traineeship kunnen blijven bijspijkeren. Kortom: met de toevoeging van Technische Trainingen aan de CareerCraft Academy halen wij het meeste uit onze Procammers. Zo zorgen wij dat onze kandidaten buitengewoon goed aansluit op jullie eisen en wensen!

Zijn jullie op zoek naar IT Talent voor jullie organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met jullie mee. Met ons uitgebreide netwerk van talenten kunnen wij zeker de kandidaat vinden die jullie zoeken! Ben je geïnteresseerd, of heb je nog vragen over onze CareerCraft Academy of over onze technische trainingen? Neem dan contact op met Guido David, je kunt hem bereiken via 06-21398100 of G.David@procam.nl

Meld je aan
BIJ PROCAM...
  • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
  • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
  • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.