UNLEASH YOUR FULL POTENTIAL

Het beste uit jezelf halen. Dat is waar Procam jou met de CareerCraft Academy mee wil helpen. Daarom krijg je in ons traineeship niet alleen een persoonlijke Carrière Coach, maar ook een uitgebreid aanbod van trainingen. Tot op heden waren die trainingen vooral gericht op soft skills, maar vanaf nu breiden wij ons aanbod uit met vakinhoudelijke, technische trainingen. Tijd om te werken aan je hard skills!

Met onze CareerCraft Trainingen geven we onze trainees al een stevig fundament voor het craften van hun carrière. In dit programma — waar we overigens nog steeds erg trots op zijn — werken onze trainees actief aan het verbeteren van hun soft skills. Denk daarbij aan skills als: effectief overleggen, stakeholder management, en onderhandelen. Vaardigheden die enorm relevant zijn aan de start van je carrière. Met de toevoeging van Technische Trainingen maken wij de CareerCraft Academy compleet.

Een CV dat uitblinkt
Over het algemeen is je CV aan het begin van je carrière nog niet zo uitgebreid. Logisch, je begint pas net! Je hebt je opleidingen, stages en bijbanen er natuurlijk prominent op staan, met daarnaast misschien nog wat andere activiteiten die deze mooi aanvullen. Toch is de realiteit dat je als starter moet opboksen tegen mensen die veel meer werkervaring hebben dan jij. Hoe zorg je er dan voor dat jouw CV ertussenuit springt?

Dat is waar wij jou met onze Technische Trainingen mee willen helpen. Met deze trainingen vul jij jouw CV aan met skills die direct relevant zijn voor de baan waar jij voor solliciteert. Tijdens je sollicitatietraject stellen wij een persoonlijk leertraject op waarin jij tot 2 certificaten kunt behalen. Dit traject wordt afgestemd op de werkzaamheden van de functie waar jij op solliciteert. Hiermeewordt jouw CV dus nóg aantrekkelijker. Jouw leertraject gaat twee weken voordat jij bij je nieuwe werkgever begint van start. Zo ben jij 100% klaar voor jouw start!

PERSOONLIJK LEERPLAN
Een gepersonaliseerd technisch trainingstraject, samengesteld met jou en je werkgever.

CERTIFICERING
Behaal relevante certificaten, afgestemd op jouw werkzaamheden. Zo ben jij 100% klaar voor jouw start!

E-LEARNING PLATFORM
Onbeperkt toegang tot ons e-learning platform met ruim 4000 videocursussen

Dit is hoe het werkt
Stel, jij hebt de ambitie om Software Developer te worden. Je komt bij ons langs voor een assessment en krijgt een aantal vacatures voorgelegd. Eén van deze vacatures springt ertussenuit: dit is precies wat je zoekt!

Bij het ophalen van deze vacature hebben wij de werkgever al uitgebreid gesproken. Wij weten precies welke skills de ideale kandidaat zou moeten hebben. Op veel vlakken sluit jouw CV perfect aan, maar jouw kennis van Python is een beetje weggezakt. Ook wordt er veel met Azure Cloud gewerkt, en daar heb jij helaas nog geen ervaring mee. Dat kunnen we fixen!

Samen stellen wij een persoonlijk leerplan op waarin jij niet alleen jouw Python en Cloud kennis bijspijkert, maar ook nog eens het Azure certificaat behaalt. Wanneer wij jouw CV aan de werkgever voorleggen laten wij meteen weten dat jij dit traject zal doorlopen, en dat je nog voor je start je certificaat zal behalen. Omdat wij al weten dat Python en Azure super relevant zijn voor deze functie is jouw CV hierdoor in één klap nóg aantrekkelijker geworden!

But wait, there’s more!
Naast jouw persoonlijke trainingstraject en de certificaten die jij behaalt krijg jij ook nog eens toegang tot ons e-learning platform. Op dit platform heb je vrij toegang tot ruim 4000 videocursussen, waarmee jij je skills tijdens het hele traineeship kan blijven bijspijkeren! Kortom: met de toevoeging van Technische Trainingen aan de CareerCraft Academy heb jij een totaalpakket aan tools in handen voor de perfecte start van jouw carrière.

Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar de baan die perfect bij jou past? Schrijf je dan vrijblijvend in voor een assessment! En mocht je nog vragen hebben over ons traineeship of over onze technische trainingen dan kan je ons gerust even een mailtje of appje sturen, of ons even opbellen. Neem contact op met Jitske van de Kuilen, je kunt haar bereiken via 06-21182284 of Jitske@procam.nl

Get in touch!
BIJ PROCAM...
  • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
  • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
  • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.