“Een goede match is cruciaal voor het succes van het team”

“Ik ben heel tevreden met de mensen die Procam heeft aangedragen.”

“Ik ben heel tevreden met de mensen die Procam heeft aangedragen.”

Anton Jan Cozijnsen, Manager afdeling Monitoring en Detectie bij Rabobank had dringend behoefte aan uitbreiding van hun data scientists team. Via reguliere kanalen kwamen wel sollicitaties binnen, maar daarvan waren er niet voldoende die in het team pasten om de groeiende stroom werk het hoofd te bieden. Daarom riep hij de hulp in van Procam. Benieuwd hoe hij de matching van Procam ervaren heeft?

Anton Jan Cozijnsen, Manager afdeling Monitoring en Detectie bij Rabobank had dringend behoefte aan uitbreiding van hun data scientists team. Via reguliere kanalen kwamen wel sollicitaties binnen, maar daarvan waren er niet voldoende die in het team pasten om de groeiende stroom werk het hoofd te bieden. Daarom riep hij de hulp in van Procam. Benieuwd hoe hij de matching van Procam ervaren heeft?

Get in touch!
BIJ PROCAM...
  • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
  • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
  • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.