Verhuizing: nog een laatste groet

Feel Inspired. Be Outstanding. Onder dit motto hebben we de laatste jaren hard gewerkt aan een mooie toekomst. Als gevolg hiervan groeien we nu langzaam uit ons jasje. Daarom gaan wij verhuizen! Om onze bestaande en nieuwe relaties de diensten die zij van ons gewend zijn te kunnen blijven leveren. Je vindt ons vanaf 22 juli op Smallepad 32, 3811 MG in het immer prachtige Amersfoort. Een verhuizing is ook een afscheid, daarom nog een laatste groet…

Before

After

Get in touch!
BIJ PROCAM...
  • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
  • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
  • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.