Een waar hardloopavontuur op de Zuidas

Door: Suzanne Kappetein

Vrijdag 28 september mocht ik mij onderdeel noemen van hét Procam Hardloopteam. Tijdens de Zuidas Run ‘From Suit to Shirt’ deed Procam met twee teams mee op de 5 en de 10 kilometer. Met de Dam tot Damloop nog in mijn benen, had ik mij aangemeld voor de 5 kilometer.

Ready, set…

Op de dag van de wedstrijd gingen de hardloopspullen mee naar kantoor en de uitnodiging voor de VriMiBo in de prullenbak. We verzamelden op Amsterdam Zuid en daar kregen alle Procamlopers een eigen Procamhardloopshirt. Ook kregen we een lampje zodat we veilig het parcours zouden doorkomen in het donker.

“De volgende ochtend voelden mijn benen zwaar maar of dit door de 5km kwam of het dansen op het plein laat ik in het midden.”

Go!

Het was een ideale looptemperatuur met veel zuurstof in de lucht en de sfeer zat er goed in door de motivational speakers. Versierd met het Procamlogo op mijn rug en alle Procamsupport langs de lijn, heeft dit bij elkaar opgeteld gezorgd voor een persoonlijk record! Als zesde vrouw eindigde ik in de ranking met een tijd van 23 minuten en 14 seconden. Daarnaast is het 5km Procamteam 13de geworden van de 87 business teams en het 10km team 39ste van de 84. Oftewel iedereen heeft een super prestatie neergezet en mag trots zijn!

Cooldown

Tijdens de Cooling Downtown Afterparty midden op het Gustav Mahlerplein draaide DJ Barry Paf heerlijke danshitjes en konden we samen proosten op onze hardloopprestaties. De volgende ochtend voelden mijn benen zwaar maar of dit door de 5km kwam of het dansen op het plein laat ik in het midden.

Het was een gezellige sportieve avond en kan niet wachten tot het Procam Hardloopteam weer ergens in actie mag komen. Ik raad iedereen zeker aan om je dan bij het team aan te sluiten. Als hardlopen niet je ding is, mag je het team natuurlijk altijd langs de lijn komen aanmoedigen!

Wij zijn natuurlijk supertrots op topprestaties van Procammers zoals die van Suzanne Kappetein. Neem bijvoorbeeld Jessie Both, die dit jaar in de T500 van The Next Web terecht kwam. Of Carlo Leopold, die na een spontane borrel opeens op een podium belandde voor 5000 collega’s. That makes us Feel Inspired, and Be Outstanding!

Get in touch!
BIJ PROCAM...
  • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
  • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
  • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.