De voordelen van een community

Iedereen hoort wel bij minimaal één community — kijk maar eens bij je Facebookgroepen of de nieuwsbrieven die je wekelijks in je mailbox ontvangt. Ja, ‘Azië backpackers’, ‘Kattenliefhebbers’ en de nieuwsbrief van je sportschool horen daar ook bij. Het klinkt vrij toegankelijk om zelf een community te starten: een groep mensen met een gezamenlijke interesse bij elkaar krijgen en klaar… Echter is het de uitdaging om een community krachtig te maken en te houden.

Wij hebben de Procam Community zodat we blijven inspireren en creëren. Wat zijn de voordelen van zo’n community en wat heb jij eraan?

Kennismanagement

Onze community is groot, intensief in betrokkenheid en gericht op ‘Feel Inspired. Be Outstanding’. Van eerstejaars van IT-opleidingen tot doorgewinterde Procammers die hun stempel al op de markt gedrukt hebben. Door de diversiteit en de dynamiek van de IT sector krijgen we een constante inspirerende toestroom van kennis in artikelen, sessies, interviews, verslagen, interactie en ervaringen.

Je wordt gezien

Iedereen heeft de behoefte om gehoord te worden, of dit nou onbewust of bewust is. Vanaf het eerste moment dat je met ons in zee gaat wordt je verwelkomd in onze community, en ben je een Procammer. We houden ons intensief bezig met de ontwikkeling van al deze inspirerende mensen. Een hoge betrokkenheid zorgt weer voor een positieve werksfeer waarin je voelt dat je iets bijdraagt – dat vinden wij belangrijk.

Een netwerk gelijkgestemden

Netwerken anno 2018 is toegankelijker geworden: een paar uur op LinkedIn en je bent weer op de hoogte van je connecties. Maar als je bewust in een community zit waarbij je elkaar regelmatig face-to-face ontmoet – denk aan trainingen, bijscholingen of evenementen. Hierdoor is er meer kans op elkaar inspireren, ontmoeten én wie weet samen co-creaties vormen…

Geen gesloten deuren

Je kunt een bedrijf hebben waarbij alles achter gesloten deuren is — er ontstaat een groot gat tussen opdrachtgevers, medewerkers en het bedrijf zelf. Wij vinden het belangrijk transparant te zijn: waar staan we voor, wat willen we bereiken en waar zijn we naar op zoek. Maar ook naar wat verlangen de beginnende professionals, de ervaren medewerkers en de zoekende opdrachtgevers? Doordat in een community iedereen naast elkaar staat, is het makkelijk om achter meningen, visies en behoeften te komen.

Gaan voor die droombaan!

IT’ers zijn populair op de arbeidsmarkt en dat weten wij maar al te goed. Daarom matchen wij je niet met de eerste de beste en helpen wij je juist een weg te vinden in het grote aanbod. Door bij de Procam Community te horen, word je bewust gemaakt van wat er te vinden is om jezelf te ontwikkelen. Je ziet wat mensen met dezelfde leeftijd, ambities, interesses of achtergrond doen en wordt zo geïnspireerd. Inspired people deliver outstanding work.

Ook deel worden van de Procam Community? Kom bij ons langs voor een eerste kennismaking, dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Get in touch!
BIJ PROCAM...
  • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
  • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
  • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.