Het leven op orde met jezelf als manager

Je wekelijkse sportschool-sessie bestaat uit trainen tot je erbij neervalt. Alle frustraties van de dag worden weggezweet. Wij geloven in trainen – de CareerCraft Academy heeft een breed scala aan trainingen. Wel is er een groot verschil met de sportschool: we trainen je niet tot je erbij neervalt. We trainen je totdat je weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Allereerst gaan we in op de training in Work-Life Management. Hoe zorg je ervoor dat je als TopTalent met twee benen op de grond blijft staan?

Zelfmanagement
Als beginnende starter krijg je vaak te horen dat de wereld voor je open ligt. Toch kan het volwassen leven net wat harder binnenkomen dan verwacht. Geen dagenlang met vrienden in de Universiteitsbibliotheek studeren, avondenlang in de kroeg staan en in korte tijd je studiefinanciering erdoorheen jagen. Het fulltime werkleven is wennen. En wat dacht je van je vrienden onderhouden, soms een feestje pakken en je hobby wat aandacht geven – hoe manage je dat in hemelsnaam?

“Wij zijn bewust van de generatie die bij ons centraal staat: de millennials – jongeren vol ambitie, ideeën en energie. ”

Procam begeleidt je hierin met de training Work-Life Management. Er wordt gekeken naar hoe stress kan worden voorkomen, wat time management is, wat gezond werken én leven inhoudt. Daarnaast worden er situaties geoefend met een acteur zodat je theorie gelijk toegepast kan worden. Wacht maar, straks sta jij met een sterk zelfmanagement op de werkvloer, waardoor resultaten in overvloed zullen zijn.

Op naar een fulltime baan mét avontuur
Wij zijn bewust van de generatie die bij ons centraal staat: de millennials — jongeren vol ambitie, ideeën en energie. Een generatie die is opgevoed en opgegroeid met snelheid, technologie en een volgebouwd leven. Je bent bezig met het opbouwen van een succesvolle carrière én daarnaast heb je grote persoonlijke doelen- en dromen. Denk aan een eigen appartementje, de liefde vinden en reizen maken. Een studieschuld kan ook nog een blok aan je been zijn. Kortom, er zit veel in het hoofd van een millennial en dat snappen wij. Dit wordt dan ook behandeld in de training.

Daarnaast vinden millennials het belangrijk om zelfstandig te zijn – onafhankelijk en flexibel. Niets voor niets reizen veel millennials naar andere landen: bewust afstand nemen en in een totaal andere wereld begeven zorgen ervoor dat je dichter bij jezelf komt. Met de stress-gedachten die spelen en het verlangen naar avontuur en onafhankelijkheid, laten we ons inspireren voor de millennials-georiënteerde training Work-Life Management. In een omgeving met andere generatiegenoten ontstaat er een open sfeer met herkenning én inspiratie. En wij zien niets liever dan geïnspireerde werknemers. Weg met het blok aan het been, op weg naar een bevlogen avontuur!

Met de trainingen van Procam doe jij al vanaf de start van je eerste baan een heleboel ervaring op met situaties uit de praktijk. Je krijgt alle ruimte om deze situaties te oefenen om er zo achter te komen wat voor jou werkt. Zoek jij nog tips voor het aller aller eerste begin van je loopbaan? Lees hier Carlo Leopold’s tips voor het overleven van de start van je carrière!

Get in touch!
BIJ PROCAM...
  • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
  • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
  • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.