Procam lanceert de CareerCraft Academy®

Procam wijzigt de naam van het TalentWings programma naar de naam CareerCraft Academy®. In de afgelopen 20 jaar is Procam uitgegroeid tot de expert op het gebied van werving, binding, begeleiding en behoud van IT Talent. Na een strategische rebranding, zijn wij als bedrijf klaar om onze groei ambitie versneld te realiseren. De nieuwe naam van ons talentenprogramma sluit hiermee naadloos aan op onze filosofie: Professionals leren om zelfsturend om te gaan met hun carrière.

“Toen wij in 1997 met Procam zijn gestart was dit ons uitgangspunt. Nu, 20 jaar later, wordt er in de HRD wereld steeds vaker gesproken over Career- en Jobcrafting. Een term die exact benadrukt waar wij al die tijd in hebben geloofd en ons sterk voor hebben gemaakt.” aldus George Buysrogge, oprichter van Procam. “Wij geloven dat mensen optimaal gelukkig zijn, maximaal presteren en met veel energie naar hun werk gaan wanneer ze werken aan de volgende stap van hun carrière. Met Procam helpen wij hen hierbij door hen op actieve wijze stil te laten staan bij de vragen — ‘wie ben ik?’, ‘wat kan ik?’, ‘wat wil ik?’.”

Een leven lang profijt
Career crafting is iets wat je je gehele carrière doet. Het heeft te maken met het maken van bewuste keuzes op basis van zelfkennis en nieuwe mogelijkheden. Procam geeft professionals een methodiek mee waar ze een leven lang profijt van hebben. Dit helpt hen én organisaties om optimaal te groeien en daarmee prestaties te verbeteren. Hiermee onderscheiden wij ons volledig van de klassieke werving en selectiebureaus”, aldus Marinus ter Laak, CEO van Procam.

Feel Inspired. Be Outstanding
Bij Procam geloven wij dat gelukkige en, gepassioneerde mensen garant staan voor fantastische werkresultaten voor henzelf, hun team én hun organisatie. ‘Inspired at work’ betekent dat mensen zelf keuzes kunnen maken binnen hun loopbaan, in een veilige, bij hen passende omgeving kunnen werken; geïnspireerd worden door hun omgeving en op hun beurt anderen inspireren.

Over Procam
Procam ontzorgt sinds 1997 organisaties in het vinden, matchen, coachen én trainen van jong hoogopgeleid IT-talent. De CareerCraft Academy® van Procam is in 2015, 2016 én 2017 uitgeroepen tot IT Traineeship of the Year. Meer informatie over Procam.

Voor meer informatie of interviews, neem contact op met ons via businesssupport@procam.nl of 033-4653205.

Get in touch!
BIJ PROCAM...
  • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
  • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
  • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.