Procam & Rightbrains: diversiteit en jonge vrouwen in de IT

Procam en  Rightbrains vinden elkaar op het gebied van diversiteit! Rightbrains is een platform dat investeert in het stimuleren van met name vrouwen om te kiezen voor een carrière in de ICT. Door middel van een digitaal platform, bijeenkomsten, kennissessies en workshops positioneert Rightbrains ICT als een zeer aantrekkelijke markt om vorm te geven aan jouw carrière.

Het aandeel vrouwen in de IT is helaas nog steeds relatief laag. Procam en Rightbrains delen hierin een mooie ambitie: samen willen wij meer jonge vrouwen enthousiast maken voor een carrière in de IT. Dat begint bij een beter imago van de IT voor vrouwen. Meer diversiteit binnen de IT betekent meer innovatie en de kracht om te veranderen. Rightbrains helpt Procam bij de invulling van het trainingsaanbod voor vrouwen en laat hen kennismaken met vrouwen in de ICT.

Marinus ter Laak, CEO van Procam, is bijzonder verheugd met de samenwerking tussen beide bedrijven. Vanuit onze filosofie besteden wij heel veel aandacht aan het thema ‘diversiteit’. Wij vinden dit enorm belangrijk omdat wij geloven dat teams sterker en beter worden als ze uit mensen bestaan met verschillende achtergronden, inzichten en persoonlijkheidskenmerken. ‘Meer vrouwen in de ICT’ is iets waar we ons al lang hard voor maken. De samenwerking met Rightbrains stelt ons in staat om deze boodschap nog krachtiger uit te stralen!

Rightbrains zal een onderdeel worden van het TalentWings programma voor onze vrouwelijke trainees. Daarnaast delen wij inspirerende verhalen over succesvolle vrouwen in de IT met elkaar. Verder helpen wij elkaar in de boodschap naar vrouwelijke studenten. Wij willen een beter beeld schetsen van de kansen en mogelijkheden binnen de ICT.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie