Procam Big Data kennissessie een groot succes!

Hoe ziet de toekomst van Big Data eruit? Met dit thema ging de vierde Procam kennissessie bij Delta Lloyd van start.

Na een drankje in de zon stroomde het Auditorium van Delta Lloyd vol met ruim 130 studenten, young professionals, Procammers, mensen van Delta Lloyd en overige geïnteresseerden in Big Data. En dat is precies waar onze kennissessies om draaien: Kennisdeling, fun en inspiratie. Zet een gaaf en actueel onderwerp centraal, laat diverse experts aan het woord, en ga met elkaar in gesprek tijdens en na de lezing. Op deze manier inspireren studenten, experts, klanten en young professionals elkaar!

De vierde kennissessie ging van start met een introductie van Delta Lloyd en IBM. Na een lekker buffet gingen we verder met een lezing van Synerscope en sloten we af met IBM Watson. Tijdens de borrel hoorde ik diverse reacties op de lezingen: ‘Heel interessant, leuk om een concreter beeld te krijgen van de toepasbaarheid’, ‘Na deze lezing heb ik besloten dat mijn masterstudie in deze richting zal zijn’ en ‘Wat is die man van Synerscope slim!’. Namens Procam kijken terug op een geslaagde avond en komen snel met een nieuwe actueel gaaf thema. Suggesties zijn altijd welkom.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie