Als bèta in de IT: een wereld vol mogelijkheden!

CareerCraft Academy

Twee jaar lang de beste trainingen en persoonlijke coaching.

Persoonlijke Matching

Door onze unieke aanpak kom jij op de plek die het beste bij je past.

Craft your Career

Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan; Procam helpt je jezelf te ontwikkelen.

Procam Community

Word deel van een groot en divers Procam netwerk bestaande uit bèta’s en IT’ers.

Los je graag complexe problemen op en heb je een basis in programmeren?

De link tussen bèta studies en de IT-wereld wordt niet altijd even snel gelegd. Dit terwijl er genoeg raakvlakken zijn. Bèta-studenten beschikken over een sterk analytisch vermogen. En laat dit nu nét toepasbaar zijn bij veel IT-functies. En er zijn nog veel meer skills die goed aansluiten op de werkzaamheden van IT’ers. Zo ben jij als bèta tijdens je studie veel bezig met problemen oplossen, maar misschien ook wel met algoritmes schrijven en modelleren. En dan beschik je waarschijnlijk ook nog eens over een basiskennis aan programmeren. Het totaalpakket hiervan is hét perfecte gereedschap voor iets dat zowel IT’ers als bèta’s graag doen, namelijk complexe problemen tackelen!

Stiekem ben je al een halve IT’er!

Veel bedrijven werken Agile/Scrum waarbij je verschillende stukken oppakt van de ICT cyclus. De ‘traditionele’ programmeur blijft altijd relevant, maar er zijn zat rollen waarbij je naast ontwikkelen nauw betrokken bent bij ontwerp, test en beheer. En technische vaardigen? Die kunnen in principe gewoon aangeleerd worden.  En dat geldt ook voor soft skills. Enfin. Werken in de IT is zo breed geworden dat er voor iedereen wel iets is om energie van te krijgen!

Benieuwd naar jouw kansen in de IT?

Je kan alle kanten op en geluk zit vaak in een onverwacht hoekje…

Je ogen zijn geopend maar je stuit je op het volgende probleem: je ziet door de bomen het bos niet meer. Hier komt Procam in beeld. Waarom? Wij kennen de IT-arbeidsmarkt als geen ander en geloven dat er een mooie plek is voor jou en je analytische skills. Samen zoeken we naar de ideale functie waar deze goed tot hun recht komen. Nog niet overtuigd?

Deze mensen gingen je voor, laat je inspireren!

Heb je vragen, of wil je meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze Talent Advisor, Sophie van Tuijl. Stuur een appje of bel naar: 06-11200193. Stuur je liever een mailtje? Dat kan! Mail haar op s.vantuijl@procam.nl

“Procam heeft me mijn mogelijkheden in de IT laten zien en daardoor kwam ik uit bij Agile en DevOps. Bleek perfect bij me te passen! Ik ben fenomenaal gecoacht en werk al 2 jaar met plezier in de IT!”

Kevin Boots

BSc Biomedical Sciences

Tooling Specialist bij ICS