Keuzes maken anno 2019 is lastig – ontelbare mogelijkheden, een vol leven en ondertussen de druk om beslissingen voor later te maken. Maar wacht eens even, we verleggen de focus naar wat je nu wil! Stiekem weet je het al: in IT ligt er een wereld voor je open waar je passies kunnen vloeien én groeien. Met grote dromen, een sterke leergierigheid, ambitieuze ideeën en een open visie start jouw ontdekkingstocht bij Procam. We kijken zeker ook naar de toekomst maar beginnen bij de start — wat past bij jou?

BLOGS

In deze blogs duiken we net weer even wat dieper in het thema assessment. Leuk om te lezen om je voor te bereiden!

EVENTS

Alvast informeel kennis maken met Procam? Kom langs bij één van onze TechTalks! Helemaal gratis, en hartstikke leuk!

TELL-A-FRIEND

Ken jij iemand die ook op zoek is naar een baan in de IT? Tell-a-friend en krijg € 1000,- in the pocket. Win-win toch?

ZO WERKT HET:

DE ONTMOETING

Laagdrempelig met een kop koffie in je hand, neem je de eerste indrukken van Procam tot je. De kennismaking is simpel en vrijblijvend: jij proeft iets van het leven van een Procammer en wij laten ons inspireren door je frisse energie. Wanneer we beiden het traject vol enthousiasme willen instappen, start het assessment gericht op wie je bent en waar je staat. We focussen op jouw kracht!

HET BEGINT MET EEN TEST

Voordat jij bij ons op assessment langskomt maak je een drietal tests. Deze tests geven een eerste beeld van jouw sterke kanten en de punten waar jij nog op kan groeien. Ook leren wij met deze tests wat jij belangrijk vindt in jouw werkomgeving, en hoe jij het prettigst werk. Een mooi startpunt voor een goed gesprek!

EN DAARNA EEN GOED GESPREK

Op de dag van jouw assessment zelf ga jij met ons in gesprek. In deze gesprekken willen we jou beter leren kennen, en leer jij jezelf beter kennen. Met een assessment psycholoog en een coach bespreek je de resultaten van jouw assessment op een luchtige manier. Dit geeft jou waardevolle inzichten en wij kunnen aan de slag om jou te matchen op een baan die bij jou past!

BEN JIJ KLAAR OM MEER OVER JEZELF TE ONTDEKKEN?

Kom bij ons langs voor een assessment!

Bij Procam…

  • Kies jij zelf je baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij het beste IT Traineeship van Nederland.
  • Kies jij zelf welke trainingen bij jou passen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Werk jij intensief aan een bijzondere carrière.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.

PROCAM WERKT MET TROTS SAMEN MET:

Binnen een halve dag heb jij jezelf écht beter leren kennen, en ga je al meteen naar huis met vacatures die bij jou passen!

“So get to know the person behind the resume.
Don’t just go for appearance;
I am the perfect candidate.”

FEEL INSPIRED.
BE OUTSTANDING.